Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Lapozás: OK   16 / 71
(#) lari válasza Dudus hozzászólására (») Dec 10, 2010 /

közbe az egyik laptopon egy másik partícióra feltelepítettem az Xp-t
semmi mást csak az op. rendszert.
Utána a vcds-t.
Simán feltelepült...
Akkor az eredeti Windovsra miért nem lehet?
Ugyan az a telepítője mindkettőnek...
(#) gibs hozzászólása Dec 12, 2010 /

Tudnátok segíteni vas-pc magyar nyelvű telepítésében?
Szeretnék venni egy interfészt, de az eladó csak angol nyelvű progit tud adni hozzá.
(#) Jocika SRX hozzászólása Dec 20, 2010 /

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni! Van egy vag-com interfészem és szükségem lenne hozzá egy magyar usb-s szoftverre.(NEM can bus). Kaptam hozzá egy progit de nem tudja kezelni az usb-st.
Előre is kösz. Joci.
(#) Dudus válasza Jocika SRX hozzászólására (») Dec 20, 2010 /

Milyen interfészed van?
(#) lalee hozzászólása Dec 23, 2010 /

Hello

Van 2db Op-Com kábelem(clone) a saját programjával működött mindkettő,ezért szereztem egy magyar nyelvű programot hozzá, azon nem ment,kipróbáltam a sajátjával és utána azzal sem ment.
Mint utólag olvastam csak a saját programjával megy különben valami elszáll benne.
A kérésem a következő lenne, ha valakinek van ilyen kábele és tud PIC-t programozni esetleg fel tudná-e programozni a kábeleimet(persze nem ingyen)

(Vagy ha van valami tipp mi szállhat még el benne azt is szívesen fogadnám)
(#) smtservice válasza lalee hozzászólására (») Dec 26, 2010 /

Üdv,

Elszállt a mikrovezérlő mindkét illesztődben. Új PIC-t kell venni (3 ezer darabja) és újra programozni. Ide írj: vwopeldiag@gmail.com
(#) lalee válasza smtservice hozzászólására (») Dec 28, 2010 /

Küldtem emailt
(#) illestibor válasza lalee hozzászólására (») Dec 30, 2010 /

hello.probaltad az opcomfut progival ujrairni a pic memoriajat?meg mielott barmit is cserelnel?nem tudom hogy tud szoftveresen kiutni egy pic-et az eredeti progi ugy hogy azt tobbet ne lehessen hasznalni.
amugy meg opcom-os topicot is lehetne nyitni szerintem, nem kell keverni a dolgokat..
(#) lalee hozzászólása Jan 1, 2011 /

Áthelyezték ide a Témámat.opcomfut hibaüzenetet ad.Meg check versionnál ezt adja ki a végén Timeout - is your PIC empty? No Firmware?
(#) accelerator hozzászólása Jan 26, 2011 /

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem!
Van egy klón kábelem 704.1-és, és sajnálatos módon elhalálozott. Talált a laptopon egy WiFi hálózatot, frissített, és most csak USB eszközként ismeri fel a gép, amihez nem lehet telepíteni a drivereket.

Esetleg ezt a kábelt érdemes lenne megvenni? VagCom progival, CAN-es autón szeretném használni.

http://bolthely.hu/euroscan/id/00039_Profi_kivitelu_ISO_K_KL__CAN_i...assal_

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv.eti
(#) Dudus válasza accelerator hozzászólására (») Jan 26, 2011 /

Szerintem nem!
(#) accelerator válasza Dudus hozzászólására (») Jan 26, 2011 /

Köszönöm a választ! Miért nem vennéd meg? Nyilván ez is klón, és vigyázni kell nehogy frissítve legyen....
(#) illestibor válasza accelerator hozzászólására (») Jan 27, 2011 /

Szerintem azert nem mert ez csak egy regebbi vag progit mukodtet, mert ami volt az a 704 es azert mar elegge tudogatott dolgokat, a 409-hez kepest.Az 5-os szeriatol felfele a vag kabel hardverkulcsos tehat az interfeszben van a serial, de ez az interfesz csak szintilleszteseket vegez, tehat nincs benne hardverkulcs, csupan annyival nyujt tobbet hogy a can buszt is kezeli.
(#) accelerator hozzászólása Jan 27, 2011 /

Köszönöm a választ!

Tehát ha jól értem, akkor ez azt jelenti, hogy ugyan van egy kábeled, de az igazán lényeges dolgokat nem fogod vele elérni....
(#) Dudus válasza accelerator hozzászólására (») Jan 27, 2011 /

Csak a hardverkulcs bevezetése előtti programok fognak vele menni - a 409-es verzióig, és nem fogja kezelni a CAN-t, VAG-COM-mal biztosan nem.
(#) accelerator hozzászólása Jan 27, 2011 /

Szóval jól sejtettem!
(#) liderces hozzászólása Feb 10, 2011 /

sziasztok mindenki! érdeklődnék lehet e itt érdemben kérdezni nem vagyok nagyon szakmabeli sőt, de közben uj problémák vetődnek fel és szeretem a dolgokat magam megoldani. Most hogy mi veszélyes mi nem a kocsira laptopra nézva majd én eldöntöm tudom és tisuztában vagyok a beavatkozások mibenlétéről veszélyeiről. Tehát a konkrét kérdésem az lenne seat cordoba immo megbolondult. Na most azt kérdezném a kulcsok ujrainditásához mi kell progi kábel elvileg van. Ha minden igaz kell valami pin kód hoszabb rövidebb ezt hol lehet megtalálni vagy minden autóra egyforma vagy ez a programhoz kell vagy egyáltalán hogy müködik ez a része. Diagnosztizálni már szoktam meg hibákat kiolvsani alapjárati motort konfigolni ilyesmi. Csináltam már a lambdaszonda vizsgálatot is figyeltem az értékeket jók voltak. Szal most ez az immos dolog van teritéken. Külön köszönet az érdemi segítségért!
(#) attika válasza liderces hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Borzalmas amit ide leírtálOlvasd el még 1x és próbáld értelmezni amit írtál
Előre szólok,hogy nem lesz egyszerű
(#) liderces válasza attika hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Igen kösz kicsit gyors voltam. De azért talán valami kihámozható. Seat cordoba immo újra tanításához keresek infót, nem kell megijedni. Egyenlőre elvi szinten érdekel, milyen progi kábel müszer pin-kód stb kell hozzá? Köszönettel
(#) Dudus válasza liderces hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Már minden infót megkaptál!

Doni megmondta melyik memóriát kell kiolvasnod, kiforrasztás után.
Vaves megmondta, hogyan tudod ellenőrizni, hogy a kulcsokat kell-e újratanítani vagy az immo-t kell újrailleszteni a motor ECU-hoz
Peu , aki ebben az országban a legnagyobb agy, ha kulcsról vagy immórol van szó, és ismeri a buktatókat, javasolta a szakembert, mert tudja milyen költségbe tudod verni magad ha rosszúl nyúlsz hozzá.
Kari elmondta, hogy nagyon drága műszerekkel forrasztgatás nélkül is ki lehet a PIN-t olvasni a diag csatlakozóról is, még linket is kaptál, hol lehet megvenni.

Minden infód megvan. Mire lenne még szükséged?

PIN kódot senki nem fog neked kiadni, a márkaszerviz sem. Ott rátanítják, de a gép online kapja a kódot a muki sem látja. A többi tényleg hozzáértő meg ebből és, ráadásul ez a tudás alkalmas
Idézet:
huncutkodásra
is, nem publikus fórumba való!

-szerintem-
(#) liderces válasza Dudus hozzászólására (») Feb 11, 2011 1 /

Igazából minden ifót megkaptam meg is köszöntem előre is utólag is!
Köszönöm! Ebben a témában kiszáltam. Ha nem akarja valaki látni a szándékot akkor ugyis csak vita lesz belőle. Érdekes egy nem "nagy agy" máskép is tudja nézni és hozzállni az elmagyarázáshoz. De hagyjuk és köszönök mindent, tényleg csak érdekelt a dolog.
(#) kukopal hozzászólása Feb 12, 2011 /

Hali
Úgy látom soknak nem tetszett a levelezés. Biztos szúrta a szemét.
(#) tomer74 hozzászólása Feb 16, 2011 /

Sziasztok.
Vag-com 311 vagy 409 magyar programot keresek.
Net-en nem találtam.
Köszi.
(#) wick84 válasza tomer74 hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Üdv! Küldtem mailt
(#) tomer74 válasza wick84 hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Üdv. Nem kaptam meg.
(#) wick84 válasza tomer74 hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Pedig nem jött vissza daemon mail... na mind1, küldj rám egy mailt és visszaküldöm válaszban
(#) jena2 hozzászólása Feb 25, 2011 /

Tudna valaki segíteni hogy ennek a kábelnek:
ISO 9141-2 KK/L Diagnosztika interfész COM verzió
http://www.autodiagnosztika.eu/vmchk/pc-alapu-diagnosztika/iso-9141...o.html
szeretném meghosszabbítani a soros portos (RS-232) végét, és nem kaptam sehol gyárit, így vettem RS-232 dugókat, meg van itthon árnyékolt riasztó kábel, de nemtudom melyik szálakat kell bekötni. Annyit tudok hogy a gyári csak 3-at használ RxD TxD GND (2,3,5), de pontosan hogy az én iso-9141-2-kk/l kábelem melyikeket az biztosra nemtudom. Valaki tudja esetleg?
(#) liderces válasza jena2 hozzászólására (») Feb 26, 2011 /

Talán segít!

http://majki.freeweb.hu/elektro/pic/devtool/proba_panel/kabel.pdf

http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=12414

http://www.muszeroldal.hu/assistance.php

Hirtelen ezeket találtam, de kapható is, nekem is van ilyen célra vettem én is de elég hosszu a kábel maga talán még a kocsiból is kiér. Asztalival akarod megoldani? Első körben erre gondoltam magam is de aztán szereztem egy özönviz elötti laptopot és azzal is tökéletse nem kell asztalit kerülgetnem.
Vagy ird be a gogliba: rs232 kábel bekötése
rengeteg találatod lesz.
üdv
(#) bmotor60 válasza liderces hozzászólására (») Feb 26, 2011 /

Nem is értem a kérdésedet,ha meg akarod hosszabitani AKKOR egyértelműen a szembe lévő lábakat forrasztod össze
(#) csaba1988 hozzászólása Feb 28, 2011 /

Üdv mindenkinek

Van egy 908 as angol kínai klónom arra rá lehetne írni valami régebbi magyar verziót?
Következő: »»   16 / 71
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem