Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Lapozás: OK   218 / 443
(#) raiman válasza UbiLinux hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Köszönöm szépen a segítséged
(#) UbiLinux válasza raiman hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Nincs mit. A minták közt találsz egy csomó bmp-t, pl. eagle.bmp, azzal tudsz egy kicsit "gyakorlatozni".
(#) Kovidivi válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Sőt, ha az "elem mozgatás" ikon az aktuális, akkor már a move parancs sem kell, csak az alkatrészek száma, pl. R1, stb.. Igy szépen lehet pakolgatni az alkatrészeket a kapcsolási rajz alapján.
(#) elektrocad válasza raiman hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

A Eagle-hez van egy bővítőcsomag, ami nem az Eagle gyártójától származik, de nagyon hasznos funkciókat tartalmaz. Az egyike éppen a képek NYÁK-ba való importálása.
EAGLE Power Tools
(#) Hier hozzászólása Ápr 6, 2011 1 /

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni!
Szükségem lenne egy nyák tervre, viszont nem találom sehol, csak a kapcsolási rajz van meg.
Valaki vállalná a nyák terv elkészítését számomra.

Kérem aki tud az segítsen.

Felrakom ide a kapcsolási rajzot.

köszönettel:

Hier

eife.jpg

(#) mex válasza elektrocad hozzászólására (») Ápr 6, 2011 /

Idézet:
„EAGLE Power Tools”

A NOD majd' kiugrik a bőréből!
(#) Gagyicom válasza Hier hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Hali!

Ha jót akarsz magadnak, akkor nem manipulálod az o2 szenzor jelét. ha 2 o2 szenzor van az autóban, akkor felesleges is, mert csak hibakód lesz a vége. Ha nagyon eltekered és úgy marad a kapcsoló egy komolyabb kigyorsításnál, akkor vagy összeolvad az égéstér, vagy darabokra esik a motorod bele. Sajnos tapasztalatból beszélek. Egy kipufogó durrogtatós rajtprogram írásánál nem jól állítottuk be az afr-t.

Üdv: Gyulus
(#) Hier válasza Gagyicom hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Szia!

Köszönöm a válaszodat, de okkal akarom befolyásolni a szenzor jelét, és ha meg nem sértelek - nem ez a célom - de nem ezt kérdeztem hanem egy nyáktervre van szükségem :.)

Amúgy benzinmotorhoz kell, de nem autóban lesz használva.

Továbbra is várom ha valaki el tudja készíteni a tervet!
(#) elektrocad válasza mex hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Nem zárom ki, hogy egyes vírusírtó programok jeleznek, habár nálam nem fordult elő. Amennyiben az oldal betöltésével ilyen gond lenne, itt is megtalálható a program:

ftp://ftp.cadsoft.de/eagle/userfiles/misc/

A múltkori linken viszont rövid leírás is található hozzá. Egyébként a Help-ben megtalálható a leírás.
(#) qvasz2 hozzászólása Ápr 9, 2011 /

Hello !
Ha 0 ohmos SMD átkötést akarok a nyákra tenni, azt hogyan tudom úgy megoldani, hogy ne kelljen az elvi rajzban is szerepelnie?
(#) niedziela válasza qvasz2 hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Csak úgy mintha átkötést tennél.
Négyzet alakú PAD-t tegyél le, a furatot vedd le 0.1-re, a PAD neve legyen az átkötendő vezetősáv neve.
(#) Lucifer válasza Tillakata hozzászólására (») Ápr 10, 2011 /

Csinálj egy LANG környezeti változót amiben pld. ez van:
hu_HU.UTF-8
És így indítsd a programot.
(#) edison14 hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Helló. Egy nagyon fontos kérdésem lenne. Mér régebben is meg akartam csinálni de nem sikerült. A kérdés az hogy hogyan hozhatok létre két külön területet egymásban? Arról volna szó amit a képen láttok a nagy terület a + a kicsi pedig a - és meg kellene oldani hogy mind a két területet kirajzolja úgy hogy köztük megtartja a távolságot úgy mind pl a vezető huzal és a teliföld között. A segítségeteket köszönöm.

igy.png

(#) Ven hozzászólása Ápr 17, 2011 /

Sziasztok!

Eagle-ben hogy lehet inverz PCB-t nyomtatni? CAM feldolgozó PS_INVERTED-del próbáltam, csak hiába állítom be a "1" méretarányt nagyon nem 1:1-es.
Szóval tudja valaki mit rontok el vagy hogy lehet méretarányosan nyomtatni inverzben?

Köszi...
(#) Ven válasza Ven hozzászólására (») Ápr 17, 2011 /

Ok, megvan én voltam a béna...
(#) pgabor2 válasza edison14 hozzászólására (») Ápr 18, 2011 /

Szia!

A külső poligon "Rank" értékét állítsd 2-re, a belsőé maradjon 1-en.
(#) edison14 válasza pgabor2 hozzászólására (») Ápr 18, 2011 /

Köszönöm szépen működik. Mindig jó valami újat tanulni .
(#) ECL82 hozzászólása Ápr 19, 2011 /

Sziasztok, elektroncsövekkel kapcsolatban kellene egy kis segítség. Honnan tudnék elektrocső bővítményeket letölteni a eagle-höz? Előre is kösz!
(#) frecsko válasza ECL82 hozzászólására (») Ápr 20, 2011 / 1

Itt böngéssz:Bővebben: Link
(#) ECL82 válasza frecsko hozzászólására (») Ápr 20, 2011 /

Kösz, a múltkor már kerestem ott, de nem találtam valószínűleg elkerülte a figyelmem mert most megtaláltam!
(#) ECL82 hozzászólása Ápr 20, 2011 /

Ilyen csatlakozót milyen néven találok meg az eagle-ban, vagy ha nincs benne, akkor milyen néven találhatom meg a neten, esetleg a cadsoft-on?
(#) frecsko válasza ECL82 hozzászólására (») Ápr 21, 2011 /

Valószínű. Én innen szedtem le a csöves lbr.-eket.
(#) frecsko válasza ECL82 hozzászólására (») Ápr 21, 2011 /

Stereo fülhallgató? Ha igen akkor *jack* írd be.
(#) szidom hozzászólása Ápr 22, 2011 /

Sziasztok!
Kedvenc tervező programunkban hogy tudom megcsinálni, azt hogy egy SMD ic ne a felső layer-en legyen elhelyezve, hanem az alsón, magyarul hanyatt feküdjön a kész panelen?
Köszi!
(#) qvasz2 válasza szidom hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Tükrözöd, vagy a középső egér gombra kattintasz mozgatás közben.
(#) koczka hozzászólása Ápr 22, 2011 /

Üdv.

Efféle nyomógombot merre találni?
(#) karaszbandi válasza koczka hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

switch-omron, B3F-10XX
Én ezt használom
(#) karaszbandi hozzászólása Ápr 24, 2011 /

Üdv
egy kérdés
Egyszer valahol láttam olyat, hogy referencia jelölést lehet feltenni a dimension régegen kívülre, ami teljesen szimmetrikus a panelon. Ezt valahogy automatikusan rá lehet rakni, csak az istenért se találom. Amikor rátaláltam persze nem jegyeztem meg, hogy hol és hogy hívták. Valaki infó?
(#) szidom válasza qvasz2 hozzászólására (») Ápr 26, 2011 /

Hello!
Bocs hogy csak most reagálok, köszönöm szépen a választ, így már sikerült!
Üdv!
(#) Phile80 hozzászólása Ápr 27, 2011 /

Sziasztok! Ha csak egy egyszerű "board"-ot rajzolok, kapcsolási rajz nélkül, azt hogy tudom egymás mellé másolni, hogy a nyomtatásnál az A4-es lapon a komplett nyáktervből több darab legyen egymás mellett?
Következő: »»   218 / 443
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem