Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Laikus kérdésem lenne. Feleségem diktafonjáról kellene leszedni a rajta lévő dolgokat. A diktafon digitális, de mindössze egy fejhallgató kimenet van rajta. Ezt megpróbáltam rákötni az alaplapi hangkártya line in bemenetére és Cooledit-tel rögzíteni, de nem jött össze az összeköttetés. Elvileg a Cooleditben a hangkártya volt beállítva bemenetnek. Köszi előre is, Zsolti
hangerőszabályzó / beállítás / felvétel -nél legyen a line in/vonal bemenet/ kiválasztva és akkor elvileg fel tudod venni bár mivel..
üdv
És milyen hangrögzítőprogit ajánlotok?
Egyszerű legyen, mert egyenlőre csak erre kell. Valahogy a Cooledit 30 napos próbaverziójával nem jutottam sokra.
Acoustica mp3 audio mixer
asszem így írják, szerintem tutis progi üdv
Basszus, tegnap este már álmosan nem láttam a csatolmányodat. Én, állat meg a cooleditben kerestem ezeket a beállítási lehetőségeket.
A pont a tiéd. Persze mindenkinek köszönöm a segítségét.
Ha csak rögzíteni kell, és tömöríteni, esetleg real-time tömöríteni, és free progi érdekel, akkor itt van egy a mellékletben.
Ha mp3-ban akarsz felvenni vele, akkor kell hozzá lame encoder, de azt is le tudod tölteni ingyé. Be kell másolni a Messer programkönyvtárába a lame.exe-t, utána ha megnyitod a Messert, a beállítás paneljén meg tudod neki mutatni, hogy ott van. Sőt ezt még be is tudod állítani úgy, mint a videomagnót, hogy mettől meddig vegyen fel.
Bocsesz, elfelejtettem csatolni.
Ime:
Húú, most hazajöttem, és nem találom ezt a beállít
ási ablakot. Bementem a vezérlőpult, hangok beállítása helyre, de nekem csak nem jön ilyen ablak elő sehonnét. Merre van ez?
A tálcán jobb oldalt egy hangszóró formájú ikon, arra két katt, azon beállítások gomb, tulajdonságok, és ott válaszd a felvételt, és ok. Ott be tudod állítani, hogy a hangkártyád melyik bemenetéről akarsz felvenni.
Nioncs a tálca alján hangszóró. Pedig a hangkatyi kifelé oké.
Alaplapi, oprendszer Win.
Azt írta ki, hogy nincs telepítve a hangerőszabályzó, úgyhogy az fog következni.
Kutakodja az alaplap telepítőlemezén (ha megvan)!
Ha nem lenne gugli vagy driver.hu vagy driverguide.com. |
Bejelentkezés
Hirdetés |