Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   398 / 982
(#) nagy_david1 hozzászólása Ápr 12, 2010 /

Üdv!
Na még ebbe a topikba sose írtam, de aki nem nézte ma délután a kezdő kérdések topikot az sokról lemarad. Ezt meg kell osztanom veletek. Még nem is az a vicces (szomorú) ahogyan ír hanem az amint gg6330504 válaszát meg is érti és még válaszol is rá Úgy látszik Gábor beszéli a nyelvét.
(#) mineral válasza nagy_david1 hozzászólására (») Ápr 12, 2010 /

Ez igazán vicces! Talán, az valami online az oldallal kommunikál egy fordítón keresztül!

(ezt direkt fordítottam magyarról angolra és vissza)

Ez tényleg vicces! Lehet , hogy valami online fordítón keresztül kommunikál az oldallal!

(#) Topi válasza mineral hozzászólására (») Ápr 12, 2010 /

De magyar a neve is, és az internethozzáférése is magyarországi. (IP to location)
Úgyhogy inkább csak egy MSN-en nevelkedett lusta gyerek.
(#) baloghzoli1 válasza mineral hozzászólására (») Ápr 12, 2010 /

Vagy Anti bácsi(Vas tyúk is talál szeget-böl)a tolmács neki volt hasonló a szószerkezete
(#) DJHTML hozzászólása Ápr 13, 2010 /

Sziasztok!

Egy vicces történet:
Pár napja született meg a régi osztályfőnököm kisfia. Tegnap reggel, első óra előtt, bejött az új osztályfőnökünk és megkérdezte:
- Hallottátok a nagy hírt?
Erre hátulról egy hang:
- Igen, nyert a FI***Z!

Egy másik:
Múlt héten volt a suliban Tavaszi fesztivál. (Ez egy olyan nap, amikor mindenki, aki akar előadhat valamit.) Nagyon sok zongorás szám volt. Öcsém és pár osztálytársa húzta be a zongorát a színpadra. Amikor már 1000-szer ki-be tolták, ilyet szólt öcsém: "Ki volt az az idióta, aki kitalálta a zongorát? Ki tesz húrokat egy szekrénybe?"
(#) zsoltee0001 hozzászólása Ápr 13, 2010 /

(#) hapro hozzászólása Ápr 13, 2010 /

Ez pedig átütő volt...Bővebben: Link

És egy másik jó képességű...Bővebben: Link
(#) roland0327 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Nagyon köszi, hogy belinkelted Eszméletlen jót nevettem
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Ez az a kategória, amikor a végén kifújod a levegőt és azt mondod, "fú de jó hogy vége!"
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Annak idején az IHM-be volt a PÖCS FC, most poénból akartam ide linkelni egy logo-t, erre megdöbbenve láttam, hogy tényleg van ilyen focicsapat: Pecmereki Öntöttvas Csavargyár F.C.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 13, 2010 /

Képek.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Nehogy még Victoria-t is tényleg megvegye valaki nekik!
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Nekem is azért volt átütő, mert a számat nem tudtam becsukni csak a végén, és még levegőt sem vettem...
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Az elefántnak messziről nézve az ormánya is, meg a farka is úgy nézhet ki mint a lába, na meg mi van ha fiú? Az így már 7 meg a kutya hattal az összesen 13. Lány állatok esetén 11, vegyesen 12, tehát mindhárom válasz jó! Azt meg hogy én hány lába vagyok ezeknek, azt értelmezni sem tudom
(#) hapro hozzászólása Ápr 13, 2010 /

Most hallottam: Az ország olyan mint egy ezer éves IFA, ülnek a kormánynál, és nem az utat nézik, hanem szerelik ki a magnót.
(#) Tomi20 válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Tegnap esti Showderklub, de tovább is volt a poén...
(#) vicsys válasza Rober_4 hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Egyikőtök sem tudja rendesen megszámolni az elefánt lábait?? Itt egy kis segítség: Bővebben: Link
(#) bankimajki válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

"A felniket már rég eladták, na meg üres a tank."
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Úgy meg vagyok zavarodva, mint egy csecsemő a topless bárban.
(#) hapro válasza Tomi20 hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Rendben...nekünk nincs Tévénk...
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

(Erre nem tudok mit írni! )
(#) Hp41C válasza hapro hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Annyira alkoholisztikus, hogy másnaposan készült (kék Kén (Soproni - Steffl), két Gn (Ginnis - Gin), két Sk (Samboka - Soproni Kékfrankos) van rajta)... (Kellett egy kis idő, mire észrevettem)
(#) rockersrac válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

A csengős már volt párszor
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 14, 2010 /

'30-as években...

- Sajókám! Maga még nem vett rádiót?
- Én? Már hármat is.
- És nem hallgatja?
- Ássam ki?
- Miért kéne azt kiásni?
- Minden este bemondják, hogy földeljék el készülékeiket.
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Ember galambot fog a kezében, simogatja, becézgeti:
- Tubitubi... tubitubitubi...
Egyszer csak megfogja a fejét, eltöri a nyakát és megszólal:
- Or not to be!
(#) Gery78 hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Egy kis móka.
(#) Gery78 hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Magvas gondolatok a férfi és a nő viszonyáról...

"Ha egy férfi elcsábítja a feleségedet, legjobb bosszú, ha hagyod hogy megtartsa."
David Bissonette

"Házasság után a férj és feleség egy érem két oldala lesz; sosem néznek egymásra mégis együtt maradnak."
Sacha Guitry

"Mindenesetre nősülj meg. Ha jó asszonyt kapsz, boldog leszel. Ha rosszat, filozófus."
Socrates

"Az asszonyok nagy célokra inspirálnak és megakadályozzák, hogy elérjük azokat."
Anonymous

"A nagy kérdés... amire még nem tudtam válaszolni..., "Mit akar a nő?""
Dumas

"Volt néhány szavam a feleségemmel - neki egész fejezetei voltak velem."
Sigmund Freud

"Néhányan a hosszú házasság titkát kérdezik. Rendszeresen járunk étterembe, hetente kétszer. Egy kis gyertyafény, vacsora, lágy zene, tánc. Ő kedden megy, én pénteken."
Anonymous

"Egyik feleségemmel sem volt szerencsém. Az első elhagyott, a második nem."
James Holt McGavra

"A legbiztosabban úgy jegyezhetjük meg feleségünk születésnapját, hogy egyszer elfelejtjük."
Nash

"Feleségem és én húsz évig boldogok voltunk. Azután találkoztunk."
Henny Youngman

"Egy ember apróhirdetést adott fel: "Feleség kerestetik". Másnap száz levelet kapott. Mindben ugyanaz állt: Az enyémet viheti!"
Anonymous

"Minden házas embernek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egy pohárral!"
Henrik Schaefer
(#) hapro válasza Gery78 hozzászólására (») Ápr 14, 2010 /

Idézet:
„"Néhányan a hosszú házasság titkát kérdezik. Rendszeresen járunk étterembe, hetente kétszer. Egy kis gyertyafény, vacsora, lágy zene, tánc. Ő kedden megy, én pénteken."”
Ez nagyon jó.
(#) hapro hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Mik vannak...?Bővebben: Link
(#) rockersrac válasza hapro hozzászólására (») Ápr 15, 2010 /

Vannak például ilyenek is: Artist VS Devil, de például ilyenek is vannak: Chef VS Turtle Kommentár nélkül
Következő: »»   398 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem