Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóriasztó és központi zár
 
Témaindító: hzsolt77, idő: Jan 15, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   47 / 166
(#) Skyline válasza Inhouse hozzászólására (») Feb 28, 2011 /
 
Az üvegtörésérzékelőt is kell még hozzá vennem,csak válaszként írtam az üvegtörésre,de még gondolok emelés érzékelő beszerelésére is
Az ügyesek ellen érdeklődtem a kódolásról,ha minden kínai utángyártott terméknek más a kódolása akkor az már jó dolog.
Szerintem a pager mellet fogok dönteni,logikus választásnak tünik
(#) Inhouse válasza Skyline hozzászólására (») Feb 28, 2011 /
 
Én valahol elmaradtam ott, hogy csak a kp zárat akarod távirányítani, de már riasztónál tartunk...

A pager lakott környezetben nem fog messziről menni, max 100-200m, beépítettségtől függően.

Üdv
Inhouse
(#) Skyline válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 1, 2011 /
 
Igen egy kis extra védelmet is szeretnék beszerelni az autóba,hogy ha véletlenül az én autómat szemelik ki akkor ne legyen olyan könnyű dolguk
Tényleg csak 100-200m ig hatásos a pager lakott területen?
Az 5000m sik területen értendő?
Mobil is jó lenne,de az bonyolultabb lenne...
Köszi az eddigi tanácsokat!
Üdv!
(#) Inhouse válasza Skyline hozzászólására (») Márc 1, 2011 /
 
Idézet:
„Az 5000m sik területen értendő?”


Szerintem szakadékban hátszéllel, olyasmi lehet, mint a PMPO 1000W/10dkg rádió.

Üdv
Inhouse
(#) Skyline válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 1, 2011 /
 
Jah valami olyasmi lehet,de ha beszerzek egyet akkor letesztelem.
Ha már 1000-m tud akkor az jó,nem is kéne több nekem
(#) guliver83 hozzászólása Márc 2, 2011 /
 
Üdv Mindenkinek.
Ismeri valaki ennek a riasztórendszernek a bekötését?
(#) Inhouse válasza guliver83 hozzászólására (») Márc 3, 2011 /
 
Így lehet még 1000-ért sem fog elmenni...

Üdv
Inhouse
(#) slagitibi hozzászólása Márc 11, 2011 /
 
Üdv.Mindenkinek.A segítségeteket szeretném kérni.Vásároltam egy univerzális bicskakulcsos központizárvezérlő riasztót.Bővebben: Link kocsi:Skoda Fabia kombi 1.4mpi 2001 Novemberi gyári központi zárral,elektromos ablakokkal.Be köttettem az autóba villamossági szakemberrel,aki nem kimondottan riasztóra szakosodott.A gondom 1:hanggal nem jelez 2:ablakot zárásnál nem húzza fel.A központi zárat működteti.Előzőleg Laserline 910 típusú riasztó volt benn amivel működött az ablak.Amit nem épített be:riasztó led(gyári a bal ajtóban).ütés érzékelő,lábfék kapcsolás,csomagtartó funkció,az új kürt.Én nem értek hozzá.A régi és az új riasztó kábel színei nem egyeznek.Ha tudnátok segíteni Az autóba melyik színűt mire kell kötni.Előre is köszönöm slagitibi
(#) mazsi258 válasza slagitibi hozzászólására (») Márc 12, 2011 /
 
Már bocs, de akkor miért nem viszed vissza? Fél munkáért félpénz jár! Amúgy meg kicsit bővebben lehet tudni az "univerzális" riasztóról? Típus, vagy leírás... Anélkül elég lesz ki sakkozni. A csomit a régi nyitotta? Ez a sok kérdés Megvan az új kürt? vagy az autóéra akarod kötni?
Üdv
(#) ervin0814 hozzászólása Márc 13, 2011 /
 
Sziasztok.Az problémám,hogy javitás közben elvágtam a riasztó kábelját.Vissza kötöttem,de azóta nem lehet elinditani az autot.
(#) slagitibi válasza mazsi258 hozzászólására (») Márc 13, 2011 /
 
Üdv.A riasztót postán rendeltem,barátom kötötte be.A riasztó ilyen:http://www.bicskakulcs.hu/kepek/bkulcs1_030w.jpg.Victor márka/www.cn.viktor.com.cn.A csomagtartót nyitja csak nem külön.A régi is nyitotta az összes ajtót+az ablakot is felhúzta.Meg van az új kűrt,a régi riasztóét hagyta benne.Bővebben: Linkhttp://www.kephost.com/images4/2011/1/19/ewxjzon2wfhe...rx.jpgBővebben: Linkhttp://www.kephost.com/images4/2011/1/19/ewxjzon2wfhe...rx.jpgBővebben: Linkhttp://www.kephost.com/images4/2011/1/19/ewxjzon2wfhe...rx.jpgüdv
(#) Inhouse válasza ervin0814 hozzászólására (») Márc 13, 2011 /
 
Az összeset elvágtad? Ha csak egyet, akkor elég nehéz elrontani az összekötést...

Üdv
Inhouse
(#) Inhouse válasza slagitibi hozzászólására (») Márc 13, 2011 /
 
Ez nem kürt, ez sziréna. Nem gond, ha a régit hagyta benne, ezeknek a 99%-a úgy működik, hogy kap 12V-ot és szól... Ha ez nem szól a mostanival, akkor nem kötötte be, vagy nem jól. Pl. az utók zöme +12V-ot kapcsol a szirénának, úgyhogy annak még fix test kell és kész. Vannak azonban kivételek, pl. Spal AS90, ott testet kapcsol, úgyhogy állandó +12V kell mellé neki.

Üdv
Inhouse
(#) ervin0814 válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 13, 2011 /
 
Heló.Ketöt,de biztos jól kötöttem össze,csak valaki azt mondta,hogy lopásnak érzékeli.
(#) ervin0814 válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 13, 2011 /
 
Heló.Sikerült beinditani a riasztó kiiktatásával,de a központizár nem működik a távirányitóval.Lehet külön működtetni?
(#) leho01 hozzászólása Márc 14, 2011 /
 
Sziasztok van egy thunder k záram +egy Rhino riasztóm az istenek sem bírom rávenni hogy vezérelje a k.zárat..annyit sikerült kiderítenem hogy a riasztóm pozitív vezérelt jelet ad ami 8v a k.zár+12v ot a 2db vezeték jön a riasztóból 2db a központi zárból ha minden oké lenne ezeket kellene összekötnöm öszt működne de semmi....mit lehetne tenni hogy rávegyem a működésre? Mondtak olyat hogy bekel relézni 4db relével,de minek 4db relé??? Kellene valami kapcsolási rajz vagy segítség köszönöm előre is Üdv.
(#) Inhouse válasza leho01 hozzászólására (») Márc 14, 2011 /
 
Esetleg, ha raknál fel a Rhino bekötéséről rajzot. Nem értem, amit írsz, nagyon gyanús, hogy pozitívat adna csak...pár éve már csak olyanok jönnek ki, ahol ki van vezetve a 2 relé 6 érintkezője...ezt meg úgy kötöd, ahogy akarod...

Idézet:
„az istenek sem bírom rávenni hogy vezérelje a k.zárat”

Ez mond nekünk valami hasznosat, hogy tudjunk válaszolni?

Üdv
Inhouse
(#) Inhouse válasza ervin0814 hozzászólására (») Márc 14, 2011 /
 
Ebből amit leírtál nem sok minden derül ki...lehetne bővebben?
Az autó indíthatósága 1-2x2 vezeték összekötésétől függ, ez(eke)t szakítja meg. Ha 2 vezetéket vágtál el és ezeket ugyanúgy visszakötnéd, és előtte működött, utána is kellenek neki...

Üdv
Inhouse
(#) leho01 válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 14, 2011 /
 
Rajzom nincs sajna a neten sem igazán találtam..A típusa Rhino ht36al szóval nem mai gyerek szerintem mert nekem egy 94 es switbe van, a központizárt meg most tettem bele Thunder 2db 5vezetékes motor+2db 2vezetékes motor van hozzá de csak kulcsal nyitható zárható pont azért nem vettem bicskakulcsosat mert van riasztóm és azt gondoltam hogy ezzel majd müködik de sajna nem+ van a 2db kábel amivel lehetne vezérelni,ha testre teszem felváltva úgy nyit zár.A riasztó kimenetén van egy piros meg egy pirosfekete kábel ha leriasztom a piroson 8v ott ad úgy hogy a kaszni testellésén mérem,ha kiriasztom akkor fordítva van a pirosfeketén van 8v,minden bizonnyal ez lehet a kp vezérlő mert más szabad vezetéket nem találtam.
(#) Inhouse válasza leho01 hozzászólására (») Márc 14, 2011 /
 
Az a 8V gyanús...eleve csak 0,7s-ig lehetne ott bármi is...csak impulzust ad a kp zár kimenet...

Van itt a fórumon egy "Nem működik a riasztóm" topic, ott Robi74-nek ugyanilyen riasztója van. Írj neki, hátha szerzett azóta leírást, vagy az ott levő linken levő felajánlónak írj...

Üdv
Inhouse
(#) Raymond hozzászólása Márc 17, 2011 /
 
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy autót, enyhén törötten. Az az oldal volt megtörve ahova a riasztó és a sziréna volt beszerelve (sárvédő alatt). Riasztó ki lett szerelve amíg helyre nem lett állítva hogy ne tudjon beázni. A csatlakozó közben szabadon volt, beázott, zárlatos lett és megégett. Nem tudtok-e olyan helyet ahonnan be lehetne szerezni ilyen csatlakozót?

Üdv: Ray
(#) CsemanAttila válasza Raymond hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Helló.

Ennyi adatból?? Nem hogy csatlakozót, de semmi mást nem lehet beszerezni. Gyári riasztó? Milyen autó, évjárat típus. Utólag beszerelt? Neve, tipusa száma.... Esetleg ezek után van rá némi esély... Tudtommal itt senki sem látnok.
(#) Raymond válasza CsemanAttila hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Bocsi igaz. 1999-es Fiat Marea sx. Elvileg gyári a riasztó, mert ahova gyári vészlekapcsolót írja, ebben is ott van. Amit le tudok róla olvasni: TRW Sipea 12V 3162 és a sorozatszáma. Többet nem tudok róla.
(#) CsemanAttila válasza Raymond hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Üdv. Így már kicsit jobb a helyzet. Megnézem találok e valami gyári kapcsolást. Egy esélyed van, mégpedig autóbontó. Csak figyelj, hogy a csatlakozó mind 2 fele meglegyen.
(#) Raymond válasza CsemanAttila hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Köszi. Próbálkoztam már pár helyen, de az a gond, hogy ez nem egy annyira elterjedt autó. Azért még próbálkozok néhány fiat bontóban.
(#) Inhouse válasza Raymond hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Sok riasztón használják az ATX-es PC tápok csatlakozóját (persze nem csak ahhoz, máshoz is). Lehet, hogy kevesebb a csatlakozási pontja, de az nem gond...rakj fel képet a csatlakozóról!

Üdv
Inhouse
(#) Raymond hozzászólása Márc 17, 2011 /
 
Csak a riasztó csatlakozásáról tudok képet felrakni, mert a dugóról nem sokat lehet megállapítani.
(#) Inhouse válasza Raymond hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Ez nem az, nehéz dió lesz. Csak ugyanilyennel pótolható.

Üdv
Inhouse
(#) akos70 válasza Raymond hozzászólására (») Márc 17, 2011 /
 
Ez se túl bizalomgerjesztő, ez egy új dugóval sem lesz már soha megbízható. Ha mindenképp meg akarod tartani, akkor talán rá kéne forrasztani a vezetékeket. És esetleg a vezetékbe tenni egy szétszedhető csatlakozót, akár olyat, amit Inhouse említett.
(#) bull84ghia hozzászólása Márc 19, 2011 /
 
Hello lenne hozzátok egy kérdésem mivel ti elég jól képben vagytok ezekkel az autóriasztós dolgokkal.
Adott egy ccl002 bicskakulcsos központizárvezérlő amit szeretnék egy 2001-es poloba beépíteni. Legegyszerűbb megoldásnak azt gondolom hogy ami az ajtón van 2 gomb(nyitás/zárás) erre kötném rá ez a dolgot. Most már csak azt kérdezném hogy hogyan? A gomb úgy néz ki hogy 3 pólus és attól függ melyiket érintem össze úgy nyitja zárja az autó. Hogy tudnám összehozni ezzel a vezérlővel az egészet? Nem kell sem az index,sem a csomagtér ajtó nyitás sem az ablakfelhúzás, csak a nyitás zárás. Mellékelem a bekötésirajzokat
köszi előre is
Következő: »»   47 / 166
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem