Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Csak a videóra reagáltam. Sajnos tesztet nem tudok. Esetleg élesben, a Budaörsi úton szinte minden nap mostanában.
Ejjellatoval kell megnezni a visszavert jelet, mert annak van megfelelo erositese hozza.
Köszönöm a lehetőséget.Képzeljétek a mai napon volt lehetőségem élesben tesztelni scs103-mal autómata módban.70m-re volt beállítva 60m-ről voltam mérhető.3 fejjel.
Az sajnos nagyon rossz eredmény . Valós,lekövető mérés esetén max 1mp-ed van lassítani . Automata mód esetén csak belemész a sugárba és megmér a müszer-vagy nem .
Kazincbarcikán bármikor tudok tesztlehetöséget biztositani egyébként 238 és 68 pps-el
Értem amit írtál.Ami szomorú az-az hogy legalább 3 de tuti hogy 4 target ami 100 százalékos.300-400 ezer forint.A többi az olyan mint amit itt is csinálunk.100m-2km ig jó.Sajna ezek közül lehet választani.A fizetésedhez képest te melyiket választanád?
Hát szerencsére ez azért nem igaz. Ma mértem egy Ford valamit 3 fejes LI-vel ,bármilyen trükkel 13m volt a legtávolabbi adat,amig egyáltalán távolságot mutatott a mérő -de sebességet itt sem. A saját 2x2 fejes LI-vel is szemből 100%-ban , 0m-ig blokkolja a Fama3,Scs103 és Laser Atlanta mérőket(PL2 v5.12-vel volt olyan,hogy 40m-en is volt sebesség).
Pont az LT400 az,ami elvérzett nálam . Egyrészt a kezelhetetlensége,hogy bekapcsolás után fél perc,mire magához tér,aztán a 8mp-es blokkolása ,ami után 1 percig legalább kussban van . Peugeot 406-ra volt felszerelve egy ilyen és egy 3 fejes Echo lasertek . Az LT erösen leszerepelt a 180 méteres tesztpályán már 100m-en is mérhetö volt -ellenben az echo 40m-ig blokkolt .Volt 3 fejes KIYO alany is ,30-33m-ig vígan fogta a lézert. Amit ezzel mondani akartam : egy ideje átértékeltem a ledes blokkolókkal szemben érzett ellenszenvemet : életszerü körülmények között még egy 50e Ft-os cucc is megfelelö védelmet tud produkálni a szemből jövö mérések ellen . De ez csak az én véleményem,ha veszel valami gagyit és megmérnek mellette ,lehetőleg ne szídj folyamatosan (egyébként én a ceptort választottam,mert a rendelkezésemre álló információk alapján ez volt a legszimaptikusabb - ha elég ügyes vagy,bőven nem kerül annyiba a dolog,amit leírtál -és itt is igaz a régi mondás : nem mindig a legdrágább lesz a legdrágább
Lezerest kell csinalni, az LI/AL-t koppintani nem muveszet, ott is a vevo a macera, az algoritmus es meghajtas siman masolhato. Az igazi kihivas, ha leddel szeretnel ugyan ilyen eredmenyt elerni. Azert osszessegeben ez nem urtechnologia
Csak januar vegen latok neki. Treshold viszont rajta van. Viszont en meg led-del sem adom fel.
Lehet kikellene próbálni még egy megoldást bf-be 10MGhz -el csak akkora árammal amivel én hajtom a ledeket nem bírtam 4Mega fölé menni mert a ledek kiakadtak.
Ez termeszetes, hogy "kiakadnak" ha nagy arammal hajtod, ugyanis nagy lesz a diffuzios kapacitas.
Ha lefelezed az aramot, akkor duplazhatod a frekvenciat.
Holnap este 6 körül lenne lehetőség méricskélni?
Dr. Tamasi Ferenc - Radiolokator technika cimu konyvet erdemes forgatni. (Bar ez foleg radios, de sok erdekesseg van benne)
Meg va már a javított verzió?Tudtad tesztelni?
Még nincs kész, talán a héten elkészül. Alkatrészre várok.
Kicsit elírtam a dolgokat...scs 103-mal mért egy ....úr. A mérő ami a kétsávos út túloldalára autómata 70m-re volt állítva. Én a felé haladó 2 sávos úton mentem.A szélén parkoló autók.Az utolsó parkoló autót elhagytam és egyből célzott a műszer.kb.30m lehetett.Sréhen mért olyan 60-70 fokban.Rámlőtt nem tudott mérni majd a kocsi oldalán bejött a km-er,de a rendszám már nem volt látható.Több módszerrel nem tudtunk mérni,mert nem lehetett mozdítani a műszert.
Te hol is tudsz tesztelni?És mivel?
Már írtam, hbfj volt olyan kedves és tesztelt nekem saját mérővel.
Ha a kocsi oldalarol jon, az ellen nem ved semmi...
De egy ilyen mérésnek sok értelme nincs is.
Persze hogy nincs.autómata mód az csak pillanatot mér aki a 70m-eren belül elsőnek ér a lézer elé.Kész az új jammer.
BF- módban működik?
Az enyém igen,de kérdésnek szántam hogy a tied kész lett?
Ma jött meg az alkatrész, már csak a jövő héten fogom összerakni. Aztán mehet a próba.
Prolaser 3-mal **** se ért a bloki.ll90-nel kéne 50/50-nel hajtani a chipje úgy is átalakítja 30ns -ra.Te ezt a típust próbáltad már vagy csak a pl90-et?
Na! --vicsys
Csak a pl90-et próbáltam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |