Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem még a legutóbbit kaptad meg?
![]() ![]()
Nem, mert azok az alkatrészek voltak benne, amit most rendeltem. Persze most gondolkoztam, hogy egy párat kihagytam belőle. Ez van, ha éjszaka rendel az ember.
![]()
Én meg azon agyalok, hogy már vagy negyed órája áramszünet van, tök sütét még az utcán is, én meg e-maileket írok, zenét hallgatok, stbstb
![]() ![]() ![]()
A franc, ezt kár volt
![]()
Rakj a gép mellé egy autóakkut
![]() ![]()
Egy barátomnál a kandalló keringetőszivattyújának a szünetmentese zselés autó-akksiról megy, hogy akkor se fagyjanak meg… Egy teljes óra áram nélkül! (Nálam csak 30-35perc.) Épp megfürödtem vagy 8 mécses mellett, és nagyon hangulatos volt, meg kell hagyni! Épp jöttem fel a szobámba, és meggyújtogattam a narancsos mécseseimet a kovácsoltvas tartón, amikor is felgyúltak a fények - és nem a gyertyáé! Még afrodiziákumként némi illóolajat kell beszereznem, mert rég vásárolgattam ilyesmit, és az jót tesz
![]()
Már csak egy nő hiányzik, de nem gumiból.
![]()
Pontosan!
![]() ![]() Idézet: - mint a The Cleveland Show-ban Holt nője „de nem gumiból” ![]()
Á, értem, azért olyan szép "tiszta" az a teknő!
![]()
Ja, bele lehetne valami szerkezetet építeni
![]()
Nem olvastam a hozzászólásodat, a vonatokért nem rajongok. Véletlen egybeesés.
![]()
Sziasztok, jó estét mindenkinek.
Szeretnék segítséget kérni itt, ebben a topikban. Köszönöm a segítséget. ![]()
Hol lehet Wellert kapni?
![]() ![]()
Valóban a Weller inkább kék. :yes:
Ha akarod, az enyémet megfoghatod. Csak nehogy félre értsd, mer akkor ütök.
![]()
Beírod a keresőbe, és egy csomó eladót ki fog dobni, egy csomó üzlettel, ahol árulják
![]()
Ebay-ről féláron lehet újat venni… Csak nem most
![]() ![]()
Az említett "ütök"-ön kívül pedig onnan ismerhető fel a probléma, hogy bizony hiába nyomja oda az ónt, nem olvad.
![]()
Köszönöm! De nekem ez olyan "gagyinak tűnik" no meg nem szeretnék 230V-ost
![]()
Nagy megdöbbenéssel látom, hogy a két nagy mester kiárusítja a csodás erősítő-kollekcióját
![]() ![]()
Ezek jók. Még közelben is lenne, ha lenne rá keret..
![]()
Írtam én a google-ba de csak olyan helyeket adott ahol nincs ár :boxer:
Köszönöm! Nem szeretnék befürdeni... Így majd veszek egy újat
![]() ![]()
Ennyire azért nincs!
![]() ![]()
Úgy is van! WSD vagy WESD51, de inkább 81! És már meg is oldódott minden eddigi problémád, amit a forrasztásnál tapasztaltál
![]() ![]()
Ez olyan, mint használtan Ágota technik végfokot venni: nem lehet befürödni vele (na jó, a Wellereket is tönkre lehet vágni, de az fizikailag látszik rajta többnyire…)
Rádió? minek az bele?
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |