Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e azt, hogy veszek egy WiFi antennát, ezt, és húzok egy WiFi kábelt, és elosztom, és bekötöm kb. 4 db WiFi adapterbe/gépbe. Vagy nem húzok kábelt, hanem a kábel helyére egy másik antennát teszek, és az továbbítja a jelt gépek WiFi adapterjéhez. Terv vázlata És a kérdés az, hogy el tudja-e érni majd minden gép a 2-3 km távolságú vezeték nélküli hálózatokat.
Vegyél egy routert és arra tedd rá ezt az antennát ez milyen ötlet? viszont egy fórumon régebben pont erről az antennáról olvastam nem itt a Hobbielektronikán talán prohardveren, hogy nem valami jó termék állítólag...
A router-t szereljem szét, és hova kell bekötni?
Van az eredeti antennája, és hova kössem ezt? És akkor el lehet majd érni a más routereket, amik távol vannak?
Ok rendben csak nem tudom használni nincs jogosultságom. Köszüdv
A WRT54G-t elméletben be lehet úgy állítani hogy a 2 antennája közül az egyik egy irányított a másik pedig helyben sugároz, vagy a legegyszerűbb ha 2db legolcsóbb tp-link routert(szerintem kb 4000ft lehet, vagy esetleg még kicsivel olcsóbb is vagy drágább) veszel és vezetékkel összekötöd őket... És nyilván a saját antennája helyére kell rakni az iráynyítottat a legtöbb routeren levehető az antenna...
Az mit jelent, hogy irányított?
De még mindig nem tudom, hogy hova kössem, ha nincs ott csatlakozó, az én antennámat. Van routerem, de csak egy antennája van, és nem elég nagy a hatótávja.
Szia!
Csinálj egy normális konzervdoboz-antennát: Bővebben: Link Egyszerű az elkészítése és jó eredményeket lehet elérni vele. Persze fontos, hogy rövid és jó minőségű 50 ohm-os kábelt használj.
Biztos. Pont azt a részét árnyékolod le az antennának, ahol sugároznia kéne.
Egy jobb leírás, a lap alján méretezési segédlettel: Bővebben: Link
Mély tiszteletem a guruknak!
Próbáltam, vissza olvastam, de nem igazán találtam olyan router ami kb 500m-es távolságra el dobná a netet. Az is lehet, hogy csak én nem találok, de valami ilyesmire lenne szükségem. Kérlek segítsetek! Előre kössz. Jani
Üdvözletem mindenkinek.
Most fogtam bele a Biquad antenna készitésébe,mivel előtte sokat olvasgattam igy minden világos kivéve egy dolgot! Ha 110mmx110mm es nyáklapot használok parabolatányérral akkor annak kell az alsó és a felső részére egy úgynevezett tükör?Ez a kivágott nyáklapra merőlegesen álló pár cm-es csik,mint a képen is látszik.
Hello! Lenne nekem két ilyen antennám eladó ha érdekel. Saját részre készült de közben untesóm elköltözött és nem került felhasználásra a dolog. Kábel is van hozzá kialakitása olyan hogy parabola fókuszában elhelyezhető. ha érdekelne irj köszüdv
Sziasztok, szeretnék segitséget kérni.
van egy tp-link wifi usb adaperem, és szeretnék antenna kivezetést késziteni rá, de lövésem sincs, hogy mit hova kell forrasztani. légyszives segitsetek! köszönöm.
Szia!
Egy általános rákötési segítség: Bővebben: Link
Ezen az oldalon, pont nem jól van csinálva a rákötés.
Paint-ben körberajzolt részen jól látszik, hogy a koax közepét a panel testpontjára kötötte, az árnyékolását pedig az mikrostrip antenna részéhez. A belső antennát pedig nem iktatta ki. Egyszóval nem jó.
No akkor itt egy másik, egy parabolás kiterjesztéssel: Bővebben: Link. A túbon is vannak dolgok: Bővebben: Link
Én régebben ezen az oldalon csemegéztem: Bővebben: Link házibarkács mindörökké
Tudna nekem valaki válaszolni a (#955329)-es számú kérdésemre?
Köszönöm előre is.
Szia
Szerintem igen. 28-30 mm magasan,ha jól tudom... De láttam már olyat is amin mind a négy oldalán volt kissé kifelé fordítva pár fokban, de azt már leszabni nem olyan egyszerű. Hogy értelme van e nem tudom, de rontani talán nem ront a dolgon.
Üdv mindenkinek.
fester köszi a választ. Lenne még egy kérdésem,az Access point-nak a táp áramot melyik szinű vezetékkel vihetem föl? Tehát az UTPkábelből melyik két szint iktathatom ki? Amit én vettem UTP-t abban van :kék-fehér narancs-fehér zöld-fehér barna-fehér Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkinek szép napot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |