Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lehet, hogy már szerepelt, és nem pont ideillik, csak azért jutott eszembe, mert itt nem láttam robbanást, ahogy megszoktuk. Titanic super 3D
Ezen a traktoroson még mindig nem bírtam magam túltenni.
Fürdőkád teszt:
Egy elmegyógyintézet látogatása során megkérdeztem az igazgatót, hogyan állapítja meg, hogy a beteget intézményesíteni kell? "Nos," mondta az igazgató, "feltöltünk egy kádat vízzel, és teszünk mellé egy teáskanalat, egy teáscsészét és egy vödröt, majd megkérjük a beteget, hogy ürítse ki a kádat." "Ó értem," mondtam. "Egy normális ember a vödröt fogja használni, mert az nagyobb, mint a kanál vagy a teáscsésze." "Nem." mondat az igazgató, "A normális ember kihúzza a dugót. Szeretne egy ágyat az ablak közelében?"
Ezt már láttam párszor de mindig megmosolyogtat
És egy érdekes példa arra, hogy amerika bárkiből tud milliomost csinálni.
Szkeptikus vagy? Ezt te nem értheted! Pont ez a csodálatos technológia amit mi nem érthetünk! Ez benne a csodálatos.
Azt odáig értem, hogy szépen kikelnek a tojásból, de hogyan tojják majd meg a saját tojásukat?
Majd megnőnek, és tojóképesek lesznek.
Pedig itt már eléggé tojóképesnek néznek ki. Ennél jobban meg ne nőjenek meg.
Ezek, mint látható, sárkánytojások; az is lesz belőlük.
Akkor nőnek, ha mérgesek.
Nem tudtad?
Sárkány?
Pedig egészen mást vártam tőlük. A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2014
Nem ismered? Bővebben: Link
Nem ismerem, de azt tudom, hogy igencsak rejtélyes alkatrészekről van szó
Az adatlapja eléggé hosszú, de még ez se túl részletes szerintem. A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2014
Beltéri sárkányröptetés: Bővebben: Link
Otthonharmonizálót Magyarországon is lehet kapni. Nem akármi, még az se mindegy, hogy hogyan dugjuk be! Csak fázishelyesen szabad, mert akkor rezonál, és harmonizál. (Még van is olyan marha, aki el is hiszi. ) Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2014
Szerencsére le is van árazva. Ha minden konnektorba veszek szuper harmonikus lesz az élet. Igazán megéri.
Miért mi bajod vele, az ajánlás fele lehet a valóságot fedi:
Idézet: „Miért ajánljuk az Épületharmonizálót? - Mert praktikus, nem igényel beszerelést és nem fogyaszt áramot. - Mert gyakorlatilag törhetetlen, élettartama kb. 70 év.”
Csak az a gáz, hogy ez egy vasgolyóra is igaz és még sok másra
A működési elve a rezonáláson alapul, ezért a legoptimálisabb működés érdekében az Épületharmonizálót úgy kell bedugni, hogy a Mandala embléma felfelé nézzen. Ha így van bedugva, akkor azon a rezonátoron van a fázis, amelyik ennek következtében folyamatos rezonálásban van. Ha nem fázishelyesen helyezzük be, akkor is van minimális harmonizáló hatás, de akkor a 20 méter helyett csak 1-2 méterig tart a harmonizáció!
Ha megyek villanyt szerelni, feltétlen vennem kell egyet, mert a mandalaembléma szerint kell bekötnöm a fázist, másként a szegény ott lakóknak körbe kell ülni a konnektort, hogy jól beharmonizálódhassanak.
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy ezek sárkánytojások, csak megelőztél.
Pedig a videó szerint igaz lehet, hogy a mandalaembléma legyen felfele, bár nem tudom, hogy a videó szerinti országban mi a szabvány. Én 88'-ban úgy tanultam, hogy ha szemben állunk a röfivel, akkor a bal orrlyuka a fázis. A videó szerint azon van a bűvös épületharmonizáló rezonátor. De azt nem teljesen értem, hogy minek egy épületet harmonizálni.
Az egy USA szabványos dugó. Nekik is hasonló mint ami nálunk van, csak náluk lapos és asszimetrikus és egyáltalán nem olyan
Ha arramennék, és letámadnának. Mondanám, jókor voltam jó helyen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |