Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tessék, már töltheted is. Bővebben: Link
Nekem már megjött
Nagy és piros és drága. Most jött. A Nagy Nohab Könyv
Üdv mindenkinek! Most nézem hogy honlap már karácsony Úgy telik az idő mióta szünet van.. Önkéntesen bejárok a gyakorlati helyemre tanulni. Igaz hogy ma termelési meló volt... Sürgős munka.. De amúgy tanulgatunk Elment a tegnap és a ma is evvel. Most nézem hogy 23. a van
Nekem a 4 vadiúj GU50-es csövem jött meg ma, ki is cseréltem a régieket és végre tökéletesen szól az erősítőm. A régiek már nagyon nem szerettek dolgozni, vagyis az egyik biztos nem jó. Most van 2 az erősítőben és kettő tartalékban.
Az a Nohab könyv sem lehet semmi, úgy mint az ára sem az. Nem mondom elég borsos ára van. Ha fele ennyi lenne, akkor én is megvenném, de ez nekem kissé nagy kiadás lenne. majd pár hónap múlva talán lentebb megy az ára és akkor megveszem.
Szerintem nem fog.
Kis sorozat átka, sőt ha később akarnád megvenni drágábban sem tudnád. Ami azt illeti a saját könyvemből sem tudnék venni mutatóban sem ma már...
Akkor viszont össze kell spórolnom rá a pénzt, mert ez a könyv nekem is kell.
Akkor ne boltban vedd meg, mert a szerkesztőségben még utánvéttel is sokkal olcsóbb...
Fáj a fogam.Sokba fog kerülni.
A gondolatba viszont a fejem is belefájdult.
Nekem ez a tutti. Nagyon össze lett rakva. Ha valaki ismeri a játékot, az átéli a helyzetet
MD110 ISDN kommunikációs rendszer
Ma már másként irnánk meg, de szerintem használható még ma is
Én vagy háromszor elcsesztem, mire rájöttem, hogy hagyom, hogy megválassza és létrehozza ami kell, viszont nem kézzel particionáltam, hanem a teljes partíció használata opciót jelöltem be és akkor felhasználta az egészet, és megalkotta ami kellett.
A suliba is felnyomtam már vagy hatot egész jól futnak, viszont szerintem a 10.10-es /64 bitest tedd ha jó a gépedhez. Az itthoninál egy csomó nyelvi csomagot frissíteni kellett mire olyan lett, mint a másik... Viszont az itthoni gépren másik vinyóra tettem, nem a windows mellé, és arról választható akár a windows is, vagy kivehető az egész ha nem kell. Azért nem ment egy vinyóra, mert a 40 gigásom első 1 Megája tele van rossz szektorral, így ki kellett hagyni a particionálásból. A többi 39Giga már másfél éve tökéletesen megy azóta is. Viszont a Linux Grubja eltévedt rajta, egyszerűen nem tudta betölteni a rendszert, így inkább nem piszkáltam, valami hasonló hibám volt, mint amit te írtál le. Most a hatodik napja, hogy nem kapcsoltam be a windowst, még bírom. Az ubuntu studiót akarom nagyjából megalkotni:
A Linux közérdek!
(Csak nézz utána, hogy mennyibe kerül az államnak közvetve, ill közvetlenül, hogy Windowson tanítjuk a gyerekeket.) Egyébként egy napja a gyerekek ágyát szerelem, mert ugyebár magától nem rakódik össze, pedig a boltban amit kinézett az asszony az egyben volt, és nem szállítottak le vele asztalost.
Üdv Néked elveszett ember. Már azt hittem bajod esett.
Ritka egy szmogunk van, jöhetne már egy kis szél, mert már nagyon kimennénk az utcára is.
Viszont, ha akkor mentél volna fogorvoshoz amikor még nem fájt, most a fejed se fájna. Egyébként, ha szegfűszeget rágcsálsz, az elmulasztja. Fogfájásra a legjobb természetes szer. Persze lehet gyógyszereket is szedi, de azok más funkciókat is tompítanak.
Gyere hozzánk sétálni, itt nyoma sincs.
Azt vettem észre, hogy azt a winchestert nem hajlandó kezelni amin a windows is rajta van. Ezért a Boot loadert sem tudja ráírni.
De a többit majd pü-ben írom ha nem gond. Nehogy elzavarjanak.
Nyugodtan írhatsz, bár én sem vagyok egy guru a témában, hajlom az egyszerű és könnyű megoldások felé.
Jó kis lapraszerelt bútorok. Kapsz hozzá egy imbusz kulcsot meg 10ml ragasztót aztán lehet legózni meg imátkozni , hogy egyben maradjon.
Idézet: „Este jön a Jézuska, de várom már” Hát még én. Tegnap is úgy örültem, mikor fater kipakolta a szekrényt kicsit rendet rakni, akkor is kaptam tőle egy csomó mindent, mert ő megint csak visszapakolta volna a szekrény aljára, és ki tudja mikor, mi lesz meg, na meg aztán én vagyok az elektro guru Kaptam tőle 2 db digitális multimétert, egy lapozós órát/vagyis csak magát a mechanikát/(kép csatolva), (ezt majd bedobozolom, és 220-as invertert is szeretnék neki áramszünetre, mert a motorja 220-as, és a megvilágító glimmlámpa helyére is természetesen LED-ek lesznek ) 2 db max 20VA-es toroidot, egy iszonyat hangosan vonyító 12V-os piezzós szirénát, egy tekercs cin-t, és egy ügyfélhívót. (ami 3x 7 jó nagy szegmensekből álló kijelző, sok 5mm-es zöld LEDből összerakva, de nem tudom vezérelni) Szóval nekem már tegnap megjött a Jézuska, de ma, amikor visszajön, megint szerintem elektronikához fűzödő dolgot kapok, P20-at, már úgyis elfogyott. Előre is Boldog Karácsonyt minden kedves HE felhasználónak, és Családjának. Üdv.Tomi
Kedves Mindenki!
Boldog, nyugodt ünnepeket kíván a Macsek, aki vagyok.
Nagyon boldog, szeretetteli társas karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
Jó látni hogy te ennyi hasznos dogot kapsz! Én szerintem ennyire hasznos dolgokat nem fogok kapni... Ilyen számlapos órám van nekem is.. Valahol ott porosodik a szekrényen.. Vadi új japán csak a kutyának se kell Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |