Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Persze, a LaFleur. Simán bemásoltam a jar file-t a kártyán egy mappába, majd a telefonon elindítva feltelepül. Montéra kerestem játékokat, és kipróbáltam a párom telóján is. Mondjuk nem mind a kb100 db-ot
![]()
Na végre! Öné a kivehető ajtós személygépjármű védőfólia tartó díszelem válogatás prospektusának első oldala!
![]()
A LaFleur nem ugyan az mint az enyém csak más színbe?
Úúú ! Akkor Én vagyok az egyedüli? Eddig kettő napot láttam
![]() Már csak azt várom mikor lesz az egész földön ideiglenesen egy felhő.
És még nem is ittál semmi bódító hatású italt.
![]() ![]()
De igen!
Kiveszem a bódító hatású italból backspace gombbal bódító hatást és elfogyasztom az italt, oszt nem leszek megboldogult.
![]()
A jad és jar. ha nem látja a jar fájt, akkor szoktak jad fájllal vacakolni, ami egy hivatkozás ,hogy honnan szedje elő a jar fájlt és így lehet csak telepíteni. Sosem csináltam ilyet, csak hallottam, hogy samsungéknál így szokás. Egyszer volt samsungom, akkor is ázottan vettem 2k-ért, majd mosás után eladtam 8k-ért.
![]()
Majd holnap még megpróbálok pár dolgot ha nem megy akkor még szólok.Mára elég volt nekem.
Végre sikerült fölvenni a kapcsolatot a TV előző tulajával, és ő megmondta: a TV előlapján a hangológombbal ráhangolni a csatornára, azután a távirányítón hosszan nyomni a megfelelő programgombot.
Úgy rémlik próbáltam ezt is, de a távirányító nem 100%-os, és ilyenkor néha nem azt teszi, amit kellene... Lényeg, hogy megvan a megoldás. ![]()
Sziasztok.
Erre a videóra most leltem rá! Helyenként nagyon fájdalmas néhol még annál is fájdalmasabb tud lenni! ![]()
Komoly
![]()
Uraim! Ki van a fórumon aki komáromi..
![]() ![]()
Helosztok.
A múlt héten láttam, ahogy az ifa megjött az iskola mögötti szelektív hulladékgyűjtőkhöz, hogy elszállítsa tartalmukat. Hozott magával egy zöld konténert is. A konténert lerakták, és szépen egyenként felemelték a három gyűjtőt, a tartalmukat beleborították a konténerbe. Ezután felemelték a konténert és elmentek. Érdekes dolgok ezek...
Ahogy olvastam az járt az eszemben, hogy biztos azért írsz hogy ezt vagy azt találtál a szemétbe
![]()
Nem lehet, hogy 3 rekesz volt a konténerben és külön rekeszekbe öntötték?
![]()
Nem hiszem! Nálunk is jön az ótó aztán összeborítja az egészet.. De akkor meg minek szelektíven gyűjteni?
![]()
A munkanélkülieket foglalkoztatni kell. Majd a telepen szétválogatják.
![]()
Nekem, a pesszimistának az az első gondolatom, hogy ez az egész szelektív gyűjtés (kis hazánkban) mese habbal és mogyorókrémmel. Kifelé úgy csinálunk, mintha, belül meg marad minden a régiben. "Színház az egész világ..."
Nem. Sima nyitotttetejű konténer. Ezekután jöhetnek nekünk a szelektív hulladékgyűjtés nagy környezetvédelmi hasznával.
![]()
Egy pár 1500 wattos toroid trafót igazán találhatnék a szelektíven válogatott szemétben
![]()
Húú! Minek akkora?
![]() ![]()
Hogy-hogy minek? Az idegsebésznek is élnie kell valamiből. Máskülönben hogyan operálna gerincsérvet?
![]()
Ja persze megtekerve megfelelő szekunder teljesítményre, MEEI tanúsítvánnyal, impregnálva, kettős szigeteléssel, CE megfelelőségi műbizonylattal.
![]()
Nincs itt olyan jó világ. Lomtalanítás is ritkán van, ami használhatót kidobnak, szétverik a rezesek. Egyszer találtam egy Prominent 203 at meg néhány tv törmeléket, (modulos vidik voltak széjjelverve,sajnáltam is őket nagyon) azóta semmi. Érdemesebb kérdezgetni az ismerősöket rádióért.
![]()
1800Ft/kg a réz vételi ára, még a rézfa@@ú bagoly is féltheti a micsodáját
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |