Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e azt, hogy veszek egy WiFi antennát, ezt, és húzok egy WiFi kábelt, és elosztom, és bekötöm kb. 4 db WiFi adapterbe/gépbe. Vagy nem húzok kábelt, hanem a kábel helyére egy másik antennát teszek, és az továbbítja a jelt gépek WiFi adapterjéhez. Terv vázlata És a kérdés az, hogy el tudja-e érni majd minden gép a 2-3 km távolságú vezeték nélküli hálózatokat.
Vegyél egy routert és arra tedd rá ezt az antennát
![]() ![]()
A router-t szereljem szét, és hova kell bekötni?
Van az eredeti antennája, és hova kössem ezt? És akkor el lehet majd érni a más routereket, amik távol vannak?
Ok rendben csak nem tudom használni nincs jogosultságom. Köszüdv
A WRT54G-t elméletben be lehet úgy állítani hogy a 2 antennája közül az egyik egy irányított a másik pedig helyben sugároz, vagy a legegyszerűbb ha 2db legolcsóbb tp-link routert(szerintem kb 4000ft lehet, vagy esetleg még kicsivel olcsóbb is vagy drágább) veszel és vezetékkel összekötöd őket... És nyilván a saját antennája helyére kell rakni az iráynyítottat
![]()
Az mit jelent, hogy irányított?
De még mindig nem tudom, hogy hova kössem, ha nincs ott csatlakozó, az én antennámat. Van routerem, de csak egy antennája van, és nem elég nagy a hatótávja.
Szia!
Csinálj egy normális konzervdoboz-antennát: Bővebben: Link Egyszerű az elkészítése és jó eredményeket lehet elérni vele. Persze fontos, hogy rövid és jó minőségű 50 ohm-os kábelt használj.
Biztos. Pont azt a részét árnyékolod le az antennának, ahol sugároznia kéne.
Egy jobb leírás, a lap alján méretezési segédlettel: Bővebben: Link
Mély tiszteletem a guruknak!
Próbáltam, vissza olvastam, de nem igazán találtam olyan router ami kb 500m-es távolságra el dobná a netet. Az is lehet, hogy csak én nem találok, de valami ilyesmire lenne szükségem. Kérlek segítsetek! Előre kössz. Jani
Üdvözletem mindenkinek.
Most fogtam bele a Biquad antenna készitésébe,mivel előtte sokat olvasgattam igy minden világos kivéve egy dolgot! Ha 110mmx110mm es nyáklapot használok parabolatányérral akkor annak kell az alsó és a felső részére egy úgynevezett tükör?Ez a kivágott nyáklapra merőlegesen álló pár cm-es csik,mint a képen is látszik.
Hello! Lenne nekem két ilyen antennám eladó ha érdekel. Saját részre készült de közben untesóm elköltözött és nem került felhasználásra a dolog. Kábel is van hozzá kialakitása olyan hogy parabola fókuszában elhelyezhető. ha érdekelne irj köszüdv
Sziasztok, szeretnék segitséget kérni.
van egy tp-link wifi usb adaperem, és szeretnék antenna kivezetést késziteni rá, de lövésem sincs, hogy mit hova kell forrasztani. légyszives segitsetek! köszönöm. ![]()
Szia!
Egy általános rákötési segítség: Bővebben: Link
Ezen az oldalon, pont nem jól van csinálva a rákötés.
Paint-ben körberajzolt részen jól látszik, hogy a koax közepét a panel testpontjára kötötte, az árnyékolását pedig az mikrostrip antenna részéhez. A belső antennát pedig nem iktatta ki. Egyszóval nem jó.
No akkor itt egy másik, egy parabolás kiterjesztéssel: Bővebben: Link. A túbon is vannak dolgok: Bővebben: Link
Én régebben ezen az oldalon csemegéztem: Bővebben: Link házibarkács mindörökké
![]()
Tudna nekem valaki válaszolni a (#955329)-es számú kérdésemre?
Köszönöm előre is.
Szia
Szerintem igen. 28-30 mm magasan,ha jól tudom... De láttam már olyat is amin mind a négy oldalán volt kissé kifelé fordítva pár fokban, de azt már leszabni nem olyan egyszerű. Hogy értelme van e nem tudom, de rontani talán nem ront a dolgon.
Üdv mindenkinek.
fester köszi a választ. Lenne még egy kérdésem,az Access point-nak a táp áramot melyik szinű vezetékkel vihetem föl? Tehát az UTPkábelből melyik két szint iktathatom ki? Amit én vettem UTP-t abban van :kék-fehér narancs-fehér zöld-fehér barna-fehér Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkinek szép napot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |