Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   25 / 440
(#) peti17 hozzászólása Ápr 26, 2007 /

Én még nagyon kezdő vagyok. Csak kis áramkörökkel akarok kísérletezni és ilyesmire gondoltam pl: LED, kondi, próbanyák, stb. Ilyen helyet sem tudsz ahol ezek kaphatók?
(#) erobi82 válasza peti17 hozzászólására (») Ápr 26, 2007 /

1:Kossuth utca Hobbielektronika a színháztól nem messze a Veres Templom irányába
2:Korondán Kft Sámsoni utca 19
3:Ezermester Kft Szent Anna 43 a volt Csokonaival kb. szemben
4:Bernád hangtechnika Kétmalom utca 2
Ha 1-2 cucc kell a 3.-at javaslom.Sztem árban ez a jobb
(#) peti17 hozzászólása Ápr 26, 2007 /

Köszi! Szerintem is az lesz a legjobb, mert nagyon közel lakok hozzá. Majd szétnézek ott. Mégegyszer köszi!
(#) ha1drp hozzászólása Ápr 29, 2007 /

Nem tudja valaki hol lehetne vásárolni 28v / 30A kapcsolóüzemű tápot. Régebben valaki a NET-en hírdetett ilyesmiket

Köszi
(#) maTaKee hozzászólása Ápr 29, 2007 /

üdv!
a HQVideo -ban ugye nem csak ONLINE vásárlás van!? (csak azért mert itt vhol azt olvastam h csak az van)

(#) Müszi válasza maTaKee hozzászólására (») Ápr 29, 2007 /

Személyesen is be lehet menni, tehát nemcsak netes.

Üdv.
(#) sixtek hozzászólása Ápr 29, 2007 /

Termeszetesen van "sima" kiszolgalasuk is. Nem egyszer voltam mar szemelyesen a Hqvideo-ban...
(#) Tomee hozzászólása Ápr 30, 2007 /

Üdv!

Ki tudja, hogy hol lehet kapni 40 mm magas és kb 60-80 mm hosszú kék/fehér grafikus kijelzőt T6963C vagy hasonló vezérlővel.
Chipcad, Sos, Conrad, MscBp -t már néztem, de nem találtam ilyesmi méretüt.
Régebben a Codixnak volt, de most szét van esve az oladaluk és nem lehet megnézni a kijelzőket.
Köszőnettel Tomee.
(#) gregxxx hozzászólása Máj 1, 2007 /

Sziasztok,

tudnátok mondani egy elektronikai üzletet, ahol egy apró forrasztást megtudnak csinálni ? Nekem nincs vékony fejű forrasztópálkám, egy pici nyáklapról kellene 4 forrasztást lekapni, és 2 vezetéket ráforrasztani .
Nemtudom pl egy TV szerlőt ilyenre meglehet vajon kérni? (3 metró környékén kéne a bolt)
(#) fureszk válasza gregxxx hozzászólására (») Máj 1, 2007 /

Szeva!
KÖKI-től pár megállónyira lakom, mennyire nehéz az a forrasztás? Úgyérted csak pillanatpákád van?
(#) gregxxx válasza fureszk hozzászólására (») Máj 1, 2007 /

Hali, az naon jó lenne, ha tudnál segíteni, mert Kispest útba esik. Mellékeltem egy képet, +jelöltem mit kellene lekapni róla.

chip.png

(#) fureszk válasza gregxxx hozzászólására (») Máj 2, 2007 /

ez tényleg elég kicsi! sztem én nem tudom megcsinálni. De mondjuk egy mobilszervízes tuti!
(#) lelkes amatőr válasza gregxxx hozzászólására (») Máj 2, 2007 /

Ha végképp nem jutsz eredményre vele, akkor megcsinálom neked, bár ahhoz ki kell jönnöd hozzám. (pm-ben érdeklődj)
(#) Norberto hozzászólása Máj 2, 2007 /

De akár ide is hozhatod

...az óbudaiak képviseletében megcsinálom neked ingyen
(#) PepeLopez hozzászólása Máj 2, 2007 /

Üdvözletem!

Tud valaki olyan magyarországi üzletett ahol, az alábbi linken látható "nyákrögzítő sínt" lehet kapni?

http://www.tme.pl/arts/en/a31/bt-90__2.html

(#) eSDi válasza PepeLopez hozzászólására (») Máj 2, 2007 /

Miért nem rendeled meg a TME-től? Mellé csapsz még pár dolgot és máris megéri onnan rendelni! Sok jó dolog van s elég olcsó is....
(#) Moderátor hozzászólása Máj 2, 2007

Idézet:
BT-120
téma ide áthelyezve!
(#) fejesjoco hozzászólása Máj 2, 2007 /

Helló!
Hol lehet kapni NYÁK-ra forrasztható elemtartót?
A specifikáció, amitől egyáltalán nem lehet eltérni:
- vagy legyenek pici lábai, amit belegyógyítok a nyákba, de még jobb, ha kettő darab vezeték lóg ki belőle, amire forraszthatok csatlakozót, és akkor több helyen is használhatom
- szigorúan 1 darabos
- ha vezetékes megoldás, akkor kell külön egy 1xAA és egy 1xAAA méretű, vagy egybeépített, lásd következő pont
- amennyiben nem vezetékes, hanem közvetlenül NYÁK-ba forrasztható, akkor AA és AAA elemet is lehessen beletenni (az elemtöltőmön például ilyen van, az AA helye alatt van egy további bemélyedés és ott a kontakt is beljebb van, oda megy az AAA, és egyszerre csak 1-et lehet beletenni).
Semmiféle keresés nem segített. Ezen a lapon a B-401 félmegoldás, ennél jobbat nem találtam. Ötlet?
(#) Moderátor hozzászólása Máj 2, 2007

Idézet:
„Elemtartó”
téma ide áthelyezve!
(#) isamisa válasza fejesjoco hozzászólására (») Máj 2, 2007 /

Nézd meg a RET katalógusát, lehet van ilyen tipús!
(#) fejesjoco válasza isamisa hozzászólására (») Máj 2, 2007 /

megnéztem, ott sem találtam jót.
(#) gdolozs hozzászólása Máj 3, 2007 /

Keresek 25kHz-es ultrahang sugárzó kapszulát. Ez egy kb 16mm átmérőjű alumínium burkolatú, kétlábú szerkezet, előoldalán fácsféleség, itt jön ki a hang. A neten találtam típust: 250ST/R160 . Ahol eddig érdeklődtem vagy nem volt, vagy csak a 40kHz-es változat volt.

Kösz Gdolozs
(#) fejesjoco válasza fejesjoco hozzászólására (») Máj 4, 2007 /

hqvideo, tök jó
(#) vanzerr hozzászólása Máj 8, 2007 /

Sziasztok!

Képzeljétek a MAXIM megküldte a rendelt IC-ket. Tök rendesek!
(#) csikosgabi hozzászólása Máj 8, 2007 /

sziasztok.Nem tudja valaki hogy minidrillhez hol lehet kapni vágó korongokat????
köszi:csikosgabi
(#) vicsys válasza csikosgabi hozzászólására (») Máj 8, 2007 /

praktikerben vettem, elég húzós volt az ára...
(Székesfehérvár-Budai út)
(#) csikosgabi válasza vicsys hozzászólására (») Máj 8, 2007 /

(#) maTaKee válasza vanzerr hozzászólására (») Máj 8, 2007 /

mármint külfödről?????? nem kellett posta költséget fizetni érte??
(#) vanzerr válasza maTaKee hozzászólására (») Máj 8, 2007 /

Igen külföldről, nem kértek semmi postaköltséget. Szállítási költséget csak akkor kell fizetni ha sürgős küldeményként kéred a csomagot.
(#) maTaKee válasza vanzerr hozzászólására (») Máj 8, 2007 /

semmit nem fizettél érte????

ez számomra hihetetlen!
Következő: »»   25 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem