Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Üdv!
Na még ebbe a topikba sose írtam, de aki nem nézte ma délután a kezdő kérdések topikot az sokról lemarad. Ezt meg kell osztanom veletek. Még nem is az a vicces (szomorú) ahogyan ír hanem az amint gg6330504 válaszát meg is érti és még válaszol is rá Úgy látszik Gábor beszéli a nyelvét.
Ez igazán vicces! Talán, az valami online az oldallal kommunikál egy fordítón keresztül!
(ezt direkt fordítottam magyarról angolra és vissza) Ez tényleg vicces! Lehet , hogy valami online fordítón keresztül kommunikál az oldallal!
De magyar a neve is, és az internethozzáférése is magyarországi. (IP to location)
Úgyhogy inkább csak egy MSN-en nevelkedett lusta gyerek.
Vagy Anti bácsi(Vas tyúk is talál szeget-böl)a tolmács neki volt hasonló a szószerkezete
Sziasztok!
Egy vicces történet: Pár napja született meg a régi osztályfőnököm kisfia. Tegnap reggel, első óra előtt, bejött az új osztályfőnökünk és megkérdezte: - Hallottátok a nagy hírt? Erre hátulról egy hang: - Igen, nyert a FI***Z! Egy másik: Múlt héten volt a suliban Tavaszi fesztivál. (Ez egy olyan nap, amikor mindenki, aki akar előadhat valamit.) Nagyon sok zongorás szám volt. Öcsém és pár osztálytársa húzta be a zongorát a színpadra. Amikor már 1000-szer ki-be tolták, ilyet szólt öcsém: "Ki volt az az idióta, aki kitalálta a zongorát? Ki tesz húrokat egy szekrénybe?"
Nagyon köszi, hogy belinkelted Eszméletlen jót nevettem
Ez az a kategória, amikor a végén kifújod a levegőt és azt mondod, "fú de jó hogy vége!"
Annak idején az IHM-be volt a PÖCS FC, most poénból akartam ide linkelni egy logo-t, erre megdöbbenve láttam, hogy tényleg van ilyen focicsapat: Pecmereki Öntöttvas Csavargyár F.C.
Nehogy még Victoria-t is tényleg megvegye valaki nekik!
Nekem is azért volt átütő, mert a számat nem tudtam becsukni csak a végén, és még levegőt sem vettem...
Az elefántnak messziről nézve az ormánya is, meg a farka is úgy nézhet ki mint a lába, na meg mi van ha fiú? Az így már 7 meg a kutya hattal az összesen 13. Lány állatok esetén 11, vegyesen 12, tehát mindhárom válasz jó! Azt meg hogy én hány lába vagyok ezeknek, azt értelmezni sem tudom
Most hallottam: Az ország olyan mint egy ezer éves IFA, ülnek a kormánynál, és nem az utat nézik, hanem szerelik ki a magnót.
Tegnap esti Showderklub, de tovább is volt a poén...
Egyikőtök sem tudja rendesen megszámolni az elefánt lábait?? Itt egy kis segítség: Bővebben: Link
"A felniket már rég eladták, na meg üres a tank."
Úgy meg vagyok zavarodva, mint egy csecsemő a topless bárban.
Annyira alkoholisztikus, hogy másnaposan készült (kék Kén (Soproni - Steffl), két Gn (Ginnis - Gin), két Sk (Samboka - Soproni Kékfrankos) van rajta)... (Kellett egy kis idő, mire észrevettem)
A csengős már volt párszor
'30-as években...
- Sajókám! Maga még nem vett rádiót? - Én? Már hármat is. - És nem hallgatja? - Ássam ki? - Miért kéne azt kiásni? - Minden este bemondják, hogy földeljék el készülékeiket.
Ember galambot fog a kezében, simogatja, becézgeti:
- Tubitubi... tubitubitubi... Egyszer csak megfogja a fejét, eltöri a nyakát és megszólal: - Or not to be!
Magvas gondolatok a férfi és a nő viszonyáról...
"Ha egy férfi elcsábítja a feleségedet, legjobb bosszú, ha hagyod hogy megtartsa." David Bissonette "Házasság után a férj és feleség egy érem két oldala lesz; sosem néznek egymásra mégis együtt maradnak." Sacha Guitry "Mindenesetre nősülj meg. Ha jó asszonyt kapsz, boldog leszel. Ha rosszat, filozófus." Socrates "Az asszonyok nagy célokra inspirálnak és megakadályozzák, hogy elérjük azokat." Anonymous "A nagy kérdés... amire még nem tudtam válaszolni..., "Mit akar a nő?"" Dumas "Volt néhány szavam a feleségemmel - neki egész fejezetei voltak velem." Sigmund Freud "Néhányan a hosszú házasság titkát kérdezik. Rendszeresen járunk étterembe, hetente kétszer. Egy kis gyertyafény, vacsora, lágy zene, tánc. Ő kedden megy, én pénteken." Anonymous "Egyik feleségemmel sem volt szerencsém. Az első elhagyott, a második nem." James Holt McGavra "A legbiztosabban úgy jegyezhetjük meg feleségünk születésnapját, hogy egyszer elfelejtjük." Nash "Feleségem és én húsz évig boldogok voltunk. Azután találkoztunk." Henny Youngman "Egy ember apróhirdetést adott fel: "Feleség kerestetik". Másnap száz levelet kapott. Mindben ugyanaz állt: Az enyémet viheti!" Anonymous "Minden házas embernek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egy pohárral!" Henrik Schaefer Idézet: Ez nagyon jó. „"Néhányan a hosszú házasság titkát kérdezik. Rendszeresen járunk étterembe, hetente kétszer. Egy kis gyertyafény, vacsora, lágy zene, tánc. Ő kedden megy, én pénteken."”
Mik vannak...?Bővebben: Link
Vannak például ilyenek is: Artist VS Devil, de például ilyenek is vannak: Chef VS Turtle Kommentár nélkül
|
Bejelentkezés
Hirdetés |