Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1349 / 3614
(#) Action2K hozzászólása Szept 10, 2010 /

Valaki elzárná már a főcsapot a felhőkön? Ha így haladunk, nem marad télire, oszt nem lesz hó.
(#) zolee1209 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Vagy csak toljon fel valaki a felhők közé egy létrát, hogy azon jöjjenek le az esőcseppek! Úgy tovább tart, mire ideérnek!
(#) -Bady- válasza Action2K hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Szubtrópusi éghajlaton hó?
(#) DuMatyi válasza -Bady- hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Igen, pontosan. haHÓ.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Van piros, sőt nekem van fekete Wellerem is. :yes:
(#) klemo86 válasza mineral hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Most nekem is alább hagyott Végre egy kicsit be kell segítenem, megörültem, hogy hívnak dolgozni, erre annyira kijöttem a gyakorlatból, hogy az egyik gépház, amibe a DVD-írót tettem, széjjelkaszálta az ujjam Értsd: csontig (!), a bütyköm csontja fogta meg a szélét, ez egy órája volt, de még elég jól lüktet… Hasonló kaliberű baleset kb 6 éves koromban történt, amikor azzal szórakoztunk, hogy a bicikli sárhányója alá gyömöszöltük a hungarocellt, és ahogy mentünk, vitte a szél a forgácsát. Én egy 0,33-as üdítős dobozzal is bepróbálkoztam, és a második körnél annyira megszorult, hogy az állammal tompítottam az aszfaltba csapódást - összetűzték, még megvan a nyoma.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Idézet:
„[...]van fekete Wellerem is.”
Leégetted?
(#) pucuka válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Amúgy nekem is fekete van, a kék égett le.
(#) DuMatyi válasza pucuka hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Kék éget mindig láthatsz, ha nem felhős. Égett kéket csak wellerben!
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Fekete lelkületű emberkéknek tartogatom. Tudod, Dart Weller"
(#) szamóca válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Sajna 25év forrasztás miatt a cseh 75-öst a mai napig szívesebben használom.
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 10, 2010 /

Egy kis esti muzsika. Remélem tetszik. Picit rokkosak, de a szöveg az nagyon jó szerintem.
Bővebben: Link
Egyébként érdemes belehallgatni a többi ezen az albumon lévő számba is, szerintem nagyon jók lettek. Sajnos egy nincs fent, amit pedig be akartam rakni.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

A pákaforgató-pákatartó...
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Az nem lengyel? Nekem ez van (a sárga 100-as, de nekem 75-ös): Bővebben: Link 25 év óta még ma is gyártják.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Sziasztok.

Ha már a zenéről szó esett, a következőket mindenképp hallgassátok meg.

Nagyon tetszik az, amilyen egyéni módot választott egy zeneszám előadásához, és meg kell hagyni hatásos.

Link1 Link2 Link3
(#) sprofan hozzászólása Szept 10, 2010 /

Tudtok ajánlani nekem valami jó tárhely szolgáltatót? Érték/ár arányban kellene hogy jó legyen. Az oldal motor amit használni szeretnék, annak PHP 5.0 vagy újabbra van szüksége, a többi kb. mindegy. Én eddig az interx.hu -t találtam mint lehetséges jelölt, elég jó áron van a legolcsóbb csomag, és már az is tudja bőven azt, ami nekem kell. Bővebben: Link De mivel vannak itt olyanok akik nyilván jártasabbak e témában, ezért tőlük kérdezném hogy találok-e ennél jobbat valahol? A domain regisztráció is egész jó áron van itt, persze az oldalon nettó árak vannak...
(#) hadnagyakos válasza sprofan hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Én a Megacp nevű szolgáltatót ajánlom. Bővebben: Link. Igaz, hogy nem olyan olcsó, mint amit Te linkeltél, de ha a minőségre törekedsz, akkor jobb nincs. Nekem is van tárhelyem náluk, stabilak, gyorsak és korrekt az ügyfélszolgálatuk.
A csomagok mellé pedig általában adnak ingyen domaint.
(#) mate_x válasza sprofan hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Vagy egy ingyenes szolgáltató:
(#) hadnagyakos válasza mate_x hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Hú, arról inkább ne is beszéljünk. Ahányszor oda tettem egy oldalam, mindig volt valami. Főleg az admin ellenőrzések zavartak nagyon.
Ha már ingyenes szolgáltató, akkor inkább tárhely.biz. Ők is nagyon jók, stabilitásban vetekszik a fizetősekkel.
(#) mate_x válasza hadnagyakos hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Nekem eddig semmi bajom ezzel .
(#) hadnagyakos válasza mate_x hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Ameddig kis látogatottságú volt az oldalam, addig engem sem zavart. Utána már túl sokszor volt kint az admin ellenőrzés és ezt már mások is észrevették. A másik pedig, hogy a nagyobb látogatottság miatt felfüggesztették, persze azt nem mondták meg miért, csak, hogy megsértettem a szabályzatot. A szabályzat pedig nem tartalmazott forgalomra vonatkozó korlátozást.
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

A csávó fantasztikusan játsza Toto - Africa-ját
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Van két arc is, akik zongoráznak, de az egyik nagyon vadul! DJ Flo néven van, úgy emlékszem… A zongorát jobban szeretem :pirul:
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Már linkeltem ide párszor Osztrák barátunkat.
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Nem semmi az arc
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Homár vagy közönséges folyami rák? (Oszt'rák ééééérted...)
(#) sprofan válasza hadnagyakos hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Ha azt nézzük, egyáltalán nem drágább, sőt, ha csak a tárhely árát nézzük akkor ugyan annyiért igaz, 2gb helyett csak 1,5gb-ot kapok, viszont van hozzá ajándék domain. Tehát ez jobban megéri, én 500mb-on is bőven elférek, ez a 1,5gb meg maga a paradicsom
(#) szamóca válasza klemo86 hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Tyros maximus tranceimus.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

"A nagy hő legyen veled !"
(#) klemo86 válasza szamóca hozzászólására (») Szept 10, 2010 /

Ja, azok is jók
Következő: »»   1349 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem