Fórum témák
» Több friss téma |
De ezt a készülékben nem tudom megcsinálni, hogy átkapcsolja a jelet. Csak ha kikapcsolom
![]() Szóval vettem egy kakukktojást.
TV/AV gomb nincs rajta? Egyébként miért baj, hogy ki kell kapcsolni az átkapcsoláshoz?
Nincsen rajta TV/AV gomb. Mert 10 másodperc kell neki mire felépül az OP rendszere.
A 10 másodperc sok? Szerintem nem. Szeretsz sűrűn kapcsolgatni készülékek között ?
![]()
A videómagnó milyen frekvencián add ki jelet az RF csatlakozón? Rákötöttem azt is erre a kütyüre és nem találta meg a kimenő jelet.
Megoldás lehet egy ilyen RF modulátor?
NEM kell venned, ott van benne az RF modulátor. Kapcsold be a beltérit, kösd össze RF-en a TV-vel, és kerestesd le. Ott kell lennie! Amúgy a leírásának van műszaki adatok része, az tuti leírja mi van benne.
Lefényképeztem a menüt és nem találom benne.
3 Hozzászólással felett.
Ezekben nincs RF-modulátor. Analóg tévére vagy másik beltérire lehet továbbvinni a bejövő antennajelet, azért van két RF koaxcsatlakozó rajtuk.
Szörnyű, hogy milyen "low cost" verzió.
![]()
A HD-koncepcióba már nem fér bele az analóg jelmoduláció.
Szóval ezzel lehet megmagyarázni azt is, hogy ezért nem látja a videó jelét sem RF-n.
Az RF modulátorral is akkor ugyan az lenne a jelenség mint a videós verzióval? Valahol olvastam, hogy ez a külső RF modulátor 870Mhz -ig adja a jelet. De itt számít igaz, hogy analóg, vagy digitális a jelnek a generálása?
Ugyan az lenne, mintha videót használnál modulátornak. Ugrik a sztereó hang, meg a kép is rosszabb lesz, ha RF-modulátort használsz, vagy videóval modulátorkodsz.
Figyusz, nekem van egy olyan érzésem, hogy Chipi, az antennabemeneten akarja a video RF jelét bevinni és azt bekeresve felvenni róla a régi kazikat.
Jól látom Chipi?
Nem két AV-s készüléket akar egy tévére kötni? Vagy az egy másik történet? AV- nélküli tévével valóban csak modulátoros megoldással lehet beadni a műsort.
Igen! Tökéletesen jól látod a problémámat, csak nem fejtettem ki megfelelő módon.
Igen, A régi kazettáimat szeretném bedigitalizálni, tudom létezik merevlemezes DVD író is, de az 50e Ft körül mozognak, ezért egy jóval olcsóbb és ami a fontos, hogy közvetlen gépre tudjam ráhúzni, mert ha kiírja DVD re akkor nekem vissza kell fejtegetnem a videót avi fájlokká. Mivel nem tudok Scart -n bevinni jelet ezért kénytelen vagyok az egyetlen egy bemenő pontján átalakítással jelet csempészni a készülékbe. ![]()
A DVB-T-s beltérijével. Csak most az antennabemenetén akarja a video RF jelét megfogni.
PC-be való digitalizáló kártyán nem gondolkoztál? Egy ezresért utánad vágják.
Ezzel a készülékkel Emtec N150H.
Vagy is ő végzi el a csatlakoztatott külső tárolóra a rögzíttést. Elméleti kapcsolás.
A DVB-T vevő csak a DVB-T adásból tud felvenni.
Mindenképp külső egységként akarom megoldani. Gondoltam én is tv tunerre. Van is a gépemben, de mivel ezt nem itthon akarom használni.
De most már én is tudom! Hála nektek!
![]() Az RF modulátor analógon adja le az átkonvertált jelet amúgy?
Ne légy elkeseredve, ettöl még sokkal *** készülékek is nyomják a polcokat, és tömik a reklámokat (és kapják a jobbnál jobb teszteket az un. szaklapokban, meg WEB oldalakon).
Én eggyel 3 honapot kinlodtam, mire sikerült véglegesen a gyárto fejéhez vágni, mert az még lejátszani sem tudta a felvett videot. Ez az EMTEC legalább rendesen müködik. A nem kívánatos rész törlendő. Action2K
Nálad ez úgy működik, hogy az analóg AV-jelet (Scart-ból) beküldöd az RF-modulátorba és abból meg kiszeded a szintén analóg, modulált, rádiófrekvenciás, UHF-sávi tévéjelet, amit a tévéd már fel tud dolgozni.
És hogyan fogsz egy analóg videó jelből és egy RF modulátorból az Emtec-nek elfogadható digitális jelet csinálni? Ez nem egy DVB-T tuner?
Üdv Inhouse |
Bejelentkezés
Hirdetés |