Fórum témák
» Több friss téma |
Elnézést a félreérthető fogalmazásért. Hévízen vagyok, a beutaló így jött meg, de szombatra és péntek délutánra nem kértem kezelést, így tudok és szeretnék is menni. A plakátolást múltkor elfelejtettem sajnos, de akit ismerek annak verbálisan hoztam tudomására (szájjal mondtam ), hogy lesz ilyen találkozó. Bakos kolléga után szabadon: kényszerzubbonyban, szedálva, és 2 ápolóval. jelenek majd meg.
Azta! Azért csak óvatosan a bekapcsolással... Ha lebontod a sulit hova fogunk járni börzézni?
Nem szedálva, hanem szekálva leszel! :yes:
Hogyne lenne jobb? Evvel nem kapnak rajta a buszmegállóban,nem büntetnek meg vele 50e Ft-ra,olcsóbb,és egészségre kevésbé káros mint a cigi. Ja! És kiskorúak is szívhatják!!
Na már nálam is elkezdtek készülni a cuccok az AAET-re.
Ma fogom kifúrni a nyákokat, tegnap már le lettek vasalva. Sajnos a HTA nyákját benne felejtettem a savban így az 1,2mmszéles fóliákból 0,7-0,8-as lett, kicsit lukacsos is itt-ott.
Az ólom káros a szervezetre. A fogakra lerakódik, majd onnan az emésztőrendszerbe kerülve szívódik fel. Velünk ezért szakmai gyakorlaton fogat mosattak. Továbbá nem volt jó, ha beszélsz forrasztás közben, amikor a páka fölé hajolsz. Ezt el is mondták.
Hehe. Elvileg kihullik a hajad meg a fogad tőle (ezért sincs már ólomból vízvezeték). Kell egy venti, ami "elszíjja" a gőzöket vagy csak jól szellőző hely.
Tudtommal JÖN Matyi AAÉT-re!
Újra találkozunk rockersrác? Évenete egyszer ez is összejön . Üdv mindenkinek!
Elvileg igen, gyakorlatilag meg még kiderül!
Elkezdtem készülődni én is. Most gányolom össze a cuccokat.
Én meg szedem össze a csöveket.
Mondjuk portfóliót már nem fogok csinálni az biztos, de azért lesz pár érdekesség, csőből, például (csak úgy kedvcsinálónak) : - Üveg - Kerámia - Aluminium - Vas - Réz - Ólom - Makk - Haladóhullámú - Világitótorony - Nixike és komoly nagy Nix
Kizárt hogy viszek valamit. mivel valószínű lábbal közelítjük meg az objektumot. Apropó közelítjük. Itthonikakat már elkezdtem összeírni, hogy hátha jönnének, eddig van egy félsiekerm, és még pár ember megkérdezésre vár.
Helyes-helyes! Nekem már van 1 sikerem. Gdavid a fórumról már tuti,hogy ott lesz kiállítóként,valamint még a gyakorlattanáromat próbálom rávenni,hogy jöjjön el. De mivel Ő is olyan mint én,hogy utolsó pillanatban jön neki össze valami,ez így elég necces lesz.
Pedig ha jön akkor nagy valószinűséggel nemfog csalódni a látottakban ha ez az irányvonal érdekli egy csöppet !
Én sem csalódtam a tavalyiban,ha kijön,valószínűleg Ő sem fog. Egyébként Őt inkább a tranzisztoros erősítők fogják meg igazán. HT-A30,Quad405,Stb. De a "fénytechnika" és a "magafesz. technika" sem áll tőle messze. Mivel Ő tanár,mondhatni,hogy mindenhez ért az elektronika terén,de hogy LEGJOBBAN mihez ért,arra még nem jöttem rá.
Abban az esetben meg akkor tényleg ott a helye beszéld rá mert nem mindennapi dolgokat láthat /ezt tudod / erősítőkből nem lesz hiány és eléggé széles spaletta lesz kiállítva , többek közt lesz HTA ráádásul még lehet is a helyszinen alkatrész cserével tesztelni is , de erről majd a Dávid többet mond .
Elkészültem a cuccokkal tegnap:
Cserélhető alkatrészes HTA-30, gyors diódás egyenirányító, , hangszóróvédelem a (Tibi által építés alatt álló) lambda2 végfokba és a "külső hangszóróvédő" áramkör. Aki akar, az hozhat ám tápkondinak valót (min 3300µF 71V) csatoló kondinak valót (2db min 1500µF 50V) a próbára! A tápegységek, tápkondi, kicsatoló kondik és a kis jelű tranzisztorok lesznek cserélgethetőek. Sajnos a vég tranyók cseréje kicsit macerásabb dolog lenne egy ilyen találkozón ezért most ezt inkább kihagytam.
Quad 405 viszont nem lesz (úgy tudom). Kár, pedig egyesek szerint az a leges-legjobb a világon...
Nekem van egy quad-om de ez gyári cucc!!! Bedobjam a kocsiba?
Nem tul szép állapotú de szól.
Üdv!
Most néztem meg a honlapot és nagyon tetszetek a portfóliók.Alig várom már hogy élőben láthassam. És ha szabad elindítok egy visszaszámlálást a találkozóig. Már csak 7 nap van hátra.(a mait is beleszámítva)
Sajnos még a portfóliót nem töltötték ki sokan , így az csak olyan ízelítő számba tehető , majd élőben a látvány az más .
Aki tehet hozzon magával foto masinát és csináljon sok -sok fotot /a mail címemre szivesen várom majd őket amelyek mennek az albumba /
Sajnos közbe jöttek a kocsival kapcsolatos dolgok, ezért tömegközlekedéssel kell megközelítenem a helyszínt és a készülékeim egy részét nem tudom elvinni. A HT-A-t mindenképp viszem. Ha valakit érdekel a hibrid füles erősítő azt még el tudom vinni, de hangforrásról meg fülesről gondoskodni kell.
Kicsatolónak a HT-A-hoz tudok vinni MALLORY 64.000µF-os ELKO-t de csak 15voltos, az nagy baj szerinted? Meg van még MM 22.000µF/40V-os.
Tudom,láttam a jelentkezők listáját.A fotómasina helyett egy telefon is megteszi (remélem).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |