Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vicces-humoros áramkörök
Tudom
![]() ![]()
Gigással ?
![]() ![]()
Baja nem lehet elvileg...
![]()
Hát, én nem tudom, még kezdő vagyok !
![]() ![]() ![]()
Bocsánat...
![]() ![]()
Írd be a Futtatás-ba a paracsot és ott teszteld le, hogy működik-e. Nekem xp-n a google chrome-mal is megy és internet explorerrel is (chrome www.hobbielektronika.hu)
Na rájöttem(futtatásban sem működött) Rámegyek az ikonra jobb klikkel,tulajdonságok,cél keresése és firefox.exe-t írtam exe nélkül és betölt!!!Kössz a segítséget.
Pontosan mit is csinált?Relékkel ment valamilyen robot
![]()
Nagyon vonzó... Már csak az írás miatt is, ami rajta van.
![]()
Az elején a villogó sort csinálta meg.
Hello! Csináltam egy folyamat ábrát a useless machine-ről.És ne felejtse el senki,hogy a kapcsoló amikor be van nyomva nem "vezeti az áramot" és benyomás nélkül "vezeti az áramot",de ezt is belehet kötni rosszul.Segítségképp elmondom,hogy a középső lábat le lehet vágni
![]()
A mikrokapcsolót fordítva rajzold és jó lesz. A kar benyomja a mikrokapcsolót, de ezzel bontja az áramkört.
Üdv!
Úgy gondoltam! Benyomva=két pont összekötve(pirossal),ekkor bont,"nem vezeti az áramot",de mondjuk tényleg nem azt szokták jelölni,hogy be van-e nyomva vagy sem hanem,hogy nyitva van-e vagy zárva.
Üdv,Roland
Hello! Megcsináltam kábelezést és szerencsére működik annak ellenére,hogy egy lábnál annyira megolvadt a műanyag,hogy szinte kiesett a láb.Az egyes képet csak a neten találtam második az enyém
Szia!
Annak a karos kapcsolónak sajnos elég gyenge minőségű a háza, nekem is volt már, hogy megolvadt a láb körül. Nagy baja nem lesz ilyenkor, de óvatos és gyors forrasztással akár meg is előzhető a dolog.
Csak én egy lábat rossza helyre kötöttem és ki kellett forrasztanom.Ekkor olvadt meg.Ja és jó tanács:A piros festék a láb felén nem dekoratív elem hanem kb lötstopp.Az előző kisérleti kapcsolóm lába annyira megolvadt,hogy nem lehetett átbillenteni.
![]()
janikukac az öngyújtó szerintem tök poénos én is megcsináltam tök egyszerűen kell hozzá két tollrugó, 1 led, 3 gombelem ,forrasztópáka ,drót és késsz is.
Örülök neki, mindjárt rakok fel új tippeket !
![]()
Valentin napra: Bővebben: Link , Eső ellen : Bővebben: Link Fürge ujjakra : Bővebben: Link (amúgy nekem van ilyen zöldben és sárgában, egyszer nyertem, csak az gyári
![]() ![]()
Sziasztok!
Ehhez a "haszontalan géphez" való kétállású kapcsoló pontosan melyik fajta? Ez pl megfelelő lenne?
Igen, azt gusztálom már egy ideje, csak nem voltam biztos benne hogy jó-e a kapcsoló.
Köszönöm!
Ha kell egy kis izgalom a témában:Suicide box
![]()
Na, örülök, hogy újra beindult ez a fórum is !
![]() Amúgy az a robbanós mitől robban? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |