Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lehet, hogy beleírja vic a pic-be, hogy fél percnyi inaktivitás után kiírja az időt és a dátumot.
![]() Vicsys, szép dobozka! ![]()
Jó a pákád..
![]() ![]()
Köszi. Tudod milyen jó érzés mikor meg akarsz csinálni valamit és nem kell érte a boltba rohangálni?
![]()
Perszehogy, nekem is van itthon 200 ellenállás, + 1-2 többi dolog. Persze szeretném újra bővíteni a felszerelést. Van egy 30*30-as táskám, felreteszelve, azt vettem az Obiban, és abba pakolgatok..
![]() ![]()
Sziasztok!
Építgettem az elmúlt hetekben és gondoltam teszek föl róla képeket. ![]() ![]() És látható a még be nem fejezett mélyem, de már szól! ![]() Jöjjenek a képek! Üdv!
...És még néhány kép.
![]()
Jól néz ki, nincs semmi szégyenkezni valód. Jó lett a rack.
Sziasztok. Ugyan javarészt nem az én munkám, mert egy asztalos barátom csinálta a dobozt, én csak a többi részét. Egy Yamaha C115V-t másoltunk le. Provox 15"-os szélessávú hangszóróval és Storm Audio 1"-os driver-tölcsérrel. Tegnap ki lett próbálva szabadtéren kisebb zenekarokkal...hatalmasat szól.
Szerintem nagyon szép lett de értékeljétek Ti is. Az eredeti Yamaha...
Nagyon profi lett, gratulálok!
Egyébként a két kép között milyen különbséget kellene felfedeznünk? ![]()
Jól néz ki! gratulálok!
uhh...tényleg. Nincs különbség. Véletlen volt.
Modik meg kéne oldani hogy egy fájlt ne lehessen többször feltölteni. Csak egy ötlet. Tetszenek a hangfalaid. Majd egyszer énis rászánom magam egyre.
Készül lassan a 2.7.1 verziószámú labortáp. Ennek első eleme készült el, a segédáramkörök képében. A panelműszerek tápellátását, a ventilátorok tápellátását végző panel, valamint az áram mérésére szolgáló műszer osztó tagjait tartalmazó panel látható.
Nem rossz !
![]() ![]()
Üdv! Készült egy oszcillátor a Rádiótechnika 2009/11-ben megjelent cikk szerint. Egy TDA1072-es AM vevő IC-nek az oszcillátorát használja ki, 40kHz-től 72MHz-ig sikerült berezgetni. A szkópos vizsgálat még hátravan, eddig ugy tűnik remekül működik, 500pF-os forgóval 4-es feletti frekvenciaátfogást ad.
Hali!
Kicsit tömzsi lett a nyák, de az a lényeg hogy működik. ![]() Majd raksz föl képeket a szkópos ellenőrzésről?
Szép a kicsike
![]() ![]()
Kíváncsi voltam, tudok -e valamit kezdeni a kiforrasztott SMD alkatrészekkel (még sosem csináltam SMD-s áramkört), és építettem egy SMD "zseblámpát", állítható fényerővel.
![]()
Szerintem kicsit nagyra sikeredett. Belefér a zsebedbe?
![]() ![]()
Átnézném a zsebem,nem lyukas-e valahol.Egy ekkora zsebvillany könnyedén kihullik ám....
Sziasztok !
Bemutatom új kütyümet egy 4026 által készített 0-99 számlálót elég sok idő volt mire kész lett köszönöm mindenkinek aki tudott nekem segíteni ![]() ![]()
Igen kérhetsz bocsika hát igen de már működik majd összerakom nyákon!
![]()
Nekem is van hasonló. A nyákot is elkészítettem.
![]()
Nagyon jól néz ki!!! amúgy ezt mikor csináltad:?
![]()
A tiéd kevésbé izgalmas. Csak két lehetőség van, a pirosat vagy a feketét...
![]()
Akkor most kié az izgalmasabb?
![]() ![]() ![]()
Az övé "csak" profi. A tiéd izgalmas.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |