Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szamóca feltett egy Hold dolgozatot. Lui Armstrong lépett a Holdra először. Tanítónéni/bácsi kommentje: ...és közben trombitált
![]()
Szabadesés témakörben feltett kérdésem a magyarázat: "... ha például kidobok valakit az ablakon..."
![]()
Úgyérted kiejtek.
![]() ![]() ![]()
Ezért is magyaráztam nekik úgy, hogy kitartom a kezem és elengedem. Sajnos ezt nem értik.
![]() ![]() A vicc 90% működik: Melyik a nehezebb az 1kg tollpihe vagy az 1kg vasgolyó? Kórusban kiabálják: Hát a vas! ![]()
Miért? Nem a vas a nehezebb?
![]() ![]() Mindenkinek további szép estét! Mára búcsúzom! ![]()
Valaki linkelt nemrég egy ilyen videót, ahol ilyesmi kérdéseket tettek fel felsőfokon tanulóknak. Na ott is voltak érdekes válaszok.
![]()
![]() ![]() ![]()
Miért az nem úgy van, hogy a kg az tömeg mértékenység? Tehát a tömege mindkettőnek egyforma 1 kg. De ha azt kérdezed "melyik a nehezebb", akkor a súlyát kérdezed és akkor hathat rá a felhajtóerő pl. vízben vagy levegőben és máris a toll a könnyebb mert sokkal nagyobb a térfogata.
![]() Idézet: „...volt az út szélén egy sün...” Célozgatsz a zsaurukra?! Nem lesz ennek jó vége! ![]()
Na annál már csak az a kellemetlenebb ha nincs világítás (csak hogy elektrónál maradjunk). Tegnap este úgy kellett főzni hogy öt bográcsra volt egy biciklis fejlámpa. Na ez durva volt (bele is borítottam pirospaprika helyett a feketeborsot, ugye sötétbe minden fekete
![]()
Nekem van őrölt borsom és fűszerpaprika őrleményem is. Ki hozza a husit?
![]()
Egy mondás jut eszembe, melyet az egyik ismerősöm, Viktor Rendszer PIC-es berendezése mond a hűtőből, ha kinyitja az ajtót:
Idézet: „Megint eszel, kövér leszel” ![]() ![]() ![]()
... és boldogan ettek, amíg ki nem pukkadtak.
![]()
Simpi ezeket ma, csak a te kedvedért fényképeztem. Illetve még pár egyéb érdekes dolgot is.
![]()
Azért az durva volna , ha mondjuk angoltanár létére íratna fizika dogát.
![]()
Csak meglepett
![]() Azért az jó, a fizika a kedvenc tantárgyam. ![]()
Ne most kezdj nyalizni.
![]()
Nem szoktam nyalizni
![]()
Mondjuk a régi időkben én is voltam egy kis ideig fizikatanár. 7. 8. osztályban tanítottam technikát meg fizikát egy kis faluban két évig mint kisegítő. Szerettem is meg nem is. Néha nagyon fárasztó volt.
Ejnye mindjárt szétültetlek benneteket!
A külső hangkarim hangerő szabályozója megjavult. (Eddig nem működött, vagyis működött csak nem a fő hangerőt szabályozta, most meg azt szabályozza.) Jó dolog ez az informatika.
![]()
A He-s palánták osztódással szaporíthatóak?
![]()
Természetesen. Azért vagyunk esténként 1000 körül.
![]()
Szeintem inkább DUGványozással és onlány.
![]()
Ma megtaláltam az egyszer a laposvasban "megtekeredett" olcsó fúrót. Gondoltam lefotózom
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |