Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt már Collectorral is szét tárgyaltam meg sok-sok emberrel.
Én 1-2kV-tól nem félek sőt 30-60kV-tól sem mert nem nyúlok úgy hozzá kivéve,ha nem nagyfreki.
1-2kVolthoz nem kell hozzányúlni, hogy megrázzon, ez sajnos ilyen, de azért csak ésszel
![]()
A gyomai az karorago, akar hova vetodik a vilagba. Az endrodi pedig vacer marad mindig.
60kV-is át húz már 15cm-ről is. Nekem ezek nagyon bejöttek főleg mikor koronázik pl a 120kV-os távvezeték a fogadó állomáson.
Matyi a háttérből figyel… Semmi ízfokozó, vagy világvége hangulat?
Mivel 21kV/cm a levegő átütési szilárdsága. (Bár ez függ a páratartalomtól és a nyomástól.) Így nem hiszem hogy a 60kV, 15cm-ről áthúz.
![]()
Keresi a támadási pontot. (Ahol beizzítja a poénjait.)
![]()
Collectornál kb 25kV olyan 10cm-ről szépen át ívelt. Ebből számítottam de lehet nem jól. Nem próbáltam még azzal. Eddig a legtöbb 25kV amivel dolgom volt.
Helló! Ez itt OFF!
![]()
Okés! Bocsánat sokszor nem figyelem.
![]()
Vagyok, csak áram-net szünet volt egy kicsit. Az egész utcába.
![]() Viszont én meg hoztam Neked piros háromszöget! vilmosd: az titok hogyan kerültél ki innen? ![]()
Nem tudja, mert ha tudná, a Tesla tekercsesben lenne.
Hajajj, mi lesz itt... :hide:
Szerk.: most hogy visszajött az áram, összeraktam egy "zseblámpát" (12V,5Ah-s akksival, köszönet érte Stadinak!), mert az előbb alig bírtam kitalálni, megnézni hogy mizu van kint. ![]()
Sajnos ez nemgyere be, de ez viszont igen --> Bővebben: Link
Na most lehet szidni hogy már megint mit linkeltem be ezmieeez mit képzelek ..stb ![]() Najó, egyefene Bővebben: Link <-- simpi(ke) ez nem neked való, viszont kíváncsi vagyok kinek tetszik! :yes:
Micsoda??? Amiket én belinkelek? Még egy szót se szólt hozzá senki, és ez szerintem nekem jobb is
![]()
Na MOST mind a ketten befejeztétek! Érthető!?
Figyelj, én már semmin se csodálkozok! Apropó, az előbb pont akkor jött vissza az áram, amikor a bejárati ajtó zárjában elfordítottam a kulcsot. Hát igen, van akinek a kocsi indul be tőle, van akinek az áram jön vissza.
![]() simpi: miért is?
Szydni?
Győzikére meg talán had ne mondjak semmit…
Matyi, matyi.:no: Ez nem érett gondolkodásmód. (Tudod a strucc, a homok, meg a fej.)
A homok miért feji a struccot? Mi van? Lemaradtam valahol…
Hát te sem tudod. Tudod a homok lefejeli a struccot, ami ettől a földre esik.
![]()
Hűűűű, 1900 hozzászólásom van! Ezt meg kell ünnepelni megint
![]()
Eccsém…
![]()
Szóval hogy már leülepedtek az indulatok, akkor valaki tudna nekem erre válaszolni?
![]()
Az igazság az, hogy meg sem néztem, mert egy szót se tudok németül… Viszont most nézem, hogy ebaj… Szóval ha beállítottad, hogy növekvőbe rakja a listát ár+postaköltség alapján, akkor Mo-t választva ki kéne neki írni, ha szállítják ide is. Ha azt írja, hogy ez konkrétan nincs megadva, akkor meg kell az eladót kérdezni…
|
Bejelentkezés
Hirdetés |