Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
A PIC18F2550 I/SP mennyi időn belül szerezhető be?
4-pólusó XLR mikrofon csati. Ne kérdezd, hogy ez kinek jó, az okosok ezt találták ki rá.
Nem könnyű a kérdés, ülj le, ha éppen most állnál.
"Hál Istennek" most már a Microchipet is elérte az Atmel átka, november vége/dec. elejére szólnak a visszaigazolások. Most az után szaladunk, hogy pár darabot tudjunk kapni az LF sorozatból. De az a készlet sem végtelen. Idézet: Szerintem a BM5 itt annak a jele, hogy:„Mind a kettő (EZ) USB B-M5 és az (ENNEK) is USB BM5. És mivel az M betű miatt (mother,anya)) gyanítom...” - B típusú (tehát nem host, hanem device) - Mini méretű (nem normál vagy mikro) - 5 pólusú (tehát nem 4 pólusú, mint a BM4)
Ettől féltem. Eddig jól tartották magukat, azt hittem megússzák az Atmelhez hasonló hiány nélkül. Ezek szerint nem jött be....
Ezek szerint az oldalon szereplő 223 darab nem valós. Tegnap előtt este nézegettem őket, akkor éppen nem volt raktáron, most 223 darab van. Ezek szerint szállítható?
Ha valakinek nagyon kell, én még angliai webáruházakat találtam, ahol van is készleten. Igaz, hogy onnan meg általában olyan feltételekkel lehet rendelni, hogy $200 felett szállítják ingyen, vagy az alatti rendelés esetén $60 körüli a szállítási díj. Szóval pár darab miatt biztosan nem éri meg, én is el vagyok szontyolodva a november-decemberi hírek miatt...
Sajnos nekem nem éri meg. Bespájzoltam magam 16F-es szériából, amiből a legtöbbet használom és ennyi. Most szeretném megépíteni az általad tervezett PICKIT 2 klónt, mert már szükségem lenne rá és pont most üt be ez a hiány...
Már néztem a HQ-ban és a többi webáruházban is. Most a HEStoreban a remény, mert a számok szerint 223 darab van raktáron. Pár napja pont volt az apróhirdetésekben egy ilyen PIC kár, hogy nem kapcsoltam időben.
Köszönöm a választ! A bekötésére még nagyon kíváncsi lennék, de majd veszek egyet aztán kikísérletezem.
![]()
A jelzett készlet még nincs nálunk, csak jelezte egyik importőr partnerünk, hogy nála még akad pár darab. Mivel a darabszámok a szerverek éjszakai "cseteléséből" származnak, az érték azóta már nem annyi (és nem több lett
![]() ![]()
Sziasztok!
BTM-222 -es modul úgy látom nincs egy darab sem. Meg tudjátok mondani hogy mikorra várható ? Köszi
Köszönöm! Esetleg a páka bekötéséről van valamilyen információtok?
Már vettem is egy ilyen pákát (vagyis még csak megrendeltem), úgyhogy legfeljebb majd kiméricskélem. Csak gondoltam megkérdem, hátha... Ja és még egy kérdés: gyárilag milyen hegy jár hozzá?
Sziasztok!
APD(lavina fotodioda)-t szeretnék vásárolni - csak 1 db-ról lenne szó - de Magyarországon ez eléggé kivitelezhetetlennek tűnik. Esetleg ti be tudtok szerezni?
Megrendeléstől számítva 2-3nap alatt beérkezik.
Értem köszi. Van hozzá esetleg részletesebb dokumentáció, vagy az van amit a termék mellett találok ?
Ezt megtaláltam én is köszönöm.
![]() Ennél részletesebbre gondoltam, de akkor úgy látszik nincs. ( talán nem is kell ) ![]()
Sziasztok!
ennek a tápegységnek milyen tartozékai vannak gyárilag? Csak azért kérdezem, hOGY kell -e rendelni hozzá még mást. Nem olyan hosszú ám a "hogy" szócska, hogy ne lehessen kiírni, ugye? Frankye
Látom. Azért nem használsz nagybetűket sem, ugye?
![]()
Azt észre sem vettem...
De régen volt tegnap reggel. Lehet aludni kéne már? Akkor viszont éjszaka nem tudok aludni. ![]()
Na akkor még egyszer!
![]() Sziasztok! Ennek a tápegységnek milyen tartozékai vannak gyárilag? Csak azért kérdezem, hogy kell -e rendelni hozzá még mást.
Gépkönyv, tápkábel, és maga a tápegység.
Szóval szerintem nem kell hozzá semmi más. Csak ha a banán dugókat részesíted előnyben, a csavaros szorítással szemben, mert akkor banándugó.
Én személy szerint inkább ezt javasolnám: Bővebben: Link
Két okból is: 1. A biztonsági banándugó szem megy bele a tápon lévő banán aljzat+csavarós megoldásba. 2. Ez jóval olcsóbb mint a biztonsági.
Ez a kérdés, inkább már csak hit kérdése. Valaki erre a típusra, valaki pedig arra a típusra teszi le a voksát.
Az érintkező felület nagyságában pedig minimális az eltérés. Így a maximális áramvezetésben sem lehet nagy különbség.
Úgy néz ki megkaptam amit szerettem volna.
![]() Köszönöm a segítséget. ![]() ![]()
|
Bejelentkezés
Hirdetés |