Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valaki elzárná már a főcsapot a felhőkön? Ha így haladunk, nem marad télire, oszt nem lesz hó.
![]() ![]()
Vagy csak toljon fel valaki a felhők közé egy létrát, hogy azon jöjjenek le az esőcseppek!
![]() ![]()
Van piros, sőt nekem van fekete Wellerem is. :yes:
Most nekem is alább hagyott
![]() ![]() Idézet: Leégetted? „[...]van fekete Wellerem is.” ![]()
Amúgy nekem is fekete van, a kék égett le.
Kék éget mindig láthatsz, ha nem felhős. Égett kéket csak wellerben!
![]()
Fekete lelkületű emberkéknek tartogatom. Tudod, Dart Weller"
Sajna 25év forrasztás miatt a cseh 75-öst a mai napig szívesebben használom.
![]()
Egy kis esti muzsika. Remélem tetszik.
![]() Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Egyébként érdemes belehallgatni a többi ezen az albumon lévő számba is, szerintem nagyon jók lettek. Sajnos egy nincs fent, amit pedig be akartam rakni. ![]()
Az nem lengyel? Nekem ez van (a sárga 100-as, de nekem 75-ös): Bővebben: Link 25 év óta még ma is gyártják.
Tudtok ajánlani nekem valami jó tárhely szolgáltatót? Érték/ár arányban kellene hogy jó legyen. Az oldal motor amit használni szeretnék, annak PHP 5.0 vagy újabbra van szüksége, a többi kb. mindegy. Én eddig az interx.hu -t találtam mint lehetséges jelölt, elég jó áron van a legolcsóbb csomag, és már az is tudja bőven azt, ami nekem kell. Bővebben: Link De mivel vannak itt olyanok akik nyilván jártasabbak e témában, ezért tőlük kérdezném hogy találok-e ennél jobbat valahol? A domain regisztráció is egész jó áron van itt, persze az oldalon nettó árak vannak...
Én a Megacp nevű szolgáltatót ajánlom. Bővebben: Link. Igaz, hogy nem olyan olcsó, mint amit Te linkeltél, de ha a minőségre törekedsz, akkor jobb nincs. Nekem is van tárhelyem náluk, stabilak, gyorsak és korrekt az ügyfélszolgálatuk.
A csomagok mellé pedig általában adnak ingyen domaint.
Vagy egy ingyenes szolgáltató:
Bővebben: Link
Hú, arról inkább ne is beszéljünk. Ahányszor oda tettem egy oldalam, mindig volt valami. Főleg az admin ellenőrzések zavartak nagyon.
Ha már ingyenes szolgáltató, akkor inkább tárhely.biz. Ők is nagyon jók, stabilitásban vetekszik a fizetősekkel.
Nekem eddig semmi bajom ezzel
![]()
Ameddig kis látogatottságú volt az oldalam, addig engem sem zavart. Utána már túl sokszor volt kint az admin ellenőrzés és ezt már mások is észrevették. A másik pedig, hogy a nagyobb látogatottság miatt felfüggesztették, persze azt nem mondták meg miért, csak, hogy megsértettem a szabályzatot. A szabályzat pedig nem tartalmazott forgalomra vonatkozó korlátozást.
A csávó fantasztikusan játsza Toto - Africa-ját
![]()
Van két arc is, akik zongoráznak, de az egyik nagyon vadul! DJ Flo néven van, úgy emlékszem… A zongorát jobban szeretem :pirul:
Már linkeltem ide párszor Osztrák barátunkat.
![]()
Homár vagy közönséges folyami rák? (Oszt'rák
![]() ![]()
Ha azt nézzük, egyáltalán nem drágább, sőt, ha csak a tárhely árát nézzük akkor ugyan annyiért igaz, 2gb helyett csak 1,5gb-ot kapok, viszont van hozzá ajándék domain. Tehát ez jobban megéri, én 500mb-on is bőven elférek, ez a 1,5gb meg maga a paradicsom
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |