Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   608 / 976
(#) Prome hozzászólása Máj 5, 2013 /
 
sugok: "vicces mókás történetek topic"

A medve se tud beszélni mikozben ostobán beszél a viccben a nyuszinak.

Szóval az se igaz hogy beszélő medvék vannak.
(#) Apa Apus válasza rolie hozzászólására (») Máj 6, 2013 /
 
háromszög átfogójának meredeksége 3/8=0,375; 2/5=0,4. Közel vannak, de nem egyenlőek

http://www.youtube.com/watch?v=MxhD_9_FoPU&feature=player_detailpage

még gyakorlatilag sem észrevehető.
(#) apac hozzászólása Máj 6, 2013 1 / 2
 
Remélem senki sem felejtette el!!!

nyak.jpg
    
(#) sargarigo válasza Apa Apus hozzászólására (») Máj 6, 2013 /
 
Egy kicsit látszik ha direkt ezt nézed! A háromszög alatt nem egyformán görbülnek az idomok, emiatt amikor átépíti az alakzatot, nagyon szorul, úgy kell beletaposni. Amikor visszafelé épít, akkor meg szinte beleesik.
Persze én sem jöttem volna rá, nagyon érdekes probléma volt
(#) szamóca hozzászólása Máj 8, 2013 / 1
 
Szemezgetés a bash-ról.
Idézet:
„Pornó torrent alatt beszélgetés:

x: Mediaplayer nem viszi ti mivel nézítek?
y: kigúvadt szemekkel

Idézet:
„*azt meséltemmár, hogy behoztak egy gépet ujrarakni? azt tesztből munkatárs felrakta a WinXP-nek a Daytona verzióját s otthagyta, hogy települjön… odamentem amikor már felrakta a windowst és már csak a programokat telepitgette a gép, csináltam egy print screent, megforditottam fejjel lefelé paintben, beraktam képernyővédőképnek, aztán kihuztam az egeret meg a billentyűzetet… szerinted hogyan reagált amikor visszatért és a telepités fejjel lefelé megállva és nem reagál a gép semmire?..

Idézet:
„<+JasonHUN> avatarbol van már valami hd?
<+JasonHUN> torrenten?
<+Balis> sőt már 3d szemüveg is bevan rarolva!
<+Balis>


Idézet:
„<+Kisszuperman> Apám elaludt a TV előtt
<+Miklos> lol
<+Kisszuperman> Itt a jó alkalom arra hogy ropit dugjak az orrába
(#) sargarigo válasza szamóca hozzászólására (») Máj 8, 2013 /
 
Jó nagy az a bizonyos állatkert
(#) sastas01 válasza sargarigo hozzászólására (») Máj 8, 2013 /
 
Csak a kerítés alacsony...
(#) Frankye válasza sastas01 hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
Azért annak a telepítést végző kollégának az orcáját szívesen megnéztem volna...
(#) kissi válasza Frankye hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
Van egy idősebb, kissé rugalmatlan kollégám. Én láttam az arcát, amikor a fiatal kolléga eljátszott vele hasonlót ( ott a gép kiírta, hogy hol a hiba és akarja-e újraindítani, stb. egy program segítségével, nem kellett az egeret megbénítani ! ) !
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
Azért azt te sem hiszed el, hogy a telepítés közben lehet print screent csinálni/menteni? Maximum fényképezőgéppel, vagy ha virtuális gépet telepít.
(#) tiggersoft válasza vicsys hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
"odamentem amikor már felrakta a windowst és már csak a programokat telepitgette a gép"
Ekkor már lehet csinálni...
(#) sargarigo hozzászólása Máj 9, 2013 /
 
Hogy is volt azzal az állatkerttel? Nem adja fel, ő kemény
(#) zolika60 válasza sargarigo hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
Sajnos be kellene jelentkezni a videó megtekintéséhez.
(#) sanykaraj válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
Valamiért valaki feltalálta a vandál biztos dolgokat is
(#) sargarigo válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 9, 2013 /
 
Itt van bejelentkezés nélkül isBővebben: Link
(#) Orbán József hozzászólása Máj 9, 2013 / 4
 
Így hájend én
Üdv, kedves hanghűség kedvelők!
Még soha életemben nem építettem elektroncsöves erősítőt, így nagy kedvet kaptam és el is kezdtem minden hasznos információt begyűjteni. Szerencsére rengeteg szimpatizáns, nagy tudású és önzetlen segítséggel találkoztam ez ügyben. Az alkatrészek bizony nem olcsók, de kis szerencsével csodákhoz jut a lelkes hangbúvárharangozó.
Az első csövek nagyon érdekesek voltak, ezeket viszonylag mérsékelt áron sikerült beszerezni. Az egyiket kedvtelve forgattam reggelente, de a kis hószemcsék csak nem akartak elindulni a tetejétől az alja felé. Mondták is, ez azért drágább, mert ebbe még friss a levegő, némelyikben elég áporodott már, NOS, olyanok nem is kellenek nekem... Van még ilyen fekete platós, grafitos csövem is, de az eléggé fog, mindig kézmosás a vége, meg kicsit lejött a felirata is Háromszázbé, ez van ráírva és kétszer aláhúzva. Ebbe csörög is valami, persze, hogy többet is kértek érte.
Hanem olyanokat tudtam meg! Micsoda egy rejtelmei vannak a hangvisszaadásnak, besírtam. Azonban, aki esténként el szeretne merülni Botticelli dalaiban, annak nem szabad kicsire nézni.
Sikerült vennem régi ezüst fülbevalót, ezzel kell majd becsatolni a jelet. Gondolom azért, ha hirtelen fékez a zene, nehogy kiessen az erősítőből a jel.
Az lesz a jel, amikor így intek - mutatom.
Na, aztán először is mielőtt az erősítőt összerakná az ember, hasznos a deszkamodell. Ez nem nagy ügy, baromi soványak mostanában ezek a nők, egyébként én a telteket kedvelem, de mindegy.
Az erősítőnek aztán úgy kell felépülnie, hogy alul van a lába és később vannak a csövek. Praktikusnak gondoltam, ha a csöveken állna egyúttal, de ezt nem ajánlották, azt mondták, így fejükbe folyik a zene. Akkor jó, nem úgy lesz, de nem vagyok én olyan ümög gatya, amit minden héten cserélnek, nem fogom szolgaian másolni mások dolgait, szentigaz.
Mindenesetre elfogultság nélkül tanulmányoztam mások ajánlásait.
Van ez az izé, ilyen menő transzformátor, ezeket úgy tekercselik és arany füstben dolgozik a tekercselő és amíg készíti, szigorú önmegtartóztatás, naponta két és fél meditáció és nem nyúlhat hozzá nő kilenc hónapig.
Így persze nem sok ilyen trafó készül, de ásatások során gyakran előkerül Mátyás korabeli,ezek is jók, csak legyen rajta Gauss mester szignója, mert sok a hamis. A kínai se rossz persze, ezek nagyon szépen rajzolt porcelánból készülnek és sokáig meleg marad benne a tea. Mellesleg.
Aztán kiokosítottak arról is, hogy hogyan kell berendezni a hangszobát, ahol elmélyülés van. Egy fekete öves feng-sui mester tanácsa szerint bőséges páratartalom a visszhang ellen és a légnyomást is tartsuk féken, minden Holdtöltekor a 2-ő valamelyik hatványa szerinti tengerszint feletti magasságban legyen a fülünk és ne nagyon legyezzünk vele, ha lehet. Ilyen inter ferencia léphet fel, azt is mondta. Én főleg ezeket a tekerős verklis koncertfelvételeket kedvelem, ehhez kell a legjobb átvitel, mert elég nehéz hangszer.
Ifjú gyermekként magam is kacérkodtam a zenéléssel, de, mivel a járdátlan oldalban laktunk folyton elkéstem a zongoraórákról, elakadt a hangszer a homokban. Aztán apám fabrikált nekem triangulumot egy használt talicska abroncsból, így a következő évek már sikeresen teltek, még haknizni is jártam.
No, de térjünk vissza a hűséges hanghoz.
Mindenképpen a belső huzalozás legyen nemesfémből, mert azon nincs ez a szőr (vagy bőr?) hatás és abban tekereg legjobban a zene. Lehetőleg használjunk madárlátta kondenzátorokat, ezeket érlelni kell, káposztás hordóban fél évig, csak előtte le kell venni az abroncsokat, mert felmágneseződhetnek az örvénylő áramoktól. Semmiképp ne használjunk réz csöveket, mert nagyon veszélyes lehet, nincs nap, hogy ne lenne hír, megint ellopták valahol, vagy kivágták a rezet.
Azt is olvastam, hogy amilyen hangszert hallgat az ember, nagyjából akkora hangládát kell tervezni hozzá. Az enyém egyúttal konyhaszekrény is és a kanalak számával hangolható, meg hangvillával eszünk, biztos, ami biztos.
Na ja, vannak aztán olyan tanácsadók is, akik direkte homályosítanak, mintha nem lenne így is elég... bajom. Olyanokat mondanak, hogy dömperfaktor, átfogó negatív csatolás, pedig az cénégyzet egyenlő ánégyzet meg bénégyzet, nem vagyok hülye! Direkt csinálják, hogy a másik ne gyönyörködhessen a zenébe, hanem rázza az áram.
Állítólag azt be kéne vezetni, ha ilyesmin töröm a fejem, de én nem hiszek már könnyen...
Azért vettem ilyen holdelemet, mert a hirtelen áramnövekmény Reynolds számot indukálhat a tv antenna zsinórban. Mondták ezt is nekem. Fene bánja, megteszem a lottón is őket, ha nyerek kidobálom a csöveket és elmegyek személyes meghallgatásra a Placentadomongót.

Lejegyezte:
Én
(#) proba válasza sargarigo hozzászólására (») Máj 10, 2013 /
 
Hasonló volt mikor egy galamb berepült a fólia sátorba. kimenni már nem tudott, mert nem látta a fólia és az ajtó közötti különbséget. Egyik végéből a másikba repkedett, a végeknél fejjel neki a fóliának,leszédült,majd kezdte elölről. Addig nem tudtam segíteni neki, míg úgy el nem szédült, hogy volt időm megfogni és kirakni.
(#) zolika60 válasza proba hozzászólására (») Máj 10, 2013 /
 
Ez meg szegény nem látja a különbséget a feje és az üvegtörő kalapács között. Nem tudom eléggé elszédült-e, hogy segíteni lehessen rajta.
(#) szamóca hozzászólása Máj 11, 2013 / 4
 
Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is. Mondjátok el Walt bátyámnak, meg Elmer bátyámnak, hogy a Tengerészgyalogság mérföldekkel jobb, mint az öreg Minch-nek dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, steak, sült padlizsán, sütemény. De mondjátok meg Waltnak és Elmernek, hogy le lehet ülni két városi fiú közé, mivel azok csak kávén élnek. Az ő kajájukkal, meg a sajátunkkal aztán már ki lehet bírni délig, mert akkor újra enni adnak.
Nem csoda, hogy ezek a városi fiúk nem sokat bírnak gyalogolni. Naponta kimegyünk "erőltetett menetre", ami az őrmesterünk szerint hosszú gyaloglás, hogy megkeményítsen bennünket. Ha úgy gondolja, ám legyen, nem az én dolgom, hogy mást mondjak, de ezek az "erőltetett menetek" kb. olyan hosszúak, mint a postaládánk a farmtól. Aztán persze a városi fiúknak feltöri a bakancs a lábát, és mind teherautón megyünk vissza a laktanyába.
A vidék szép errefelé, de félelmetesen lapos. Az őrmester egyébként olyan, mint a tanár az iskolában, állandóan kötözködik. A százados olyan, mint az iskolaigazgató. Az őrnagyok és ezredesek csak mászkálnak erre-arra és ráncolják a homlokukat. Egyáltalán nem zavarnak senkit.
A következőtől biztosan halálra röhögi magát Walt és Elmer bátyám:
Elkezdtem kapni a kitüntetéseket a lövészeteken, fogalmam sincs, hogy miért. A célpont közepe majdnem akkora mint egy mókus feje, és nem mozog. Ráadásul vissza sem lő, mint nálunk a Higget fiúk. Csak kényelmesen feküdni kell, és eltalálni a fekete kört. Még csak nem is nekünk kell betölteni a töltényeket: kapjuk dobozszám.
Aztán itt van ez közelharc gyakorlatnak nevezett dolog. Birkózni kell a városi fiúkkal. Nagyon vigyáznom kell velük, mert igen könnyen törnek. Ez egyáltalán nem olyan, mint amikor otthon az öreg bikával birkózunk. Úgy néz ki, hogy én vagyok a legjobb, kivéve Tug Jordant, aki Silver Lake-ből jött. Őt csak egyszer vertem meg. Ugyanakkor vonult be mint én, de én csak 64 kiló és 152 cm magas vagyok, ő meg 136 kiló és 190 cm.
Bárhogy is, mondjátok el Waltnak és Elmernek, hogy siessenek és jöjjenek, mielőtt más fickók megneszelik ezt a jó helyet!
Szerető lányotok, Gail
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2013 /
 
Ez nagyon jó!
(#) sargarigo válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2013 /
 
Nekem a vége tetszett a legjobban! Nem számítottam rá, hogy még lány is! Megaszmondja: ezek a városi fiúk könnyen törnek
(#) pjg válasza sargarigo hozzászólására (») Máj 11, 2013 /
 
Meg a bikával birkóznak.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Máj 11, 2013 /
 
Idézet:
„Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.”
Ezt magyarázom én is a tanulónak, ha reggel elkésik...
(#) fongab válasza vicsys hozzászólására (») Máj 11, 2013 /
 
Szia
Ne szóld meg őket.
Égész éjjel a NETet bújták, hogy, fel tudnak készülni az órára.
Aztán amikor úgy érzik, márt minden tudnak, mennek aludni és 1…2óra alvás nem elég, ilyen nagy készülés, után.
Ez látszik is, mert amikor kérded őket, semmire nem tudják a válasz. Több alvás kell, nekik.

üdv.
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2013
(#) tib12 hozzászólása Máj 12, 2013 /
 
Kár hogy lejárt a licit, olyan szivesen megvettem volna
(#) Gery78 válasza tib12 hozzászólására (») Máj 12, 2013 /
 
Még megveheted, újraindította az Aukciót A tavalyi száraz szúnyog sem volt gyenge...
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2013
(#) vicsys válasza fongab hozzászólására (») Máj 12, 2013 /
 
Aha! Most már értem, hogy miért alszik az órán és miért viselkedik úgy mint egy zombi...
Most már csak az agybadugóra kellene valami magyarázat. (Talán a külső zavaró zajok kiszűrése a cél? A tanár hangja, a kréta csikorgása, csengő, stb...?)
(#) andras99 hozzászólása Máj 12, 2013 /
 
Milyen olcsó mostanában a HK Audio...
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2013

röhej.png
    
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Máj 12, 2013 /
 
Személy szerint én a vonaton a zavaró külső ingerek (nagyikorú hölgyemények elemzése a zöldbabfőzelék és a mákos guba vegyítéséről; kifejezetten ifjú korú leányzók elmélyült, ám annál hangosabb tárgyalása a ki-kivel-mikor-hol-hányszor-hová-mekkorát témakörben; továbbá a kimondottan skandináv típusú (hajszínileg) pláza-lakó (műkarom-applikált), mozgó szilikon-mezők (ezt nem magyarázom) polemizálását a hiper-szuper-hűdehajdejujdeszuper tapifonon keresztül más, hasonló kaliberű személyekkel a ki-kivel-mikor-hol-hányszor-hová-mekkorát, és a "szolcsi-hajcsi-műkörcsi-telcsi-ruci-szépcsiszalcsi témakörben) kiszűrése érdekében használok agybadugót. Merthogy eme ingerek külön-külön, egyenként is túlterhelik az agytekervényeimet, nemhogy így együtt. Ez persze munkahelyen, suliban, stb. annyira nem "trendi".
(#) peti333 válasza Gery78 hozzászólására (») Máj 12, 2013 /
 
Anno én is tettem fel érdekes dolgokat, mint pl. MacGyver túlélőkészlet (alapcsomag és extra), képzeletbeli kiskutya, Star Wars ereklye: A felrobbant Alderaan darabja (egy köteg kő).
Meg emlékszem, a szúnyog elkelt a 60 forintos villámáron, az eladó fénypostával küldte, majd így is kapta meg a pénzt.
Meg aztán volt SP eldobott zsebkendője, ami 10000 Ft-ért talált gazdára.
Következő: »»   608 / 976
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem