Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Gondolom lábpedálod nincs hozzá ? A mellékelt képről látom még a gyakorlatlanságot , de ezzel semmi gond majd kialakul.
egy-két hónapig kibirja a 10,7 -es nálam .
Van lábpedálom. Csak azt nem értem, hogy -mivel itt kötelezően automata pajzs szükséges- a pedállal állított áramerősség esetében hogy lehet a pajzs védelmén is egyszerre állítani? Mert 10A-nél vagy 100A-nél teljesen más DIN érték szükséges.
Mivel ma használtam először AWI-t életemben, nemcsoda, hogy nincs gyakorlatom
Hát a pajzs értékét azt a szemedhez állitsd , én legalább is ugy szoktam .
Viszont mint mondtam a gyakorlat majd mindenre fényt derit , menet közben rájössz majd hogy milyen anyaghoz mekkora áram erősség kell és akkor már a pajzsot is előre betudod lőni . Egy bitonyos anyaghoz egy áram erősség amit a gépen manuálisan belősz és a pedállal csak inditasz majd fokozatosan a MAX irányában nyomod amit megkiván , de ezt ugye látni kell mert minden anyaghoz más és más áram kell . Arra vigyázz hogy ne égesd ugy szét mint a képen látható , de mondom majd rájössz . Ha most heggesztettél először avi -val akkor megértem . Élőben egy fél óra alatt megtanitanálak egy két fogásra .
A lapon csak végighúztam a wolframot, igazából magára a varratra voltam kíváncsi. Nameg guggolva, majdnem hogy a földön csináltam
Köszi szépen mindenkinek a gratulációka. Ma sikerült befejeznem a tda 7294-es erősítőt (bepakkoltam a dobozába), lehet lazítani négy napot; utána az erősítőt élesbe kipróbáljuk az együttesemmel falunapon
Az idő majd csdak megold mindent -> pénzt, hiányosságot és szakértelmet rocker srac: ezek a képek engem a lépcső alatti bunkeromra emlékeztetetnek, csak itt nincs bokáigérő víz
röviden: nagyon szép műhelyed van!!!
így tovább a tanulásban is!!!
Szia!
A tolómérőt és a satut nyugottan vedd meg, de a csavarhúzó és a fúrószár egy kicsit olcsó Ui: A tolómérő nekem is meg van és nagyon jó az árához képest! Üdv: Boros Marcell
Köszi a gyors választ! A csavarhúzók nem biztos hogy túl olcsók, ha a Conradot "vesszük alapul".
Nekem is van, és egy fél évet bírt. Azóta villogva jelzi az értékeket.
Nem tudok mit mondani: Gyári hiba.....
Sajna. Pedig először jó volt.
Ja, még valami! Neked tetszik a műhelyem? (a kép csatolva)
További...
Ezzel tapasztalat valakinek? Minőség, tartósság, stb?
Cserélj elemet, igy jelzi hogy lemerült.
Azért villog az érték rajta, mert merül a gombelem benne. Cseréld ki, és megszűnik a villogás.
Nem olvastam tovább, hogy már válaszoltál, bocs! :hide:
Már hármat is cseréltem, mert én is ezt hittem...
Akkor legközelebb, ha arra járok, viszek Neked olyan elemet, ami tuti jó. Én is most - kb. két hete - cseréltem az enyémben, azóta nem villog.
Léneyg, hogy a gombelem ne tölthetős legyen, mer az csak 2,7 voltot tud! :yes:
Ezért is nem gombakkumulátort, hanem gombelemet írtam...
Helló!
Mikor (milyen esetben) és mennyire érdemes ESD ill. VDE minősítésű szerszámokat venni?
Szia!
Ha ESD érzékeny alkatrászeket ültetsz be vagy méricskélsz. Hogy melyik ESD érzékeny, azt általában az adatlapból vagy az alkatrész csomagolásáról kiderül. De egy ESD-s szerszám önmagában semmit sem ér, az összes többi szerszám, eszköz, páka, hőlégfúvó, az asztallap és te magadnak is le kell lennie földelve.
Előbbinek elektromosan vezető, míg utóbbinak szigetelő anyagú a markolata. A többit kitalálod, ugye?
Szóval otthonra mindkettő értelmetlen, esetleg a VDE cuccoknak van "létjogosultsága".
Srácok!
Tud valaki esetleg oszlopos fúrógépre (nem gagyesz kategóriás) gépi satut olcsón valahol?
Ez elég olcsónak tűnik, de lehet, hogy a minőségét is tükrözi: Bővebben: Link. Szerintem jobban jársz, ha szerszámboltban veszel. Lehet, hogy drágább, de jobb is.
Ehhez hasonló csájna csoda van a melóhelyemen. Ha megszorítod, eltolja a befogott anyagot a vízszintből.
Ez nem rossz de húzós. A régi öntött forgózsámolyos ma már horribilis összegbe kerül sajnos.
Ne hozz! Ma vettem energizert. És JÓ!
Tanulság: Elemet ne vegyél 100Ft-osba, még ha az is van ráírva hogy MAXEL. |
Bejelentkezés
Hirdetés |