Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vicces-humoros áramkörök
Tudom Mondjuk nem akkora öröm neki se 15vagy 20Mbyte-al mit kezd?Na nem baj kisérletezek négy gigással.
Gigással ? Nekem mindegy, csak el ne rontsd ! Mellesleg a 20 mb-al is lehet kezdeni, ha épp kevés fájl van...
Baja nem lehet elvileg... ,de tőlem ne várj sokat...Na kipróbáltam beírtam,hogy mozilla firefox-al nyissa a hobbi-t és mozilla nélkül is próbáltam,de nem megy.Nem tudja megnyitni mert nem ismeri a protokollt vagy mi,mi lehet a baj?
Hát, én nem tudom, még kezdő vagyok ! De sok sikert, és próbálgasd, nekem mindíg bejön minden így !
Bocsánat... Nem lehetne egy kicsit off topic is? Ha nem mégegyszer elnézést.
Írd be a Futtatás-ba a paracsot és ott teszteld le, hogy működik-e. Nekem xp-n a google chrome-mal is megy és internet explorerrel is (chrome www.hobbielektronika.hu)
Na rájöttem(futtatásban sem működött) Rámegyek az ikonra jobb klikkel,tulajdonságok,cél keresése és firefox.exe-t írtam exe nélkül és betölt!!!Kössz a segítséget.
Bővebben: Link
Táncoló csipszeszacskó, már tudom, mi hiányzott az életemből eddig..
Pontosan mit is csinált?Relékkel ment valamilyen robot
Nagyon vonzó... Már csak az írás miatt is, ami rajta van.
Az elején a villogó sort csinálta meg.
Hello! Csináltam egy folyamat ábrát a useless machine-ről.És ne felejtse el senki,hogy a kapcsoló amikor be van nyomva nem "vezeti az áramot" és benyomás nélkül "vezeti az áramot",de ezt is belehet kötni rosszul.Segítségképp elmondom,hogy a középső lábat le lehet vágni A képen amikor be van nyomva(két pont összekötve) akkor nem vezeti az áramot
A mikrokapcsolót fordítva rajzold és jó lesz. A kar benyomja a mikrokapcsolót, de ezzel bontja az áramkört.
Üdv!
Úgy gondoltam! Benyomva=két pont összekötve(pirossal),ekkor bont,"nem vezeti az áramot",de mondjuk tényleg nem azt szokták jelölni,hogy be van-e nyomva vagy sem hanem,hogy nyitva van-e vagy zárva.
Üdv,Roland
Hello! Megcsináltam kábelezést és szerencsére működik annak ellenére,hogy egy lábnál annyira megolvadt a műanyag,hogy szinte kiesett a láb.Az egyes képet csak a neten találtam második az enyém
Szia!
Annak a karos kapcsolónak sajnos elég gyenge minőségű a háza, nekem is volt már, hogy megolvadt a láb körül. Nagy baja nem lesz ilyenkor, de óvatos és gyors forrasztással akár meg is előzhető a dolog.
Csak én egy lábat rossza helyre kötöttem és ki kellett forrasztanom.Ekkor olvadt meg.Ja és jó tanács:A piros festék a láb felén nem dekoratív elem hanem kb lötstopp.Az előző kisérleti kapcsolóm lába annyira megolvadt,hogy nem lehetett átbillenteni. Ki is dobtam.
janikukac az öngyújtó szerintem tök poénos én is megcsináltam tök egyszerűen kell hozzá két tollrugó, 1 led, 3 gombelem ,forrasztópáka ,drót és késsz is.
Örülök neki, mindjárt rakok fel új tippeket !
Valentin napra: Bővebben: Link , Eső ellen : Bővebben: Link Fürge ujjakra : Bővebben: Link (amúgy nekem van ilyen zöldben és sárgában, egyszer nyertem, csak az gyári ) Egyelőre ennyi, jó szórakozást !
Sziasztok!
Ehhez a "haszontalan géphez" való kétállású kapcsoló pontosan melyik fajta? Ez pl megfelelő lenne?
Igen, azt gusztálom már egy ideje, csak nem voltam biztos benne hogy jó-e a kapcsoló.
Köszönöm!
Ez Maty felfedezése.
Bővebben: Link
Ha kell egy kis izgalom a témában:Suicide box
Na, örülök, hogy újra beindult ez a fórum is !
Amúgy az a robbanós mitől robban? |
Bejelentkezés
Hirdetés |