Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Itt, kinézve az ablakon süt a nap, bár biztos hideg van kint. Ha nem fúj a szél, akkor talán lehet még jó idő is ebből, de ha olyan rossz szeles idő van, mint tegnap, akkor meg lehet fagyni. tegnap is jó idő lett volna, ha a szél nem fúj.
Szerintem IT szemszögből nézik a dolgot. Ugyanis ha egy PC túlmelegszik s megáll, azt mondják, lefagyott. Ebből kiindulva, ha valami túlhűl, azt kell mondani, hogy felmelegszik.
![]() ![]()
Szóval az volt az a nagy nyikorgás. Megnyíltak az off rozsdás kapui.
![]() ![]() Állatok? A szomszédaim de ezt most hagyjuk. A madarak viszont nagyon hiányoznak. De még jó , hogy vannak Cyber madarak akik dalolnak. Sem a hideg tél sem az öt évnyi hó nem hiányzik nekem. Szerintem sokan vagyunk ezzel így.
Madárrádió
![]() Viszont ennek ötletén én meg indítok egy Urban Radio-t (város rádió). Nem is nehéz, csak kiteszem a mikrofont a teraszra, és már élvezheti a sok vidéki, hogy milyen is az, amikor egyszerre három busz áll be az ablak alá, meg a forgalmas kereszteződésben csikorgó kerekes repülőrajttal indulnak bele a forgalomba, a vadmotorosok meg 120-al, vagy egy kerekezve repesztenek át a zebrán. Majd az ilyen, vagy ehhez hasonló attrakciók miatt kivonuló hatósági és életvédelmi járművek szirénázását s ehhez társuló kutyák vonyításait hallhatjuk. Ugye milyen jó műsor lenne? ![]()
Urbán rádió! Ez hatalmas ötlet.
![]() ![]() ![]() S ha már ilyen profi vagy akkor csinálj olyan opciót , hogy hol hallod a város zajt. Pl ha irodában akkor billentyűzet+telefon csörgés. Ha étteremben akkor kés, villa zörgés egy kis csámcsogással. Boltban akkor pénztárgép csipogás stb. Ha taxiban ülsz akkor halk cb rádió +star fm ![]()
Kapott egy kis "csicsát" is. A többit majd a folytatásban.
![]()
Megvan az Urban Radio első virtuális bemondója, Mis Action. A bájos hangja az Intro-ban hallgatható meg.
![]()
Olyan 15 mp után van. Amúgy a hangfalaid is bekapcsoltad?
![]()
Hali!
Ami kintvan a MÁV honlapján menetrend, illetve ha keresünk és kiírja menetdíjat, InterCity-nél az árban bennevan a pótjegy is?
Én úgy emlékszem, hogy benne van az is. Egy bő éve mentem utoljára IC-vel, és akkor is kinéztem előtte az árat innen és ha jól emlékszem, akkor megegyezett a pénztárnál fizetett összeggel.
Sziasztok. jelentkezek késve, mert nálam olajozva vannak az off kapui, így nem halottam semmit.
![]() Látom beindul valamiféle rádió? Legyen akkor a neve: Akció Telereláció Városi Rádió, az az ATVR. ![]() Készítettem is egy logót. Ezt majd leszámoljuk a gázsiból ![]()
Látok ott egy EM83-as szívfájdítót is.
![]()
Jól látod.
![]()
Hökkenet!
![]() "2008-ban egy 14 és egy 15 éves holland fiú többszöri verés, és késsel való fenyegetés révén arra kényszerítette 13 éves társukat, hogy átadja számukra a RuneScape nevű online szerepjátékban használt virtuális tárgyait. A fiatal sértett feljelentést tett a leeuwardeni rendőrségen, a két tolvajt elfogták és bíróság elé állították. Mivel a holland büntető-törvénykönyv nem tesz különbséget a valós és a virtuális javak eltulajdonítása között, ezért a kerületi bíróság a két kamaszt 200, illetve 160 órányi közmunkára ítélte."
Hogy lehet leszedni egy micro SD kártyáról azokat az esküvői képeket, amiket formatálás nélkül készítettem rájuk? Kártyahibára panaszkodik a gép.
![]()
Ha van kártya-olvasód, akkor tedd be abba, úgy próbáld. Ha nincs, ugorj át, nekem van, megnézzük, mit tehetünk. Vagy ha ráér, akkor holnap járok arra estefelé, beugrok, elhozom, azután meg visszaviszem valamikor a jövő héten.
Próbálta a vőlegény, ill ifj. férj ezt a módszert, de nem vált be sajnos.
![]()
Biztos pislogtál és félre olvastad. Nézd meg még egyszer.
![]()
Köszi a linket, majd próbálom.
![]()
Próbáld meg, ha a gép nem olvassa az SD kártyát, hogy berakod a fényképező gépbe, és úgy csatlakoztatod a géphez. Ha így se lenne jó, akkor helyezz át annyi képet a belső memóriájába a gépnek amennyit csak tudsz, majd vedd ki a kártyát gépből, és csak a fényképezőgépet csatlakoztasd fel, majd áthelyezéssel másold át a képeket gépre. Ezt addig kell ismételgetni, ameddig az összes kép át nem került a számítógépre.
Pepecs munka, viszont eredményre vezethet.
Feltéve ha beenged a menüjébe.... Mert hogy azzal van a baj.
![]()
Én még nem prószáltam, de majd fogom. :yes:
Addig is inkább ezt hallgatom. ![]()
Végső esetben meg kell ismételni az esküvőt Nem nagy dolog. :hide:
Tiszta Maty, meg Amp! Egy húron pendültök.
![]()
No majd mindjárt jól kikérik maguknak.
![]()
Egy oldal a férfiaknak....a főzni nem tudó férfiaknak.... is.
![]() ![]() Vita ne legyen belőle, van ilyen, csak nem valljuk be ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |