Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kijelentem én nem találkozok holnap senkivel. Bár a fene se tudja, lehet meglátogat valaki, de ennek elég csekély az esélye.
Sajnos igen. Most valahogy nagyon ellenem volt minden. haverom, aki talán el jött volna(azért egyedül 300km-t oda utazni nem jó), ő elköltözött, nekem anyagi gondjaim vannak(amik most rendeződni látszanak). Szóval nem jött össze a dolog. Viszont most nem mondok semmit, hogy a következőn ott leszek-e, mert tavaly is azt mondtam, hogy jövőre megyek és mégsem jött össze.
Ti is kaptatok ilyen mailt?
Idézet: „szerencse.nap@fremail.hu - [ FONTOS UZENET ] Dátum: 2010. augusztus 13., péntek, 19:06:41 Gratulálunk ! Ön lett kiválasztva szerencse napunkon ! 2.800.000 Ft összértékü ajándékok közül válogathat ! Mi vár önre? Utazások , Mobilok , Plazma tv-k , és még rengeteg más ! http://bit.ly/9sqybz Gratulálunk ! Üdvözlettel : FRTN-DAY”
Én nem kaptam, csodálkoztam is rajta, sőt, még a gmailre se, pedig azzal beregelek mindenféle oldalra, csak hogy zenét tölthessek le. Pedig 5-10 spam jön a gmailesre, naponta.
Jó reggelt kívánok minden lelkes fórumozónak.
Jó reggelt! Uram! Tessék megfordítani a napi szokásait! Tessék nappal mozogni, nem pedig aludni Holnap bevetés
Apropó SPAM, a weblapom vendégkönyvét megtámadta egy viagrás spamrobot. Ha lesz időm, nekem is be kell vezetni ezt az ellenőrző CAPSA-t, vagy mit.
Jajj nem már! Úgy is mindjárt holnap van.
Egyébként a 3.40 -es vonattal felkúszok 5 -re Pestre, majd célba veszem imi65 -öt, és onnan jövünk együtt, Matykusszal karöltve. Reggel 2.30 -ig meg már nincsen sok idő, csak alig 5 óra. Addig meg hobbizok, és az erősítőmben még épp elektrolitkondenzátorokat orgazmusig forralom egy kis decibellel. Idézet: „weblapom vendégkönyvét megtámadta egy viagrás spamrobot” Ezt a mondatot a 80' években nem túl sok ember tudta volna értelmezni.
5Re Pesten? 9-ig mit csinálsz? Árultok sült kolbászt és gesztenyét? Matyikém lesz az üzleti menedzser
Elég sok mindent.
Matyi lesz a Logisztika menedzser, imi65 a főnök, én meg műszakvezető, és magam vezetem. Egyébként krumplit, tojást, és egy pohár vizet árulunk, hogy összejöjjön a belépőre való, és kisorsoljuk, hogy ki lép be annak a hozadékából.
Jó buli lesz Remélem a parkolóban foglaltok nekünk egy szép helyet Ha már úgyis ott árultok...
Miért? Tán akkoriban még nem ismert volt a vendégkönyv?
Ilyen sincs. Délután ugye kitakarítottam a procihűtőt. Erre meg most hangosabb, mint volt. Kellett nekem péntek13-án csinálnom.
Biztos kimostad belőle a kenőanyagot... Matrica le és műszerolajat neki! Tényleg ma van péntek 13
Akkor ezért törtem el 3 fúrószárat. Még jó, hogy szabit kértem erre az éjjeles műszakra.
Én is víz alatt mostam mindig, nekem semmi baja nem lett eddig.
Én ma az ég világon semmit nem csináltam Csak összehordtam a cuccokat honlapra és ennyi...
Úristen! Akkor holnap lesz szombat 14!
Tényleg? Akkor honlap KRESZ oktatás lesz
Igen. Szokott lenni az a számláló, azzal most mi történt?
Ne b.. tok már Akkor honlap után 16.-a hétfő? Ha hétfő, akkor meló
Elment vadászni.
Én is hiányoltam, de valsz nyugdíjazva lett..
Milyen az a "honlap KRESZ oktatás", web alapú?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |