Fórum témák
» Több friss téma |
16V 1000mikro van eggyenlőre
Azért legalább 25 V-os legyen már az a kondi. Remélem nem akarsz petárdázni!
értem de nem találok sehol
nekem az is jó lenne ha valamilyennel ki tudnám probálni és akkor vennék olyat amilyen kell
szerinted az lesz a baja ami ki van dudorogva??
Á, nem. Csak ez az elkó is olyan mint a karácsonyi kaktusz, télen nyílik.
Komolyra fordítva: ez a púps, dudorodott kondi is hiba. A háttérvilágítás-probléma lehet mástól is, például fénycsőgyengülés miatt. A kondit mindenképpen cseréld ki!
és ha nagyobb feszültségü kondit teszek bele? pl 50V 320mikro farad
van egy 25 V de az 2200mikro
A nagyobb feszültségű nem lenne gond, de annak meg a kapacitása kicsi (320uF). a 2200-as meg mechanikailag nem fog elférni.
van egy 35V 2200mikroF
csak próbára kellene, be tudom forrasztani a hátlapjára is, ha müködik akkor veszek bele normálisat
csak nem okozok vele még nagyobb gondot?
Nem fog beférni a többi közé. Inkább vegyél egy olyat, ami bele való. Ezt ajánlom: Bővebben: Link
szerinted a másikat benne hagyhatom csak rá forrasztanám a az aljára
Hol van ez a bolt?
már látom
A neten és itt: Bővebben: Link
Köszi
A rosszat természetesen ki kell venni!
Müködik
de a régit kivettem szerinted benne hagyhatom??? vagyis használ hatom??
Tehát akkor kicserélted a kondenzátort? Jól működik a monitorod?
igen a 2200mF kondival
de veszek másikat bele! köszi a segitséget
bekapcsoltam és nem kapcsol ki most össze rakom
Szívesen!
hello
van egy fujitsu siemens xe-19-1 tímusú monitorom , egy sima olcsó szar. ma bekapcsoltam és az egész kép kékes lett mintha kontaktos lenne a kábel. tegnap este még szép volt a képe azóta se vihar se villám semmi behatás nem volt. a kábel jó, vidkari jó, valami a monitorban van a baj. milehet a hiba? valamelyik láb szakadhatott meg vagy a panel mélyén van a hiba szeritnetek? kösz a válaszokat
Szia
ha dvi, használod akkor dobd ki az epromot belőle, ha analogon akkor is kidobhatos, de akkor áramtalanitáskor minden beállitást felejt, és ujra kell állitasni minden, ha ez zavar akkor tegyél rá üreset és feltölti. üdv ati
köszi
nem vagyok anynira otthon a hobbyelektronikában de ha jól értem a epromot kiszedem belőle, és anékül is menni kell csak (analógon használom)minig újra kell majd állítgassam. másik hogy hol tudok üres epromot szerezni, amit beletehetek h feltöltse? és hogy ez a feltöltés mit si jelent megírja magának úgy mintha eredeti lenne benne és akor ezentúl olyan lesz mintha semmi se történt volna? köszikösziköszi
szia
2db van benne a vga csati mellettit kell levenni ha jol emlékszem, a újra állítás meg annyi hogy nyomsz egy auto -t és kész de azt csak akkor kell ha áramtalanítod. üreset meg lomexben vagy a hq nál kell venni. Az egyik epromban a beállitásokat őrzi( ez hülyült meg) a másikban meg a firmware van. üdv ati
oi!
szétszedtem lehetséges hogy beleforrasztották az epromot a nyák-ba? mert nekem úgy tűnik.... gondolom most egy másik donor monitor kellene aminek ez az egysége jó, és kicserélni. vagy esetleg lehet valahol iyleneket találni neten kódok alapján ami rajta van?! üdv
szia
kis 8 lábú smd alkatrész, ha vissza keresel a tpoicban kép is van.
megtaláltam a hsz-eket, látom neked is volt "szerencséd" ilyen problémához. ahogy nézem neked is tök ugyanez a belsőd panelod volt. a másik srácnak megjavult ettől a monitorja?
24LC16BI- t kiforrasztom kellene kiforrasztani ha jól értem ugye?
igen azt, nekem jo lett, és ugyan igy csinált
|
Bejelentkezés
Hirdetés |