Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
az ígülben simán rárakom, de ne azt ami lent van (oldalt) mert azt nem engedi, a listából kell kiválasztani PAD asszem ezt kell
hello!
az lenne a kérdésem, hogy elmentem a rajzot, amit készítek, és a képen látható hibát ír ki, amikor meg akarom nyitni, ezzel mit lehet tenni, hogy elő tudjam szedni, amit készítettem?
köszi, de ezzel mit tudok csinálni? vagy hogyan kell használni? letöltöttem, de nem csinál semmit! valamit kiír, és ennyi, még mindig nem tudom megnyitni a fájlt.
parancssorból (feltételezem win alól csinálod):
***************** (előtte azért csinálj egy biztonsági mentést a kapcsolásodról)
a program által mentett fájlt társítottam ahhoz a programhoz, az eagle-ban meg is tudom nyitni, de az összekötéseket teljesen összekuszálja, és így használhatatlan! erre valami ötlet?
Nekem is hasonló bajom van!
Egy kétórás munkám veszett tegnap kárba. Az objectec a helyükön maradnak, de valahogy a netlist kuszára megy. Én 4.16-ossal próbáltam. Van valakinek működő verziója (autoroute-al)? Amit persze nem használnék, csak kérdezem. Üdv. deguss A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2014
Hali
Én meg már azt hittem hogy velem van baj. Én is így jártam
Egy rosszul patchelt kalózverzióival mentett állományokat az Eagle "megjelöli", és újabb (patcheletlen/demo verzióiban) megtagadja azok megnyitását. A fenti segédprogram ezen "megjejölés" eltávolítására használható. Sajnos a "megjelölés" módjából/technikai megvalósításából adódoan előfordulhat, hogy az "eltávolítás" miatt az összekötések sérülnek.
Jó reggelt!
Akkor van olyan esetleg régebi verzió, ami azért tudja az autorout-ot, és van hozzá megfelelelő path, ami 100%-osan működik?
Egy icike-picike türelmeteket kérném, reményeim szerint még ma felkerül a lapomra! Délután - estefelé mér kereshetitek, de ide is írok majd, ha feltettem!
Úgy tudom a 4.15-ből forog ilyen verzió közkézen. (persze érdemes megfontolni a megvásárlást is: ~50USD...)
Most találtam egy angol leírást az Eagle-hez, valami jó angolosnak át kéne fordítania magyarra
Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2014
nekem van egy programom, amibe be lehet rakni egész angol szöveget, és lefordítja magyarra... bár nem minden esetbe lesz értelmes a mondat..
Akinek nem megy valami, kísérletezzgessen, vagy ha már fel akarja adni, kérdezze meg itt, szerintem nem olyan bonyolult elsajátítani a használatát.
Szerintem fölösleges ezt mind lefordítani. Ha valami nem oké, próbálunk segíteni. De crack-re várok még én is.
Igen, mondjuk az kicsit túl sok is lenne...nem ér meg annyit az Eagle, hogy ennyit foglalkozzunk vele
Úgyhogy inkább a Protel-es magyar leírást kéne meggyorsítanom, amit ígértem januárra. De hát munka van itthon, meg munka, meg munka...meg tanulás németre...de azért próbálkozok...és még olvasnom is kéne egy érdekes könyvet is (pszichológia)...egyszerre sajnos a sok közül csak egy megy
Itt van egy patcher, ez működik a 4.16-os Eagle-lel. Nem ront el semmit, én nem találtam benne még hibát.
A melléklet tartalmáért nem vállalok felelősséget, aki kipróbálta törölje 24 órán belül.
a francba. Mondtam mikor rájöttem hogy ha már vagy fél órát rajzolsz, és utána nézed meg/mented el, újra összekuszálódnak a vezetékek.
nem megy ez a sz@r se. Van valakinek olyan verziója ami megy?
Türelem, hamarosan fenn lesz a lapomon!
Nekem műxik!
Uraim!
A honlapomról elérhető az eagle 4.11 verzió a "javítással" és "kulccsal" együtt. A használatáért nem vállalok felelősséget! (24 órán belül tessék törölni! :yes: )
Frankye!
Szia! Már hiányoltunk, pontosítsd a linket légy szíves, mert nem találom, de lehet mert vak vagyok. Bocsi. Köszi.
Itt van mellékletben Eagle 4.13-hoz crack. Működik szerintem, a program 9MB, azt nem tudtam (még) feltölteni, de arra dc-n is rátalálsz neve: Eagle_4.13r1
Felelősséget nem vállalok, aki kipróbálta gyorsan törölje ki. Üdv. u.i.: Bocsi Topi hogy ilyen kicsit illegálisak lettünk (lettem) majd ha találunk egy olyan verziót, ami működik rendesen, törölheted a témát, ha egyetért mindenki, max majd egy linket hagyunk meg.
Én mára berokkantam az eagle-be. :ijedt:
Most végre menne, de az áthelyezés műveletnél (move) lefagy a program. Mindegy hogyan csinálod. Könyörgöm, nem tud valaki más programot? Üdv. deguss
Protel...
Én csak ennyit tudok mondani. Egyszerűen tökéletes ez a program. Én ezt használom, és semmilyen baja nincs. Sok formátumba konvertál, és sokból is olvas. Én csak ezt tudom ajánlani...bár elég nehéz megtanulni kezelni...erre is van megoldás: magyar leírás...majd az is elkészül, ha lesz rá több időm
Nekem megvan, de szerintem valami ősrégi verzió.
Norberto, Te milyen, melyik verziót használod?
Ebben a topicban már annyi jogsértő dolog van, hogy már nem is veszem a fáradtságot hogy tegyek ellene valami
Ui.: De természetesen Én sem, mint az oldal és szerver tulajdonosa, nem vállalok felelősséget a feltöltött tartalmakért... Fő a biztonság
jujj!
Topi átnevezte a Topicot. Szerintem is jó, így ha később valaki keresi az eagle-lel kapcsolatos leírásokat, könyebben megtalálja. Idézet: „Fő a biztonság ” Nem hülyeségből mondtam, hogy ha születik megoldás, csak az első, és az utolsó hozzászólást kell meghagyni. Azontúl, Topi hozzászólásait nem elég egyszer átolvasni. Ahányszor frissítem az oldalt, mindig más áll ott. :yes: Üdv. de ne térjünk el ennyire a topic tárgyától...
Most nagy dilemma előtt állok! :ijedt:
Új kérdést felmerjek rakni ide? Vagy nyissak egy új Idézet: az eagleval kapcsolatban.„fórum témát” Vagy dobjam fel, mint társalgótéma??? De úgy döntöttem , hogy ez a téma pont ide Idézet: illik!?!?!? „Eagle nyáktervező segítség” /Majd kiderül, hogy mi lenne a legjobb.../ Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy hogyan lehet buszrendszer kiépíteni az EAGLE-ban. Már 1-2 dolgot elkészítettem, de ez a fránya adatbusz úgylátszik kifog rajtam. Azmeg nagyon macerás és áttekinthetetlen, hogy egyesével fűzzem le a buszrendszert.
Van rá egy kis ikon, BUS, de gondolom Te is rájöttél. Szívesen segítenék, ha kell küldök egy olyan rajzot, amin van egy buszrendszer, ha meg tudnám nyitni.
Te milyen eagle-t használsz? Cracked van hozzá?
Deguss!
Én kérek elnézést! Amilyen :lama: vagyok, a progit feltettem a lapra, de az oldalt nem frissítettem a beillesztett hivatkozással!!! Akkor még egy pici türelmeteket, délután megy a frissített oldal is fel! |
Bejelentkezés
Hirdetés |