Fórum témák
» Több friss téma |
De ezt a készülékben nem tudom megcsinálni, hogy átkapcsolja a jelet. Csak ha kikapcsolom
Szóval vettem egy kakukktojást.
TV/AV gomb nincs rajta? Egyébként miért baj, hogy ki kell kapcsolni az átkapcsoláshoz?
Nincsen rajta TV/AV gomb. Mert 10 másodperc kell neki mire felépül az OP rendszere.
A 10 másodperc sok? Szerintem nem. Szeretsz sűrűn kapcsolgatni készülékek között ?
A videómagnó milyen frekvencián add ki jelet az RF csatlakozón? Rákötöttem azt is erre a kütyüre és nem találta meg a kimenő jelet.
Megoldás lehet egy ilyen RF modulátor?
NEM kell venned, ott van benne az RF modulátor. Kapcsold be a beltérit, kösd össze RF-en a TV-vel, és kerestesd le. Ott kell lennie! Amúgy a leírásának van műszaki adatok része, az tuti leírja mi van benne.
Lefényképeztem a menüt és nem találom benne.
3 Hozzászólással felett.
Ezekben nincs RF-modulátor. Analóg tévére vagy másik beltérire lehet továbbvinni a bejövő antennajelet, azért van két RF koaxcsatlakozó rajtuk.
Szörnyű, hogy milyen "low cost" verzió.
A HD-koncepcióba már nem fér bele az analóg jelmoduláció.
Szóval ezzel lehet megmagyarázni azt is, hogy ezért nem látja a videó jelét sem RF-n.
Az RF modulátorral is akkor ugyan az lenne a jelenség mint a videós verzióval? Valahol olvastam, hogy ez a külső RF modulátor 870Mhz -ig adja a jelet. De itt számít igaz, hogy analóg, vagy digitális a jelnek a generálása?
Ugyan az lenne, mintha videót használnál modulátornak. Ugrik a sztereó hang, meg a kép is rosszabb lesz, ha RF-modulátort használsz, vagy videóval modulátorkodsz.
Figyusz, nekem van egy olyan érzésem, hogy Chipi, az antennabemeneten akarja a video RF jelét bevinni és azt bekeresve felvenni róla a régi kazikat.
Jól látom Chipi?
Nem két AV-s készüléket akar egy tévére kötni? Vagy az egy másik történet? AV- nélküli tévével valóban csak modulátoros megoldással lehet beadni a műsort.
Igen! Tökéletesen jól látod a problémámat, csak nem fejtettem ki megfelelő módon.
Igen, A régi kazettáimat szeretném bedigitalizálni, tudom létezik merevlemezes DVD író is, de az 50e Ft körül mozognak, ezért egy jóval olcsóbb és ami a fontos, hogy közvetlen gépre tudjam ráhúzni, mert ha kiírja DVD re akkor nekem vissza kell fejtegetnem a videót avi fájlokká. Mivel nem tudok Scart -n bevinni jelet ezért kénytelen vagyok az egyetlen egy bemenő pontján átalakítással jelet csempészni a készülékbe.
A DVB-T-s beltérijével. Csak most az antennabemenetén akarja a video RF jelét megfogni.
PC-be való digitalizáló kártyán nem gondolkoztál? Egy ezresért utánad vágják.
Ezzel a készülékkel Emtec N150H.
Vagy is ő végzi el a csatlakoztatott külső tárolóra a rögzíttést. Elméleti kapcsolás.
A DVB-T vevő csak a DVB-T adásból tud felvenni.
Mindenképp külső egységként akarom megoldani. Gondoltam én is tv tunerre. Van is a gépemben, de mivel ezt nem itthon akarom használni.
De most már én is tudom! Hála nektek! Köszönöm!
Az RF modulátor analógon adja le az átkonvertált jelet amúgy?
Ne légy elkeseredve, ettöl még sokkal *** készülékek is nyomják a polcokat, és tömik a reklámokat (és kapják a jobbnál jobb teszteket az un. szaklapokban, meg WEB oldalakon).
Én eggyel 3 honapot kinlodtam, mire sikerült véglegesen a gyárto fejéhez vágni, mert az még lejátszani sem tudta a felvett videot. Ez az EMTEC legalább rendesen müködik. A nem kívánatos rész törlendő. Action2K
Nálad ez úgy működik, hogy az analóg AV-jelet (Scart-ból) beküldöd az RF-modulátorba és abból meg kiszeded a szintén analóg, modulált, rádiófrekvenciás, UHF-sávi tévéjelet, amit a tévéd már fel tud dolgozni.
És hogyan fogsz egy analóg videó jelből és egy RF modulátorból az Emtec-nek elfogadható digitális jelet csinálni? Ez nem egy DVB-T tuner?
Üdv Inhouse |
Bejelentkezés
Hirdetés |