Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1468 / 3611
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Ugyan nem vagyok köb, de meghallgattam. Nekem jobban tetszik Demis Roussos előadásában, vagy ami még a Matyinknak is tetszhet (mert hogy ez majdnem az eredeti) az a Frank Sinatra lányának, Nancy Sinatra és Lee Hazlewoodaz előadásában. Bővebben: Link
Egyébként elsőként Lee Hazlewood, a dal írója, Suzi Jane Hokom-mal énekelte el 1966-ban.
(#) bankimajki válasza Ferkógyerek hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Jó cikk, de nekem azért voltak kétségeim az olvasása közben. (Mintha ellentmondást is olvastam volna, vagy csak nem értette az alap dolgot. Fene se tudja. De az első kísérlet olyannyira egyszerűnek tűnik és logikusnak, hogy szívesen kipróbálnám.) De lusta vagyok én ahhoz.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Ja-ja, de nagyobbat is szól. Igaz csak P.M.P.O.-n túl.
(#) Ricsi89 válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Én meg nem híresztelném nagyon ezeket a dolgokat, mert ki tudja, hogy ki olvassa az oldalt. Egy jóakaród fel is jelenthet ezek miatt. Mivel tudjuk, hogy ezek birtoklása tiltott. :yes:
(#) nikolatesla válasza Action2K hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Egyébként nem ide vág de azért meg kérdem,hogy egy Tenor mennyibe van illetve milyen műnősségi a hangja?
Azt tudom,hogy van egy ilyen trombita is de nem arra gondoltam.
(#) nikolatesla válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Szerintem nem sok rossz akaróm van(tudomásom szerint). Vagyis egy van de az egy kis 13-éves gyerek ő meg úgysem ilyeneket olvas az csak a DH-val van elfoglalva...
(#) nikolatesla válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Úgyis töröltem volna ha lehet a "moderációt kérek" opcióval pár perc után.
Egyet sem. Wellerbe nem olcsó.
(#) Action2K válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Melyik? A 175S 55000 dollár+adó, a 350M 100000 dollár+adó.

Egyik sem!
Ez nagyon brutális! Bár ezek már High-End minőségek nem össze keverendő az STK-val vagy a TDA-val.
(#) nikolatesla válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 16, 2010 /

Mennyi???
Én azt hittem,hogy egy sima 24V-os 50W-os weller betét lesz vagy 15-2ezer! Itt Egerben a Modul elektro boltban 13500HUF!

Ja, de mért tőlem kérded? Azért, mert én mindent tudok, még nem kell itt offolni. :smoke:

Nem is csak rosszakaró, de járhat erre hatósági ember is és csak belekukkant a profilodba és másnap csengetnek nálatok a fegyveres emberkék.

Tán azért is meg,hogy ti tuti megmondjátok...

Akár az is lehet de úgysem itthon tartom, a képeket meg mondhatom,hogy le loptam valahonnan meg kicsit photo shopoltam vagy mi a fene az....

Miért, mások nem árulják el? De smucigok.

Szamóca is írta volna az biztos de TE megelőzted

10 ezerért komplett pákát kapsz. Bővebben: Link
(#) bankimajki hozzászólása Dec 16, 2010 /

Nem akar valaki helyettem infó2-őt tanulni? Mert nekem már elegem van belőle. És még van pár száz oldalnyi anyag.

Komolyan? Pedig még ki sem tettem az indexem.

Hogy néz ki ez? Nézd meg az enyémet szép tiszta és fekete na meg újjj!
Meg nekem itt a komplett állomás(WCPE20) és nem kel még1.
Action2K Akkor elkapnak a sünök és meg bírságolnak.
Egyébként mondtam már,hogy egyik Putnoki ismerősöm hogy járt?
Telefonál anyummal mikor be megy egy fenyő mögé ereszteni. Be teszi a telefont addig a zsebébe és még el sem kezdte elvégezni a feladatott mikor mondja anyumnak,hogy " He itt egy rendőr" aztán meg meg bírságolták 15000Ft-ra mikor semmit sem csinált csak a fa mögé ment....
(#) Ricsi89 válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Nem azt mondtam ,hogy vedd meg, csak hogy ha ennyi egy páka, akkor hogy lehet drágább a betét? És egyébként sem a külső számít, mert egy kis tisztítás és úgy néz ki, mint az új. És elmondom neked, hogy ha rendesen használják ezt a pákát, akkor akár 20 évet is elmegy hiba nélkül. Ebben semmi elektronika, ami elromolhat. Én használtam 20 éven felüli weller pákát is, ami hibátlan volt és a benne lévő hegy is több, mint 5 éves volt. Na de ez itt már lassan off.
Egyébként meg megnéztem a képeket és én semmi olyat nem látok rajta, hogy koszos lenen, vagy valami. Ez a páka olyan, mint amit nem is használtak.
Hogy tudtad kinyírni a betétet a pákádban?
(#) nikolatesla válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Én nekem úgy sikerült,hogy véletlenül mikor nem voltunk itthon 2napig 500fokon hagytam bekapcsolva és el ment a betét.
De majd kapok egyet és aztán mehet tovább.

500 fokon? Mi a francot kell 500 fokon forrasztani? na ezért jó a kattogós páka. Egy hétig is elmegy bekapcsolva és semmi baja nem lesz. Volt már nekem is, hogy ment két napig folyamatosan.

Haverom tekerte fel mert alut akart olvasztani de nem sikerült neki és úgy maradt. Ez nem kattogós sima elektronikás mikor eléri a beállított hőmérsékletet ki kapcsol majd újra vissza.

Alut forrasztópákával. Főleg nem 50W-al. Na ilyen ember kezébe sem adnák csak bádogospákát. vagy gázpákát. Azzal szórakozhatna, amíg magára nem gyújtja a házat.

Bádogos nekem is van! Az nagyon ott van,van vagy 5kiló vörös réz!
(#) bankimajki válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Akkor azzal lehet kondizni. Azzal bonts. (Akkora kard lesz, mint a terminátornak.)
(#) nikolatesla válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Lehet lehet. "Nagyapámé" volt annno.
(#) bankimajki válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Hopsz, egy "O" kimaradt. De így is értelmes. "karod"
(#) nikolatesla válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Fura is volt mert terminátornak nem volt kardja.
Következő: »»   1468 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem