Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Simán.
Így adatlap meg stílus alapján a proxyhoz és egyéb IP hackelésekhez nem elég okos, tehát sehogy
De komoly, hát ez tényleg egy mega h*lye. Az emberi értelmetlenség határtalan.
Nekem például dinamikus IP-m van.Amin újracsatlakozok a nethez rögtön másik van.Most akkor velem van a baj?
Betelefonált egy hölgy hozzánk a szervízbe és vízkőgombát keresett az autójához.
És volt...?Vagy elküldtétek a konkurenciához (boldogítsa őket...)
Szerintem az ilyen embernek egy jó kényelmes gumiszobába lenne a helye
Mink akkoriban a szakképzőben az osztálytársunkat reszelő zsírért küldtük el. Leselkedtünk a saroknál, hogy mit mond neki a raktáros. Az is meg mi is majd besz**tunk a röhögéstől mert még erőlködött is, hogy már pedig neki reszelő zsír kell.
Vannak mégy gyagyás emberek
>>>> KATT <<<<
Igen, van benne ráció sajnos.
És vannak partnerek is rá, ugyan ez volt/van a rádióamatőr átjátszókon is, sajnos a petyaművekből nem tudom belinkelni azt a felvételt amin nagyon jól kivehető hogy ha nem szólnának vissza... De visszaszólnak, akad partner.
[OFF]De vannak más egyéb azonosítói a gépnek ami alapján tiltani lehet,én legalábbis így tudom! :beka2: Deeee,ha netán baromságot mondtam,akkor bocsi érte! :hide: [OFF]
ÉN úgy tudom,hogy egyedül IP alapján lehet gépet lenyomozni vagy mi
Szövegkörnyezettől függ. Pl. "Elvesztettem zergetollas kiskalapom.", mert úgy, hogy "Elvesztettem kiskalapom zergetollas.", szerintem egy kicsit érdekes. De ha csak kijelented, hogy "Kiskalapom zergetollas.", akkor így jó.
A zerge emlős : szőre van nem tolla
Nyelvtanilag igen, de megnézném azt a tollas zergét!
Ilyenkor mondják, hogy okosabb maradtál volna, ha csendben maradsz... Jó kis tréfa...
Akkor én is hadd kérdezzek egy találósat. Futóversenyen vagy, futsz futsz ahogyan csak bírsz a veríték csorog a nyakadról, már majdnem beért az első három ember a célba, hirtelen megelőzöd a második embert, hanyadik vagy?
Jólvan na, volt időtök gondolkodni De van aki rávágja, első.
Azt én is! De én csak a helyesírásra válaszoltam, nem figyeltem, hogy minek a tolla. De ha lenne a zergének tolla, akkor így lenne helyesen írva!
Nálunk ez tavaly nyáron volt nagy "sláger". Hihetetlen, hogy az emberek mennyire unatkoznak néha.
Itt is ez volt a sláger melóhelyen, vagy 3 hónapig nyomtuk viccként és mindig röhögtünk.
Ez se kutya Bővebben: Link
A zergetoll a vadászok kalapját díszítő "borotvapamacs" így hívják nem tudom miért. Semmi köze a zergéhez.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |