Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Eltűntél mint SALáta a bitrengetegben.
![]()
Nem tűntem el, csak a Add Blok Plus -sal letiltottam véletlenül a hozzászólás küldése gombot, és csak hunyorogtam, hogy most miért nem küldi el.
![]()
Nem is kívánom. Azt szeretném, ha nem kéne senkinek segítenem. Természetesen nem azért, mintha nem tenném szívesen.
![]()
Add-ok én Neked Plus-ba akkora Blok-ot hogyha nem beszélsz érthetően, hogy csak úgy nyekkensz!
![]()
Az adblock plus egy reklámszűrő, és objektumonként lehet blokkolni a hirdetéseket, amik lassítják az oldalak betöltését. Nem a reklámokat blokkolja, hanem amit mondasz neki. Így esett meg az az eset, hogy Ampikém a hozzászólás küldése gombot blokkolta véletlenül.
A gugli kidobja hogy mi ez, csak fricskáztam a srácot, de nem kontrázott.
![]()
Itt vagyok, időm sem, volt így csak kontraféket tudtam nyomi, mert közben egy modellt fényképeztem. :yes:
Akartok róla képet látni? Ámulni fogtok! ![]() Na?! Senki nem kíváncsi? ![]()
Perszehogy. Vasút?
Neeem.
![]() A modell száma: Sontex Supercal 531 hőmennyiség mérő óra. Ugye hogy egy Bombázó mi? ![]() Megjegyzem, hogy azért fogtok ámulni, mert ezért a sz@rért fogunk mi közösköltség fűtést fizetni! Igen jól látjátok, sehol egy plomba, semmi hitelesítés! Természetesen magam kivertem a balhét, és senki nem vette észre rajtam kívül, úgyhogy egy pár millás kiesést általam elkönyvelhet a távhő! ![]()
Akkor lássuk!
![]()
Fogadjunk, hogy nem mered a témanyitót úgy megszólítani, hogy SzerBusz! :kalap:
Erről jut eszembe: Most benyomok egy hamiszkuszt, mert megéheszkusz.
![]() ![]() ![]()
benyomod és nem fáj a hambikusz !
csak arra vigyázz nehogy megrontsa a bendődet Ampi
Na végre te is itt vagy Szabi! Már csak te hiányoztál.
![]() Kicsit használd bátrabban a hobbit nem kell félni. ![]() *** Vannak a jó, meg a rossz viccek.
nem félek csak meg kell szokni
én olyan rántott csirkusz ettem amitől ketté állt a fülem anyám nagyon jól főz
Képzeljétek! Újfajta varró anyagot használok: Földhurokkal varrom a ruháimat!(from Gubán Gabi)
![]() ![]() ![]()
Akkor már 4 füled van?
![]() ![]()
lehet de szerencsére több a fogam mint a fülem !
Na meg ha már elektronikai fórum, és egyik(vagy talán a) leg olvasottabb fórum a csöves, akkor elmondok egy rövidke szösszenetet: Gubán Gabival mentünk hazafelé városból, mert egy környéken laktunk, és útközben a csövekről volt szó. Eddig semmi érdekes, hanem mikor köszöntünk el, mert különböző irányba mentek tovább útjaink, épp a dupla diódákról volt szó. Én meg egyszer úgy hirtelen ötlettől vezérelten benyögtem hogy dupla dióda röviden: duóda. Na ebből az lett, hogy szakadtunk a röhögéstől mindketten, de vagy jó 5 percen keresztül!
![]() ![]() ![]()
Jól tette.
Ha már kajánál tartunk, ki mit eszik éppen? Jómagam olyan Max Mix -et vacsorázok: Kirántott fasírt pörkölttel, kenyérrel. ![]() Szerk.: A lábgomba spray a háttérben senkit ne zavarjon meg, csak arra használom hogy a taknyot leoldjam a nyákról, amikor forrasztok. ![]()
Örömmel látom, hogy a következő HE találkozót nálam rendeznénk meg. Állok elébe. Így legalább én is részt tudnák venni rajta. Csak az időponttal van gondom. Az augusztus 22 körül nekem nem jó a túrák miatt. Tavasz, ősz, tél jöhet számításba.
Mégis hány főre kellene számítani, idén hányan voltatok? Sütést, főzést meglehet oldani a szabadban. Van 50 literes bográcsom.
Az biztos hogy van étvágyad csak arra figyelj hogy aludni is tudjál este mert a sok kaja leül a gyomrodba aztán lehúz az ágyról :d!
A macskákkal kiékelem magam, és máris megoldva látszódik a probléma de ez itt nem téma.
![]()
Ha a szervezés jó lesz, és meg lesz oldva az utazás, 100fő alatt nem állunk meg, főleg ha előveszed a szakácstudományod. Ha jól emlékszem, összesen olyan 90körül fordultunk meg a találkozón.
Na tessék, úgy nézki hogy még egy HE találkozó lesz?
Feltétlenül csatlakozok. ![]()
Azt gondoltam valakinek a fényképtét nézed és üríted a puttonyt
![]()
Délután 16 óra körül szoktam vacsorázni. Ma töki pompos volt a menü:
Ez már bűncselekmény! Ez az étel veszett jól néz ki. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |