Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem, a nagyon komoly "Együtt a sikerért" bizniszünk után tuti nem!
Tehát nincs második pálya, hacsak meg nem írjátok hozzá. De azért ne legyetek szomorúak!
Hali
Esetleg egy pen(e) drive
Idézet: Nem néz ki benne egy kicsit hülyén? Amúgy Te meg miért nem vettél fel kesztyűt? „ki vittem a kutyát kesztyűben, és már elég rendesen fájt a kezem”
Kérdésed itt landolt: WiFi / WLAN alapkérdések
Kicsit hülyén fogalmaztam meg.
Na énrajtam volt kesztyű a kutyán csak szőr.
Sziasztok!
Óriási segítségre lenne szükségem. Egy esztergályos szakembert keresek Budapesten, aki meg tud nekem csinálni 4 db aprócska réz kúpot, természetesen térítés ellenében. Ez egy szép órának lennének a lábai. Sajnos a dolog igen sürgős, legkésőbb 27.-ére meg kell lennie, mert szülinapi ajándék lenne Aki tud, kérném segítsen. Köszönettel, Kocsgab002
Amikor a szamóca visszaharap... Jujj! :hide:
Ez aranyos: Bővebben: Link
Ez meg félelmetes: Bővebben: Link
Most miért? Legalább le van rendesen szigetelve. Sok gyári megoldásnál is zsugorcsövet alkalmaznak. nekem is van valahol egy ledes "izzósor" és az is zsugorcsövezve van gyárilag és elvileg kültéri.
Tessék! Bővebben: Link
De szerintem már mindegy a "tulajdonosnak"...
Hali!
Aki tudna segíteni, azt megköszönném. Itt: Bővebben: Link 2:08-nál van egy zene, amit Halász Judit énekel. Elég a címe is, de ha valakinek megvan, az még jobb lenne, meg a legutolsó zenével is ez lenne a helyzet. Előre is köszönöm!
kb fél percbe került megtalálni. Bővebben: Link
Csak ki kellett ragadni egy részletet, gugliba beírni és első találatnak ki is dobta. Szerk.: Az utolsó zenéből viszont *** se értettem. :no: Mit ?
Hali!
Azért látszik,hogy létezik *** nap is néha... Ma el mentem a bankba pénzt le venni pénztárból mivel még nem küldték ki a kártyát. Erre a bank átalakítás miatt zárva. Aztán megyek a postára feladni egy csomagot mikor közli velem a nő,hogy kötelező ki töltenem az értéket is mert így nem adhatom fel. Én ki is töltöttem 4K-ra a feladási költség 2500Ft-lett azt még le is *** feladtam. Az OTP-ben utalnom kellet vonal 1500Ft-ot egyik társunknak mikor észre vettem,hogy otthon hagytam a számlaszámot. Haza mentem érte és mire oda értem el hagytam a pénzt! Már teljesen kész voltam haza jövök ép csináltam egy jó csípős melegszendvicset,be dugom a sütőt és várom már kb félórája,hogy készt legyen és semmi. (Gajra ment a fűtőszál) Teljesen elegem van ebből a napból semmi sem sikerült amit akartam.
Sajnos ilyen rossz napok előfordulnak
De mért pont most?
Felteszek egy vidit a 3hónapos kis macskáról mikor épp edzik egy 3cm-es acél csapágygolyóval. |
Bejelentkezés
Hirdetés |