Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Nincs mit. A minták közt találsz egy csomó bmp-t, pl. eagle.bmp, azzal tudsz egy kicsit "gyakorlatozni".
![]()
Sőt, ha az "elem mozgatás" ikon az aktuális, akkor már a move parancs sem kell, csak az alkatrészek száma, pl. R1, stb.. Igy szépen lehet pakolgatni az alkatrészeket a kapcsolási rajz alapján.
A Eagle-hez van egy bővítőcsomag, ami nem az Eagle gyártójától származik, de nagyon hasznos funkciókat tartalmaz. Az egyike éppen a képek NYÁK-ba való importálása.
EAGLE Power Tools
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni! Szükségem lenne egy nyák tervre, viszont nem találom sehol, csak a kapcsolási rajz van meg. Valaki vállalná a nyák terv elkészítését számomra. Kérem aki tud az segítsen. Felrakom ide a kapcsolási rajzot. köszönettel: Hier
Idézet: „EAGLE Power Tools” A NOD majd' kiugrik a bőréből!
Hali!
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem manipulálod az o2 szenzor jelét. ha 2 o2 szenzor van az autóban, akkor felesleges is, mert csak hibakód lesz a vége. Ha nagyon eltekered és úgy marad a kapcsoló egy komolyabb kigyorsításnál, akkor vagy összeolvad az égéstér, vagy darabokra esik a motorod bele. Sajnos tapasztalatból beszélek. Egy kipufogó durrogtatós rajtprogram írásánál nem jól állítottuk be az afr-t. Üdv: Gyulus ![]()
Szia!
Köszönöm a válaszodat, de okkal akarom befolyásolni a szenzor jelét, és ha meg nem sértelek - nem ez a célom ![]() Amúgy benzinmotorhoz kell, de nem autóban lesz használva. Továbbra is várom ha valaki el tudja készíteni a tervet!
Nem zárom ki, hogy egyes vírusírtó programok jeleznek, habár nálam nem fordult elő. Amennyiben az oldal betöltésével ilyen gond lenne, itt is megtalálható a program:
ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/userfiles/misc/ A múltkori linken viszont rövid leírás is található hozzá. Egyébként a Help-ben megtalálható a leírás.
Hello !
Ha 0 ohmos SMD átkötést akarok a nyákra tenni, azt hogyan tudom úgy megoldani, hogy ne kelljen az elvi rajzban is szerepelnie?
Csak úgy mintha átkötést tennél.
Négyzet alakú PAD-t tegyél le, a furatot vedd le 0.1-re, a PAD neve legyen az átkötendő vezetősáv neve.
Csinálj egy LANG környezeti változót amiben pld. ez van:
hu_HU.UTF-8 És így indítsd a programot.
Helló. Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Mér régebben is meg akartam csinálni de nem sikerült. A kérdés az hogy hogyan hozhatok létre két külön területet egymásban? Arról volna szó amit a képen láttok a nagy terület a + a kicsi pedig a - és meg kellene oldani hogy mind a két területet kirajzolja úgy hogy köztük megtartja a távolságot úgy mind pl a vezető huzal és a teliföld között. A segítségeteket köszönöm.
Sziasztok!
Eagle-ben hogy lehet inverz PCB-t nyomtatni? CAM feldolgozó PS_INVERTED-del próbáltam, csak hiába állítom be a "1" méretarányt nagyon nem 1:1-es. Szóval tudja valaki mit rontok el vagy hogy lehet méretarányosan nyomtatni inverzben? Köszi...
Szia!
A külső poligon "Rank" értékét állítsd 2-re, a belsőé maradjon 1-en.
Köszönöm szépen működik. Mindig jó valami újat tanulni
![]()
Sziasztok, elektroncsövekkel kapcsolatban kellene egy kis segítség. Honnan tudnék elektrocső bővítményeket letölteni a eagle-höz? Előre is kösz!
Kösz, a múltkor már kerestem ott, de nem találtam valószínűleg elkerülte a figyelmem mert most megtaláltam!
Ilyen csatlakozót milyen néven találok meg az eagle-ban, vagy ha nincs benne, akkor milyen néven találhatom meg a neten, esetleg a cadsoft-on?
Valószínű. Én innen szedtem le a csöves lbr.-eket.
Stereo fülhallgató? Ha igen akkor *jack* írd be.
Sziasztok!
Kedvenc tervező programunkban hogy tudom megcsinálni, azt hogy egy SMD ic ne a felső layer-en legyen elhelyezve, hanem az alsón, magyarul hanyatt feküdjön a kész panelen? Köszi!
Tükrözöd, vagy a középső egér gombra kattintasz mozgatás közben.
switch-omron, B3F-10XX
Én ezt használom
Üdv
egy kérdés Egyszer valahol láttam olyat, hogy referencia jelölést lehet feltenni a dimension régegen kívülre, ami teljesen szimmetrikus a panelon. Ezt valahogy automatikusan rá lehet rakni, csak az istenért se találom. Amikor rátaláltam persze nem jegyeztem meg, hogy hol és hogy hívták. Valaki infó?
Hello!
Bocs hogy csak most reagálok, köszönöm szépen a választ, így már sikerült! Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |