Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Velem már előfordult. Ám nem árt elővigyázatosnak lenni! Nem csak a cigarettacsikk gyujthatja fel az ágyat, a forrasztópáka is okozhat hasonló baleseteket!
Az asztalon szoktam bütykölni csak fáradt voltam.
Nem tudtam megnézni a rajzot, csak a sok ledet sejtettem rajta. :yes:
Ezeket a bedugdosós izéket és a veroboardokat (a sávos panelek) sosem tudtam átlátni.
Kivezérlésjelzőnek oldalanként bőven elég öt led.
Ezen meg 30db van ![]() Az már túlzás lenne...
Az a heverő, amit húszon éves koromban még használtam, e miatt lett kiselejtezve.
![]()
Egy depréz műszert és pár tranyót, fóliakondikat szeretnék feladni postán. Mit javasoltok, ajánlva, vagy nem ajánlva adjam fel, ill. az ünnepek után, vagy most? Hisz nagy a dömping az ünnepek miatt. A két ünnep között talán csendesebb lenne.
Azért én már láttam olyat. Bár a szín arányok mások voltak. :yes:
Csakis ajánlottan, mert ha véletlen elveszne a posta szabályzata szerint a feladási dij 15x-ét téritik meg. Ha plusz elsöbbséggel kéred másnap oda kell érjen(feladott elsöbbségi levelek 95%-ában) akármilyen káosz van az ünnepek miatt.
Köszönöm szépen. Az a baj, hogy 600 Ft-os kis deprez műszer (igaz újonnan 2000 Ft), plusz pár bontott alkatrész. Ajánlottan 5-600 Ft, azaz a leves több, mint a hús. Viszont ha elveszik, többet bukunk, mintha ajánlottan adtam volna fel.
én az 500Ft-os dolgot is minimum elsőbbségivel adom fel, mert kisebb az esélye, hogy eltűnik. Ajánlottan csak a nagyobb értékű dolgokat szoktam feladni. Eddig még semmi gond nem volt szerencsére.
Én nem félnék simán feladni. Nem hiszem, hogy elveszne.
Tegyél be mellé egy quartett KT88-at, és mindjárt megéri törékeny csomagként feladni, értékbiztosítással.
![]()
Számít az? Japcsit uccse veszünk, csak ruszkit.
![]()
Még jobban el lesz írva, ha gyengébb lesz a forint.
![]()
Mindenképp ajánlottan add föl a cuccot, mert nekem elsöbbségi levél tünt már el, és varázsszemek voltak benne
![]()
Akit érdekel a kvantumfizika mindenképp olvassa el ezt a cikket. Engem mint laikust teljesen lenyűgözött.
Én csak ajánlottan adtam fel simán a KT88 kvartettet (Genalex)
![]()
Ezért kell dollárért venni, nem itthon másfélszer annyiért
![]()
Itt vannak a képek:
7600Ft volt összesen kb de most nem vittem túlzásba!
Ez 4 audió Hitachi power FET ára.
![]()
Tudom! De most picit szünetel a páka mert betét hiba.
![]() Karácsonyra kapok másik betétet addig meg várok. Ha jó lenne akkor ez a cucc nem lenne itthon. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |