Fórum témák
» Több friss téma |
Ha kihagyod, és túlmelegszik, kigyulladhat.
köszi. erre voltam kíváncsi. mindenképp cserélem benne, de érdekesnek tartom, hogy a kis asztali ventilátorba pl nincs ilyen hőbiztosíték. Szétszedtem a motort, benne a tekercset is, de nincs. mindenesetre fura.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Dugasztápok trafójába szokás tenni, mert sokat mennek, és többnyire felügyelet nélkül
köszi, de az előző válaszomat azért írtam, mert ez alkatrész egy budget álló ventilátorba volt, egyszer csak megállt. és szétszedtem, hát a biztosítékot alig találtam meg, mivel a tekercsen volt a motor belsejében. érdekes csak az hogy a nagy ventilátorba van ilyen, kicsi asztaliba nincs...
Az egész kicsiben nincs, mert vékony a drót, ha elég, rögtön megszakad, A közepes méretűben (teljesítményűben) már elég vastag a drót, hogy felizzon, és tüzet okozzon. A nagy teljesítményűben megint nincs, viszont van motorvédő kapcsoló, ami zárlati áram esetén megszakít.
Fogós ravasz kérdés... A kapitány kora esetleg?
Üdv Inhouse
Ha esküvő volt, akkor lehet, hogy konzerv dobozok zsinórja!
Üdv mindenki.
Milyen alkatrész: jobb oldalt a +9V és az antenna közt 330"valami" jelöléssel, az mit takar?
Nagy omega görög betű, az o h M mértékegység jele, egy ellenállék értékéhez.Bővebben: Link
Ja értem köszi, először én is simán ohm-nak néztem de valamiért elbizonytalanodtam
Hy!
Fujitsu monitor 715G1643-3 táppaneljén elszállt a ZD 920 zener. Tudja valaki ez pontosan milyen és melyik a bekötési irány? köszi
Szervusztok!
Kérem mondja meg valaki, mik ezek:4x9x17mm-es fekete, 5 lábú, és ilyen feliratok; F7438,F7508, F7541. Üdv:Kálmán
Sziasztok! Találtam egy valamit, amiről kinézetéről úgy gondoltam, hogy hídegyenirányító, de a feliratok szerint nem az. 4 lába van, 2-re (bal) Eingang 3-30V- a jobb 2-re Ausgang 240V(váltófeszültség) 2,5A van írva. A típusa V23103-S2032-B402 (SIEMENS). Mi lehet ez, és mit lehet belőle építeni? Előlre is köszi!
üdv!
link:"http://www.datasheetarchive.com/V23103-S2032-B402-datasheet.html" szerintem ez az lesz. remélem segítettem.
Helló!Sajnos nem tudom használni a telefonom (nix kép), de képzeld el. S. Az egyik 4x17-es oldalon vannak a lábak.
Valami ilyesmi? Bővebben: Link
Helló!Hasonlít, de sarkos, és mások a méretei(4x10x17). Nem tudtam rajt semmi értelmeset mérni; mintha IC lenne.
Így nehéz lesz. Hogyan jutottál hozzá? Bontással?
Igen, de már nem tudom TV vagy monitor volt.
Üdv!
Erre lennék kíváncsi, hogy milyen alkatrész ez pontosan? Sajnos nem értek oroszul... Előre is köszönöm.
Ez tán egy germánium tranzisztor. Az adatait nem tudom.
Nagy teljesítményű szovjet germánium tranzisztor
Gondolom, azt sem tudod, melyik része volt? Mert lehet ilyesmi is. Bővebben: Link
Üdv!
Ezekről szeretnék valami információt kapni? (Ja és pontosan mik ezek? Képviselnek valamilyen értéket? Hangszóróra illetve mikrofonra hasonlítanak.) Egyiken ezek az adatok vannak: HS-77-S 350 . 1986 II. B MEO ,,A" 25 A másikon pedig ezek: RFT S701/1 2041.018 - Made in GDR 00081 2/86 Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |