Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nincs a listában Mo, de ír valami nemzetközi szállítást vagy mit. Ezért is kérdeztem, de csak jön majd valaki, aki érti ezt a nyelvet is.
Akkor ki kell érte ruccanni Vagy igen, a másik megoldás egy németül (is) beszélő emberke keresése…
Hiányzik a gyerekkorod? (A sok marhaságot olvasvááán…)
Én csak egy pár órás intervallumra gondoltam, egyébként meg még csak másfél éve vagyok felnőtt, szóval még nem hiányzik.
Viszont fáj a torkom. Megfáztam.
Ha kiruccanok érte akkor sem tudok beszélni az eladóval, mert semmit nem értenék a beszédéből.
Fázd meg Fa testápolóval is, hátha elnyomja
Nem erre gondoltam… Ha már ott vagy élőben, elmutogatni csak eltudnád neki, nem?
Így próbáltad már: Google
Én tanultam németet, de sajnos annyira nem megy.
Elindult az eBay magyar oldalának végleges változata. Próbáld meg itt.
Na tegnapra ennyit, én megyek, további szép éjszakát, illetve a kitartóknak hajnalt!
De ha már ott van, minek elmutogatni, hogy szállít-e külföldre?
Hátha nem neki kell - ha együtt utaznak vissza, előre rohan kinyitni és maga mögött becsukni az ajtót, majd meglepetten kinyitni, ha az eladó is odaért…
Úgy, mint itt? Bővebben: Link
Hiába magyar az ebaj, de a leírás attól még német marad, meg nincs is itt annyi minden, mint a német ebajon...
Igen, ezt én is láttam és elvileg ezek szerint szállít külföldre is. De a biztonság kedvéért meg akartam itt is kérdezni. Amúgy én is tanultam németet, vagyis inkább tanítottak, így valami nagyon alap dolgokat értek is belőle.
Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a fő foglalkozásuk az, hogy
az országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek tilos házasságot kötniük. Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?
Ha viszont megnézitek a sziget méreteit, abból látszik hogy nem élhet ott olyan sok nő. (Tehát jó munka, de majdnem hogy munkanélküli.)
Az eredeti flúgos futam tetszett, csak állítólag megsemmisült a szinkronja.
Frászt! Frászt! És dupla frászt!
Én ezen a mesén nőttem fel, meg a flúgos futamon, azóta nem is láttam őket.
A flúgos futamot a 70' években adta a televízió. Te lenni időutazó?
Nem csak akkor. Még én is néztem, mert ment akkor is az ismétlés ismétlése.
Két malomban őrlünk! A flúgos futam, és a keselyűs hülyeségben, csak Kapdel Mardel és Gézengúz Guszti alakja ami egyezik. A történet és a többi szereplő nem.
Bővebben: Link
Ahogy gr89 is írta, a "mi időnkben" is adták egy kis ideig.
Az még a régi, vagy valami új szinkron lehetett? Mert akkor a 80' években sérült meg ezek szerint. Nagy kár érte.
Nálunk is hullott elegendő, most végeztem a takarítással. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |