Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóelektronika

Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   89 / 341
(#) vargaf válasza CsemanAttila hozzászólására (») Feb 16, 2011 /

Szia!

Nekem a mellékelt képen lévő típusokhoz van rajzom.

Üdv.: Feri
(#) CsemanAttila válasza vargaf hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Üdv! Ez nekem is megvan, de ezen belül sehol nem találok rajzot. Lehet, hogy utólag lett beépítve valamelyik másik modellből.
(#) ákobákom hozzászólása Feb 17, 2011 /

Sziasztok!
Ehez a típusú riasztóhoz keresek bekötési segédletet kodinis raktas gn6 ,aki tud kérem segítsen.
Előlre is köszönöm.
(#) sufni-tunning válasza ákobákom hozzászólására (») Feb 17, 2011 /

Két kattintásból Ez jött le a barátunktól.

Bocs volt benne még egy CTRL+C és egy CTRL+V is.
(#) Rumcájsz hozzászólása Feb 19, 2011 /

Sziasztok!

FIAT BRAVA kilóméteróra LCD kijelzőjének nincs háttér világítása gyárilag. Sötétben nem is látszik semmi...
Valaki próbált már háttérvilágítást szerkeszteni ennél a típusnál? Vagy valakinek volna tapasztalata hogy egyáltalán lehet-e?!
Nem akarom feleslegesen szétdíbolni az egész műszerfalat. Próbáltam volna egy bontottat venni hogy megnézzem a belét, de aranyáron adták és lemondtam róla.
Ötlet?
(#) zolika60 válasza Rumcájsz hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Nézd meg ami otthon van. Szerintem egy LCD-re lehet valamilyen háttér világítást gyártani. Ha valami ok miatt mégsem, világítsd meg előröl.
(#) akos70 válasza Rumcájsz hozzászólására (») Feb 19, 2011 /

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy gyári LCD-kijelzőnek ne legyen gyárilag háttérvilágítása. (Még egy Fiatnál is ) Szerintem nézz szét mögötte, lennie kell ott egy izzónak.
(#) bbb válasza Rumcájsz hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Szia!

Van háttérvilágítása, s még csak szét sem kell szedni a műszeregységet!
Mindössze ki kell szedni a helyéről és kicserélni két rízsszem izzót...
Nem tudom merrefele lakik az autód, de ha elgurulsz felém egyszer, akkor szívesen segítek megoldani a problémát.
(#) VIM válasza Rumcájsz hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Szia! Nem ilyen műszerfal van beépítve? Vagy ez a Bravóé? Ennek van háttérvilágítása. Szerelési kézikönyve megvan? Műszerfal szétszedéséhez .... Ne ide rakjam fel laponként és nem is ide való téma.
Ha már itt tartunk (műszerfal), volna ezzel kapcsolatban egy kérdésem. A kollégám arra panaszkodott, hogy a gyújtás levétele után a műszerei (tank, hőfok), félállásban maradnak. Mi okozhatja ezt a hibát, mert nem volt lehetőségem belenézni az egység paneljába a sűrű használat miatt. Éppen ez a típusú műszerezettség van a kocsiban.
(#) Sianis hozzászólása Feb 22, 2011 /

Sziasztok!
A témától eltérően volna egy kérdésem, amiben segítség kellene. Van egy Peugeot206-om eleinte nehezen indult, utána kezdte, hogy a tompított fényszóró magától ki be kapcsolgatott ill. keveredett az irányjelzővel. ... elkezdtem szétbontani a kormányoszlopot, hogy rápillanthassak, de sehogy sem bírok az irányjelzővel, nem tudja valaki hogy kell szétoperálni?? persze úgy hogy utána össze is tudjam rakni
(#) atiotezer válasza Sianis hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Esetleg megpróbálhatnád egy Peugeot fórumon, ahova jó pár autó tulajdonos írogat. ----- KATT -----

üdv:atiotezer
(#) kolti hozzászólása Feb 22, 2011 /

Hogyan kell bekötni?
Kettő pozitív?
EZT
(#) kaqkk válasza kolti hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Ahogy nézem A bekötés egy kicsit meg van keverve :
A piros a fix pozitív , ezt állandóan meg kell kapnia
a fehér az egy kapcsolt pozitív , mondjuk a világítás kapcsolóról (amikor a világítás (tompított) be van kapcsolva akkor itt is + van Ha ki van kapcsolva akkor az égőn keresztül test és így záródik az áramkör .
(#) kolti hozzászólása Feb 22, 2011 /

De ez egy ál risztó villogó.
(#) sufni-tunning válasza kolti hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

A harmadik képet nézted az oldalon?
(#) zolika60 válasza kaqkk hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Vagy a gyújtáson keresztül. A színek meg a rajz szerit A piros+ a fekete Valami olyan fogyasztó ami gyújtás alatt +. A fénykép szerint viszont ez utóbbi sárga. :yes:
(#) Sianis válasza atiotezer hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Ok. még próbálkozom, csak ilyen körbe pattintós burkolata van, 10 csavarhúzóval sem tudtam lefeszíteni, olyan sok van belőle... másnem majd a hidegvágó megoldja . azért köszönöm.
(#) nagy hoho hozzászólása Feb 22, 2011 /

Segítségre lenne szükségem.A kocsimban 55 Amperes akksi van ami egyik napról a másikra megadta magát. Pedig 3 éves Banner. Most akku vásárlás nem volt betervezve ezért azt kérdezném, hogy 75 Amperes akksi berakható-e az 55-ös helyett. A generátort elbírja a nagyobb töltőáram igényt?
(#) potyo válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Beteheted nyugodtan, ha van kéznél és befér. Ha veszel, akkor viszont felesleges nagyobbat venni. Meg kellene mérni a töltést illetve, hogy nem meríti-e le valami az akkut, mert ha valami probléma van, akkor az új akku is idő előtt tönkremegy.
(#) pucuka válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Ha belefér, berakhatod. A generátor ugyanúgy fogja tölteni, mint az 55 Aó -sat, csak tovább kell tölteni, hogy feltöltött legyen. A töltőáramot a szabályzó állítja be.
(#) kolti válasza sufni-tunning hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Néztem persze, számomra az nem világos, hogy hogyan üzemelhet kettő pozitívról, negatív nélkül.
(#) kolti válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Ha úgy érted, hogy gyújtás alatt + ha leveszem negatív akkor már világos.
(#) nagy hoho válasza potyo hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Köszönöm. Ma mértem 200mA fogyasztás van. Van 75-ös akksim csak a hely szűkös, de meg oldom.
(#) nagy hoho válasza pucuka hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Szia! Rég nem hallottam felőled! Köszönöm a megnyugtató választ. Holnap berakom.
(#) potyo válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

200mA az nagyon sok. Az napi majdnem 5Ah töltésmennyiség. Mi fogyaszt ennyit?
(#) Gabi hozzászólása Feb 23, 2011 /

Sziasztok,
Peugeot 307 ügyben szeretnék egy kis segítséget:
- hol található a tolatólámpa kapcsolója? (az izzó jó, viszont nem világít)
- kormányszervó csak 1m gurulás után működik, a szerelő szerint nem javítható

Ha valakinek van ötlete szívesen veszem.
(#) Baxi válasza Gabi hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

A tolató lámpa kapcsoló a váltó blokkján lesz.
Olaj,"szíj", szimeringek stb gondolom rendeben vannak a kormányon. Olyan hogy nem javítható nem létezik, csak akarni kell!
(#) Gabi válasza Baxi hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

A blokkon pontosan merre felé?
Gondolom, hogy javítható, csak fakezű a szerelő. Gondoltam, hogy hátha már más is találkozott ilyennel.
(#) potyo válasza Gabi hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Keress drótot, ami a váltóhoz megy, és ott lesz a kapcsolója.

Fixen 1m gurulás kell neki? Vagy ha álló helyzetben gázt adsz, akkor is beindul a szervó?
(#) VIM válasza Gabi hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Szia! Bármelyik motort nézve, a tolató kapcsoló azon a helyen kell legyen, ahol az ábra mutatja. A bekötése is mellékelve. A szervót is megnézzem? Ahhoz kellene motorkód is.
Következő: »»   89 / 341
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem