Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nyitott szemmel kell nézni. (Ha becsukod a szemed jó hogy nem látsz.)
Lámpáknál kell nézni...még most is szállingózik.
Nem Debrecenben, hanem Decemberben. És még én lennék diszgráfiás?
Sziasztok!
Nálunk (Békésszentandrás) reggel 12C° volt, délutánra lehűlt 4C°-ra, most van 1C°. Lehet, hogy reggelre hó lesz...
Helló. Már napok óta keresem, de nem találom. Régen valahonnan letöltöttem egy Epson CX3200 nyomtatóhoz szervizkönyvet. Most viszont nem találom. Valaki aki jártas ilyenben, nem tudna segíteni?
Na de sötét van kint és nem lehet látni mi történik kint.
Kösz, de ez segített sokat. Régebben megtaláltam a kapcsolási rajzára nyomtatónak. Nekem msot a tápegység kapcsolási rajzára lenne szükségem. Az egész egy PDF formátumban volt.
Az árát gondolom te fizeted, mert akkor karácsonyra a legdrágábbat kérem.
Nagyon helyes. Amióta számítógépen működik, csak az nyer, akit erre kiszemelnek.
Azt hiszem, sokan gondoljuk így. Emlékeim szerint régebben gyakrabban fordult elő ötös. Nem kellett megvárni, amíg akkora összeg lesz, hogy itt lottózzon egész Európa. :yes: Ráadásul sokszor fordulnak elő egymásutáni számok. Pedig az elméleti lehetősége nem olyan nagy.
Ebben a topikban is érvényes az a fórumszabályzat, hogy üres hozzászólást nem írunk?(amiben csak smiley van?) Ha igen, én írtam is
Húsz perccel ez előtt nem tudtam belépni a HE-re. Sokáig kereste de nem jött össze aztán megjavult. Próbáltam más oldalt is ott pedig ki írta, hogy " A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt" Ilyenkor mi a hiba? A Hírkeresőt hónapok óta nem tudom meg nézni mert mindig az időtúllépést írja ki.
Ilyen nálam is elő szokott fordulni, de nem tudom mi az oka. Érdekes, hogy msn, meg más netre kapcsolódó program megy, csak épp a böngésző nem.
modemet kapcsold ki és kapcsold be.(1 újraindítás valszeg segíteni fog)
ha nem akkor konzuljtálj az internetszolgáltatóddal.
Esetleg valami torrent nem jatszik be? Azok is szoktak csodat csinalni.
Nekem nem kábelen jön a Net. A templom tornyon van az adó nekem meg egy 90-es PVC cső van torony iránt. Lehet, hogy az égiek keze van a dologban?
A telefon vonalam műszakilag alkalmatlan az internet továbbítására. Írta a szolgáltató.
Tessék mondani, a kapitalizmusban nem az a dolga a SZOLGÁLtatónak, hogy SZOLGÁLjon Téged, az ügyfelet? Ahogy Zoli mondta: "Nem szólt neki senki, hogy nem Kádár van a trónon?" Annak a világnak vége, hogy a Magyar Posta monopolhelyzetben van a vonalszolgáltatás terén... Akkor meg?! A szolgáltatóknak nem fényesre kéne nyalni az ember ...gét, hogy náluk fizessek a telefonért, internetért, vagy bármiért? Elvileg a szolgáltató már nem (ki)szolgáltató, azaz nem Te vagy kiszolgáltatva neki, hanem ő neked.
speedtest.net/
Kattints a Begin Test feliratra, és az első adat amit kiír a ping. Nekem ez pl. 15ms ami már elég gyenge. Az 50 fölötti, 100 fölöttiről nem is beszélve, már nagyon rossz, valami gond van a hálózattal. Ahogy írod, Neked valami wifi-s hálózatod van, amit bizony sokminden zavarhat: köd, eső, hó, belógó faág, vasbetonfalról reflexió, sőt állítólag még a mikrósütő is, bár nekem ezt még sosem sikerült előidéznem (a szórt spektrumú kommunikáció miatt szerintem nem is nagyon lehetséges). Szóval ellenőrizd az optikai rálátást, távolítsd el a környezetből a nagy fémdarabokat, ha az antennán jég, hó, sár, stb van akkor azt távolítsd el, vizsgáld meg az antenna csatlakozóit (hátha korrodált), az UTP kábelt és csatlakozóit, stb., stb. Az, hogy a telefonvonalad alkalmatlan az internetre sose bánd: az ADSL működik, de azért egy elég beteg ötlet. Inkább kábeltévés megoldások iránt érdemes nézelődni.
Ez az enyém. ADSL 4 megás. Atom stabil.
Engem meg nem szeret a routerem. Az én gépemen rosszalkodik a net, de a két másik gépen meg tökéletes. Kicseréltem a routert egy másikra és azzal meg jó.
Itt most egész jó a net.
Csókos! Hol a fenében vagy, a BIX-ben? Ja már látom, Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet. Mondom én, hogy csókos.
Mi a gond? Nem szokott ez mindig ilyen rossz lenni. Van amikor kemény 2-3percig is eltart egy DVD film lejövetele. (Hosszú idő ám.)
Ki próbáltam a testet. A letöltés :1,34 Mb/s Feltöltés: 0,11 Mb/s . Ping: 25 ms. Ez jó?
Ha stabil, akkor jó. A mikróssal inkább az akadozások a gáz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |