Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Nem egyszerű megoldás egy emailcím hozzá sykpe és mehet is az élő közvetítés aki akarja nézheti. Sajnos nem lehetek jelen és élőben sem fogom látni de hátha jó ötletnek tartjátok. Jó találkozót minden résztvevőnek.
Amiatt a pár megálló miatt kiadni több, mint 600Ft-ot...
Holnap viszem az IV-6 VFD csöveket, továbbá kutakodás közben megtaláltam az IN-13-as kivezérlés jelzőmet, így viszem azt is... :yes:
Már alszik mindenki? Nekem 3:30-kor kell kelnem hogy odaérjek.
én is fentvagyok!
amúgy kb nekem is akkor kell kelni
A nixie csöveket elhozod ha még meg van? Ha emlékszel mit beszéltünk.
Halványlila segédfogalmam sincs, de a 6-os VFD szett már rég elkelt, meg hirtelen semmi értelmeset nem tudok összeszedni… Nem hirtelen, amúgy se - kajával lesz megpakolva a táska
Akkor a nagy táskádról ismerlek meg a nyugatinál?
Nem lesz az olyan nagy, leszoktam már arról a minimális evésről is (a hülye fejemről fogsz felismerni, vagy majd én téged )
Hát Srácok úgy néz ki, hogy sajnos nem tudok elmenni a talira, pedig nagyon szerettem volna. Az utolsó pillanat mindíg közbeszól. Anyukám beteg lett, itthon fekszik 38,2 fokos lázzal, és ilyen állapotban nem merem egyedül hagyni egész napra. Hát ez a szomorú helyzet sajnos. Majd meséljétek el milyen volt. Jó?
Te meg ampiról, akit sose láttál.
Egy fehér póló lesz rajtam, vajszínű farmer, kis vasalt mintával: MKE 42. vándorgyűlése, Baja.
Anyudnak jobbulást, Téged meg majd kárpótol a sok fénykép.
Meg a videó,ha Moszkvai tervez megint kamerát is hozni...
Szép álmokat mindenkinek!
Még megnézek 1-2 rész Macgyver-t, aztán 4:50-kor kelek... Holnap találkozunk! :integet2:
De jó neked! Nekem 3:50-kor kell kelnem....
Őt is láttam már képről
Emberek, akkor vágjunk bele! Mindenkinek szép jó reggelt!
Viszont szép jó reggelt! :emptybottle: <--- Csak kávéval. >
Zdraszvutye maja daragije drugá! Egyszóval jó reggelt mindenkinek. Én is nem rég keltem, a valakinek, aki sms-t küldött, az a szerencséje, hogy békés ember vagyok, és akkor már ébren voltam, amikor jött az egy szavas üzenet, tartalma: Meg.
Erőt merítesz belőle a kitalálhatatlan izéd befejezéséhez?
Aki késő este zaklat, annak korán reggel jár a válasz De most lépek is, mert indul a vonat!
Rendben 07 -re ott vagyok most mingyart indulás .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |