Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hali!
Nem tudom hol és ki látott már GU81-es csővel gépet de én igen. Sajnos törött a cső de azért szépen néz ki így gépeben
És ez mire jó? Szerintem nem is néz ki jól.
Végül is ja igen.
De ez tényleg jó vicc volt! Jót nevettem rajta, mondjuk azon, hogy ide ilyet tettél...de ez most nem fontos.
- Apa, hogy lesz valakiből egyetemista?
- Tudod kisfiam, sok embert nagyon zavar, hogy amikor BKV-vel utazik, aminek ilyen hangja van, hogy 'nök..nök..nök..nök" nem érti, hogy mi okozhatja. Ezért jönnek el az egyetemre, ahol megtanulhatják, hogy a Villamos Mér' nök. MrMarcee után szabadon
A dolog innen van:
http://www.youtube.com/watch?v=d2-yrqeaszc (Aki tud infót a qpán való indulásról az írjon, mer indulni kéne valahol (sörváltón mindenképp))
Hogy ez mekkora video! Kár hogy nem voltam ott azon a mátrixon...
Poéngyilkos->
Mit tesz a nő a fülébe, hogy vonzó legyen? A lábujjait... (tudom vicsys 03.05)
Két levelezőlista meghívta egymást a Facebook-on.
És tényleg. Majdnem.
Egy fórumtárs weboldalán olvastam:
Ha nem tetszik az oldal akkor az ALT+F4-el jelezheted!
Nekem a kedvencem:
Idézet: „Ha nem jó az egered, katt IDE!” Egyébként, csatolom a, hogyan kell élni doksiját.
Hát ez hatalmas!
A holnapi napomat így fogom élni. Majd beszámolót tartok. Csak addig kell egy Wi-fis router , hogy a budin ülve írhassak.
Áramszünet esetén TV elemről. Bővebben: Link
És a "Vissza a jövőbe" c. film légcsukája : Bővebben: Link
Ez azért elég durva! A 3 millió emberből kettő biztos megpróbálta megcsinálni.
Láttam egyszer egy DIY Speaker videót. Alu fólia és egy érme kellett hozzá. Ott volt egy videó válasz egy hölgytől , hogy nem működik!!! Azt írták neki biztos nem elég fényes az érme. Meg is találtam! Bővebben: Link
Egy apróhirdetés egy pár héttel ezelőtti Szuperinfóból.
Kicsit "Szeszélyes évszakok" a'la Déry János.
Arra gondoltam,nem pedig a másikra,bocs.
Электрический гитара avagy Ásovi Gitárovi
Gálvölgyi után szabadon szeretem a focit
Technika tanárunk általánosban:
Viccesen mindig azt mondta, hogy 5 dolgot kell hozni magunkkal: toll, ceruza, füzet, szemmérték, és józan paraszti ész. (röhögés) Következő órán viccesen megjegyezte valaki, hogy: Tanár úr, otthon hagytam a szemmértékemet. (röhögés) A tanár meg viccesen bevágta neki órai munkára a karót (röhögés??? nuku)
Fúúú de beteg nekem kell ilyen gitár. Agrármetál mindörökké!
Szomszédom egész nap az autóban szerelt. Erősítő be -ki be-ki. Másik erősítő be-ki. Morgolódás, fejvakarás Erősítő be-ki. Morgolódás homloktörlés erősítő be-ki. Mondom már megnézem mit szenved.
- Janikám van három erősítőm egyik sem jó megnéznéd őket? - Persze megnézem. Kézbe vettem megforgatom. Aha szépek! - Nem úgy értem javítsd meg. - Nem szólnak? - Nem! - Egyik sem? - Egyik sem! Gyors pillantás a motortérbe. Mondom tegyél biztit a betáp kábelbe is! Azt már nem írom le , hogy akkor mit mondott. Szaktanácsért cserébe a hűtőmbe figyel két sör! Holnap elpusztítom.
Ezek szándékosan öltöznek/vetkőznek így!? Csak hogy minket bosszantson, hogy csak képen van és nem itt 10cm-re tőlünk.
Tegnap hozták barátnőm szülei a számítógépüket,mert meghalt a windóz és néha zúg de nagyon.Mondom előbb szétkapom megnézzük mitől zúg.Kiszedtem a tápot egy kis takarításra,de mielőtt szétszedtem volna előtte fura koppanást halottam belőle.Belenéztem hátul és egy elkót találtam a ventillátor lapátjai közt.Szétszedés után derült ki hogy az már csak az üres kupakja volt. Nem csoda hogy zúgott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |