Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Nem rossz! Hány leddel, és milyen árammal csináltad.
Látod, erre gondoltam az új sw-vel.
SPLLL90 lézerdióda.
Akkor az annyira nem jó.
Lehet, hogy tényleg szükség van az utánlövésre, azaz ha elveszti a jelet, akkor továbbra is lő a megadptt időzítés szerint
Igen, nekem is ez volt a tapasztalatom. Csak nem volt egyszerű megcsinálni.
A másik kérdéses dolog a lézerdióda függőleges irányú sugárzása (15 fok +/-7,5fok). Billegés esetén ez gáz.
Te melyik LED--del csináltafd?
5210-es 6db/fej. És két fej volt.
A 15 fok azért nem olyan nagy gond, max közelről.
A 15 fok az nagyon durva. Az adatlap szerint legfeljebb +/- 5 fok lehet. Nem lehet, hogy azt a +10-et a forrasztas okozza?
Haat... Nem lesz egyszeru atrajzolni a G9-et. Ugyanis az itt fent levo rajzrol hianyzik maga a lezerdioda
Igen ez csak a vevő, (ez van szabadalmaztatva), az adó szerintem nem annyira érdekes.
Szerintem ez az ado is, csak lemaradt rola a lezer. Lent kozepen levo SOT23-as FET korul kell lennie. Balra tole van a 3db 470nF-os kondi amit ra kell sutni a lezerre, a fettol jobbra a 470 Ohmon keresztul tolti a kondikat. Lenyegeben hasonlo megoldasnak tunik mint amit az SPL LL90 AppNote-jaban lehet latni.
Lehet hogy én mást nézek? Nem találom amit írsz.
Nezd meg a kepeket. Kezzel rajzolt valami amit felig lehet aramkori rajznak nevezni. 900184 hozzaszolasban.
Ja, én a patentet néztem. Igen ott az lehet, bár kicsit nehezen átlátható.
"kicsit". Mondjuk elektronikai ujsagba rejtvenykent elmenne
Megtalaltam. A tuloldalt van(amelyik oldalon alig van valami). Ott van a 2x47nF es a hozza tartozo fet.
A két pöttyre menne a dióda?
Igen.
Most jutnak eszembe szép dolgok ..a szüleik ősi foglalkozásának tekintetében
Nah ez remek. De szerintem nem a blokkolók miatt vannak a balesetek.
Már megint az LMP keveri a sz*rt. Természetesen ezzel megint a kisembert szívatják majd meg.
Mellesleg hogyan akarják ezt betartatni?
Hat ja. Hamarosan kenyszerulunk infra gazlezert hasznalni, hogy mire a sun oda er a kocsihoz garantaltan ne lasson meg semmit
Hát igen ez nem hangzik túl jól... nem vagyok jogász, de ugye az egyedi fejlesztésű "parkolást segítő eszköz" az nem blokkoló. Tudtommal nekik kell bizonyítani. Lefoglanak, szakértőznek és ha elég ügyesek vagyunk nem bizonyítható mi is az ott elöl... jól tévedek?
Jól beszélszh
Egy 4 másodperces időkorláttal meg kell spékelni oszt jónapot
Az szerintem boven keves, mint megoldas. A szakerto azert annyira nem hulye, hogy ne vegyen eszre egy 4mp-es blokkolast.
Milyen szakértőre gondolsz?
A felvételen meg lehet különböztetni, hogy pár másodpercig blokkolás történt, vagy pár másodpercig nem sikerült rendesen mérni? Ha nem, akkor ki kell szerelni az autóból és bevizsgáltatni...ekkor csak ki kell egészíteni a központi egységet egy PIN-kód bekéréssel, amit csak indításkor kérjen. Kész. Kiszerelve, szétszedve sem lesz bizonyítható, hogy mire való a kütyü, mert a tulajon kívül senki nem tudja bekapcsolni és működés közben kipróbálni. Ráadásul dögös is, amikor az ember "aktiválja" a rendszert!
Az is király.
Én egy hw kulcson gondolkodtam, amit kiszálláskor kihúzok. |
Bejelentkezés
Hirdetés |