Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1469 / 3598
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Én megértettem O betű nélkül is.
(#) bankimajki hozzászólása Dec 17, 2010 /

Ez a jobb oldalon lévő hirdetés milyen szívatós. Meglátok valami jót, és mire odaviszem a kurzort már el is vált.
(#) nikolatesla válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Tudod, akciós termékek? Nem kattintasz arra ott is van!
(#) bankimajki válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Elcsíptem. Bár sokat nem értem vele. Kicsiben jobban tetszett. (Azt hiszem mára ennyi nekem elég, vagyis izé, tegnapra.)
(#) nikolatesla válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Így jártál.
Na de én megyek mert holnap korán kel kelni(10kor). :yes:
Jó éjszakát minden pákásnak és pákának!
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Majd amikor eljön az időd, hogy kereshetsz pénzt, akkor már már gyökeresen meg fog változni a véleményed.

Más abból a pénzből kétheti kaját vásárol meg és ha egyedül élsz majd rá jössz mennyit ér ez a pénz.
Ilyen téren "ez" nem csak a fiataloknál jellemző hanem felnőtteknél is. A munkahelyemen egy páran amikor bulizni mentek/mennek akkor a fél havi fizetésüket el...ták a piára.
Vagy ott van példaképp a faterom. 67 ezret keresett egy Kőrösi cégnél ahol autórádiókat raktak össze, majd felvették egy másik targoncás céghez ami egy spár élelmiszer elosztó központ és 130 ezres fizetést ajánlottak neki (fogalma nincsen, hogy mit kell csinálnia, és azt sem tudja hogy bírni fogja e szellemileg, csak azt tudja hogy mivel kel végeznie a munkát stb.), és rögtön kidobott az ablakon 80 ezer forintot egy vakura. ( a fényképezője nem sokkal került többe, és megjegyezném az se tudja mit jelent az hogy tükörleflex, ISO, rekesznyílás, záridő, autoírisz, candella, CCD, CMOS, stb.) Az agyam tud ilyenkor felrobbanni.
(#) _ampervadasz_ válasza kowi hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Idézet:
„DuMatyi miből szűrted le hogy rend van?”

Szia. Válaszolok helyette, és egy képpel bizonyítani is tudom. Amúgy ez egy alkatrész bontási procedúra volt, hogy legyen mit akasztani a karácsonyfára.

01010078.JPG

(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Hali!
No ez már káosz.
Az ott egy LCD kijelző?
szerk.: megszűnt Topi oldala ? Azért a flash játékokat meghagyhatta volna.

lcd.jpg

(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Szevasz helló.
Hol! Hol látod, már egy éve keresem, mert nem találom!
A képen valóban egy szabványos HD44100H -s kijelzőt látsz, amit egy banki terminálból pattintottam meg (a kéziben benne hagytam a taszterrel együtt mert azzal célom van.).
Amúgy van egy 1X16 karakteres kijelzőm is, ami egy üveglapból áll és semmi másból, nagyon tetszetős. (egy canon C75 telefaxszkennernyomatóból bontottam).

Szerk.: A link meg aranyos.

Szerk.: Ha viszont ezt meglesed akkor már túl késő hogy mentőt hívj magadnak.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Idézet:
„ami egy üveglapból áll és semmi másból”

Vezérlő IC sincs rajta? Akkor gondolom csak "jólesz ez még valamire" alapon nem dobtad még ki...
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Igen rajta van. Oda van pacázva a szilíciumlapka. A másik oldalról látható.

Ha jó a szemed akkor láthatod a képen középen az a kis csík akar lenni a kijelző.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Szia Zoli.
Itt is hasonló a helyzet, de talán nem olyan kautikus.

Hoppá hidegebb van mint -10C°. Akkor most már értem, hogy miért kellett hajnalban bekapcsolni 10% -ra fűtést azt hittem, hogy csak azért hűltem ki félig ,mert ledobtam magamról félig a takarót. (eddig körülbelül ~5% -on szokott üzemelni.)
(#) nikolatesla válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Itt a világ vége! -150°C és vége a civilizációnak. :levele:
Nálunk most -8°C van én esik a hó.
(#) zoly15 válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Itt -9.00fok van Sajnos hó nem esik :no: Viszont ma 17 órakkor lesz a szalagavatóm.. De jó lesz szétfagyni
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Jó kis móka a szalagavató.

Mi pl. bécsi keringőt táncoltunk és marha jó volt. Felkészülni is rá és előadni is. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Valami hasonló jellegű szalagavatód lesz?
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Azért tán fűtés csak lesz. Ha máshogy nem hát belsőleg.
(#) Frankye válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Lehet külsőleg is, csajok által...
(#) poros válasza nikolatesla hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Hajnali 4 órakor -16 fok volt . Már készítem a rövid nadrágom mert most már csak - 6 fok van .
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Sajnos nem
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Áááá én nem olyan vagyok..
(#) zoly15 válasza Frankye hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Sajnos külsőleg sem. Az osztályom nagy része nagyképű f.... A maradék akivel még el is vagyok olyat terveznek hogy parkolóban isznak.. Mondhatom nagyon jó szórakozás.. Én valahogy máshogy képzelném a bulit. De evvel egyedül vagyik.. .így marad az itthon maradás.. :bummafejbe:
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Na, azért bánkódni nem kell ám. Hisz nyilván te vagy az értelmesebb réteg egyszemélyben, aki nem a piától boldog.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Én csak egy kis forró mézes teára gondoltam.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Az igaz hogy én nem a piától vagyok boldog, de emiatt gyakorlatilag állandóan egyedül vagyok Az osztályomat, a haveri kört állandóan csak a pia érdekli. Tegnap is jövök haza egyik haverral mondom hogy ma mi lesz. Erre ő: berúgtok mint a... Mondom nem. Aztán elkezdem neki mondani hogy számomra csak kidobott pénz. Csak hallgat...
(#) terabyte válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Jóregelt! nálunk meg a mézespálinkára gondoltak
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Ne aggódj ez egy idő után úgy is vissza fog ütni, mert amigre felnősz ők egy közeli detokszikáló és kocsma közti úton "hánykoldnak", míg te élheted az életed, és megfogod találni a normális barátokat csak azt nagyon keresni kell. Három és fél évvel ezelőtt azt hittem ilyen nem létezik. Összesen 3 emberrel voltam el, ma ez már sokkal több, mert enno felregisztráltam a hobbira, és belefutottam a Matyiba és attól kezdve nem volt emgállás.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Nekik ez a hobbi, ők erre költik el a pénzüket, te meg másra.
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Idézet:
„belefutottam a Matyiba és attól kezdve nem volt emgállás”
Ilyen a Matyi, vigyázni kell vele.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 17, 2010 /

Szó sincs hobbiról! Nekik ez a menő.. ők ettől "nagyok"
Következő: »»   1469 / 3598
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem