Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   113 / 147
(#) zolika60 válasza bobesz hozzászólására (») Nov 20, 2010 /

Csak a videóra reagáltam. Sajnos tesztet nem tudok. Esetleg élesben, a Budaörsi úton szinte minden nap mostanában.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Ejjellatoval kell megnezni a visszavert jelet, mert annak van megfelelo erositese hozza.
(#) bobesz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Köszönöm a lehetőséget.Képzeljétek a mai napon volt lehetőségem élesben tesztelni scs103-mal autómata módban.70m-re volt beállítva 60m-ről voltam mérhető.3 fejjel.
(#) hbfj válasza bobesz hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Az sajnos nagyon rossz eredmény . Valós,lekövető mérés esetén max 1mp-ed van lassítani . Automata mód esetén csak belemész a sugárba és megmér a müszer-vagy nem .
Kazincbarcikán bármikor tudok tesztlehetöséget biztositani egyébként 238 és 68 pps-el
(#) bobesz válasza hbfj hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Értem amit írtál.Ami szomorú az-az hogy legalább 3 de tuti hogy 4 target ami 100 százalékos.300-400 ezer forint.A többi az olyan mint amit itt is csinálunk.100m-2km ig jó.Sajna ezek közül lehet választani.A fizetésedhez képest te melyiket választanád?
(#) hbfj válasza bobesz hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Hát szerencsére ez azért nem igaz. Ma mértem egy Ford valamit 3 fejes LI-vel ,bármilyen trükkel 13m volt a legtávolabbi adat,amig egyáltalán távolságot mutatott a mérő -de sebességet itt sem. A saját 2x2 fejes LI-vel is szemből 100%-ban , 0m-ig blokkolja a Fama3,Scs103 és Laser Atlanta mérőket(PL2 v5.12-vel volt olyan,hogy 40m-en is volt sebesség).

Pont az LT400 az,ami elvérzett nálam . Egyrészt a kezelhetetlensége,hogy bekapcsolás után fél perc,mire magához tér,aztán a 8mp-es blokkolása ,ami után 1 percig legalább kussban van . Peugeot 406-ra volt felszerelve egy ilyen és egy 3 fejes Echo lasertek . Az LT erösen leszerepelt a 180 méteres tesztpályán már 100m-en is mérhetö volt -ellenben az echo 40m-ig blokkolt .Volt 3 fejes KIYO alany is ,30-33m-ig vígan fogta a lézert.

Amit ezzel mondani akartam : egy ideje átértékeltem a ledes blokkolókkal szemben érzett ellenszenvemet : életszerü körülmények között még egy 50e Ft-os cucc is megfelelö védelmet tud produkálni a szemből jövö mérések ellen .

De ez csak az én véleményem,ha veszel valami gagyit és megmérnek mellette ,lehetőleg ne szídj folyamatosan (egyébként én a ceptort választottam,mert a rendelkezésemre álló információk alapján ez volt a legszimaptikusabb - ha elég ügyes vagy,bőven nem kerül annyiba a dolog,amit leírtál -és itt is igaz a régi mondás : nem mindig a legdrágább lesz a legdrágább
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Lezerest kell csinalni, az LI/AL-t koppintani nem muveszet, ott is a vevo a macera, az algoritmus es meghajtas siman masolhato. Az igazi kihivas, ha leddel szeretnel ugyan ilyen eredmenyt elerni. Azert osszessegeben ez nem urtechnologia
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

ll-90-nel csináltál már valami kütyüt?

Csak januar vegen latok neki. Treshold viszont rajta van. Viszont en meg led-del sem adom fel.

Lehet kikellene próbálni még egy megoldást bf-be 10MGhz -el csak akkora árammal amivel én hajtom a ledeket nem bírtam 4Mega fölé menni mert a ledek kiakadtak.

Ez termeszetes, hogy "kiakadnak" ha nagy arammal hajtod, ugyanis nagy lesz a diffuzios kapacitas.

250/250 750ma-rel.

Ha lefelezed az aramot, akkor duplazhatod a frekvenciat.
(#) bobesz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 21, 2010 /

Holnap este 6 körül lenne lehetőség méricskélni?
(#) Reggie hozzászólása Nov 22, 2010 /

Dr. Tamasi Ferenc - Radiolokator technika cimu konyvet erdemes forgatni. (Bar ez foleg radios, de sok erdekesseg van benne)
(#) bobesz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

már mennék csak nem tudom mikor jó?
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Meg va már a javított verzió?Tudtad tesztelni?
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Még nincs kész, talán a héten elkészül. Alkatrészre várok.
(#) bobesz válasza Reggie hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Kicsit elírtam a dolgokat...scs 103-mal mért egy ....úr. A mérő ami a kétsávos út túloldalára autómata 70m-re volt állítva. Én a felé haladó 2 sávos úton mentem.A szélén parkoló autók.Az utolsó parkoló autót elhagytam és egyből célzott a műszer.kb.30m lehetett.Sréhen mért olyan 60-70 fokban.Rámlőtt nem tudott mérni majd a kocsi oldalán bejött a km-er,de a rendszám már nem volt látható.Több módszerrel nem tudtunk mérni,mert nem lehetett mozdítani a műszert.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Te hol is tudsz tesztelni?És mivel?
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Már írtam, hbfj volt olyan kedves és tesztelt nekem saját mérővel.
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 26, 2010 /

Ha a kocsi oldalarol jon, az ellen nem ved semmi...
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Nov 26, 2010 /

De egy ilyen mérésnek sok értelme nincs is.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 26, 2010 /

Persze hogy nincs.autómata mód az csak pillanatot mér aki a 70m-eren belül elsőnek ér a lézer elé.Kész az új jammer.
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Nov 26, 2010 /

BF- módban működik?
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 26, 2010 /

Az enyém igen,de kérdésnek szántam hogy a tied kész lett?
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Nov 26, 2010 /

Ma jött meg az alkatrész, már csak a jövő héten fogom összerakni. Aztán mehet a próba.
(#) bobesz válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Prolaser 3-mal **** se ért a bloki.ll90-nel kéne 50/50-nel hajtani a chipje úgy is átalakítja 30ns -ra.Te ezt a típust próbáltad már vagy csak a pl90-et?
Na! --vicsys
(#) Home Made Jammer válasza bobesz hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

Csak a pl90-et próbáltam.
(#) Reggie válasza bobesz hozzászólására (») Nov 27, 2010 /

LL90 es PL90 max 1 ezrelekes kitoltest bir max teljesitmenyen, az azt jelenti, hogy 30ns impulzus eseten max 33.33kHz-el lehet meghajtani. A lezer BF-re nem alkalmas.
Következő: »»   113 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem