Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hű ez nagyon jó! Színes és fekete-fehér papírképet is lehet előhívni a konyhában, csak be kell álítani a megfelelő fényt, ó ha 25 évvel ezelőtt lett volna ilyenem
igen a pirosnál nekem is ez jutott eszembe
Már a sokadik ilyet látom itt.....
Nagyon - nagyon tetszik ! Egyszer nekiállok egy ilyennek az biztos ! Gratulálok szép ,igényes ,letisztult termék !
[OFF]Hello! Mindent bele! Idén felhasználhatod a tavalyi tapasztalatokat! Ez nagy előny! Hajrá!(Nézőként ott leszek. Sajnos nem indulhatok.)
Szia
Van egy forgóvilla. Ez egy olyan mechanikus szerkezet, amin egyszerre csak egy ember tud áthaladni, és minden áthaladáskor ad egy jelet. Van ilyen a bemenő és a kimenő irányban is. A számláló segítségével nyomon lehet követni, hogy hány ember tartózkodik az épületben. Egy embernek van egy rádiós nyomógombja(ez gyári szerkezet) amivel ki tudja kapcsolni a kijelzőt és tudja resetelni ha szükséges. Ha lekapcsolják az áramot megőrzi az utolsó értéket. Üdv
Szép órát lehetne csináli azokból a kijelzőkből... Nekem is van egy ilyen két digites kijelzőm, az olyan helyekre való, ahol sorszám szerint kell valakit behívni... pl. rendelő stb. távirányító van hozzá, mint a gk. riasztókhoz azzal lehet le fel léptetni vagy a számláló bemenetén keresztül.
Sziasztok!
Nyár óta végre kész lett a Vu-tornyom. Tudom, a csavarok... Ha úgy látom, újravágom a hátsó részt. Youtube
Fura, de jó! Én megnéztem volna a hátuljáról is egy képet
Nekem tetszik. Ha működik, nem annyira feltűnőek a csavarok, de ha újraépíted, tényleg nem lenne rossz eltűntetni őket.
Sziasztok! Készülöfélben van a egy hangfal, amit apukáméknak készítek ajándékba a régi heLYére. Még sok meló van vele, de már körvonalazódik. Az a "Z" alakú elem ( Kép001 ) a doboz mélyítésére szolgált,mert kicsi volt a térfogata a mély hangszórónak, így nagyobbítottam rajt, a hátlap sülyesztett annak a helyére készült, és ebbe az elembe is bele süllyesztettem a hátlapot.
A többi...
Hali!
Gratula, ez csúcsszuper! Én még mindig nem jutottam el odáig, hogy egyáltalán a LED-eket megvegyem.
Üdv!
Jól néz ki, csak így tovább. Milyen hangszórók csücsülnek benne?
Köszi! SQP2540 a mély, mnc mélyközepek (két darab 8ohm-s párhuzamosan), DTF12 (4ohm-os) a dóm, 400 és 4000 Hz-n vágva.
Olyat nem tud hogy mittomén az alja zöld felül meg piros? am nagyon tetszik
Egyszerűen gyönyörű. bár én nem ilyen szinűre lakkoztam volna de ez ízlés dolga.(vagy hogy milyen van otthon )
Köszi mindenkinek!
A torony plexiből készült, 1mm-es lapok vannak összeragasztva, pontosan 8db tesz ki egy vastag lapot. A hátulján nincs semmi, csak egy IDE csatlakozó A vezérlés egy külön dobozban van, mert ennyi funkcióhoz (youtube-on a videó alatt elolvasható, hogy mit tud) már nem lett volna elég a torony mögötti hely, és a potik és kapcsolók is ide vannak elhelyezve. Gondolkodtam azon, hogy a színeket számítógépről lehetne vezérelni, LPT porton keresztül. Ekkor akár a szivárvány színeiben is pompázhatna a torony. De ezt már nem valósítottam meg.
A helyes válasz az hogy MÉG nem valósítottam meg
Szép cucc! Gratula!
Köszi! Igen-igen, a milyen van éppen itthon...!
Köszönöm!
Sziasztok!
Ma befejeztem a 1,5 hónapja elkezdett (végleges) erősítőm épitését. A benne lévő áramkör CIROKL galériájában található, C-Picur néven, egy kis tranzisztoros erősítő. A doboz egy megpusztul OML-3-mas doboza, az előlapot teljesen én csináltam. Még a potigombot kell lelakkoznom, ezért nincs teljesen rátolva a potira! A sok segitségért ezuton is köszönet Cirok Lacinak, és DuMatyinak! Várom a véleményeket Üdv: Müszi
Nekem nagyon tetszik, olyan Müszis. Vannak stílusjegyeid tudtad? A hangja milyen? Mi lett az OML belével? Gratulálok hozzá.
Üdv Papa
Az OML belét elbontottam. Stilusjegyek? Azt csak a külsö szemlélő láthassa , azt én nem tudnám így megmondani. A hangja az szép és erőteljes, szobába bőven elég. Müszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |