Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Azt bizony; milliós tétel lenne, de szerencsére megvan a helye, ami sokkal olcsóbb.
Nálam fél órája nem jelez új hsz-t. Mi van, mindenki vacsorázik?
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2024
Mintha egy II. VH-s filmben lett volna Arisztotelész Szavalasz (bece)neve.
Ne használj ilyen erős szert, megárt.
Ha 1 kW-os betétet raksz a radiátorba, az épphogy temperálni fogja a szobát 15-16 fokra, ha jók (szigeteltek) a falak. És az is zabál rendesen.
Köszönöm. Tudom, hogy macerás, de van mintadarab (a másik fiók ép eleje). Átlátszó, halvány kékes színű az eredeti. A színe amúgy mindegy lenne. Kérdés, hogy mennyibe kerül. Egyelőre kap egy CrNi acél sínt az elejére, az nem fog meghajolni. És összekötő-oldalmerevítőt, hogy ne dőljön ki az árú.
Ilyet találtam. Ez az?
Mérd meg a cilindertartó átmérőjét, hátha van a cilindereim közt ekkora.
Ergo: ez az, amit találtál, csak hiányos.
Nekem van Aladdin lámpám, kicsit sem hajaz erre. A tekerő egyértelműen kanócos lámpára utal. Hiányzik a kanóctartó része.
Az ürge is védett, pedig finom pörkölt van abból is.
Ezzel (ha jó) ellenőrizheted a keréknyomást a leendő autódon.
Pl. erős (oktalan!) tiltás a szülő részéről okozhat serdülőkori lázadáskor rászokást. Én utáltam a dohányzást, de előbbi miatt, dafke. Aztán "benőtt a fejem lágya" és eldobtam cca. 50 évvel ezelőtt. Az abbahagyás semmi traumát nem okozott. Ám nem voltam többé büdös.
Van 4 mm-es vídia betétes fúró fémhez is. De, 4 mm-es kőfúrót (falfúró) megköszörülöd élesre -azaz a véső él részt leköszörülöd- lazán viszi, hűtés nélkül. Acél késpengéket, vastag rozsdamentesből készített villantókat is ilyennel fúrtam.
Pedig elég jó a leírás, a többi műszaki érzék, gyakorlat dolga.
És talán nem sokkal 0 szaldó alatt megszabadulhatsz a járműtől. Nekem anno ~20 rúgóba került volna, ha el nem lopják.
Azért, nem az EU hibája, hogy kis hazánkban nem működik semmi normálisan.
Hoppá! Itt felejtetted a műfogsorod? 4 nap múlva megkapod, ha megtalálom.
Az a baj, hogy nem egyemberes. A "leszállítási útvonal" sem túl baráti.
Azok jellemzően, ennyi idő állás után már nem működnek. (Asszem tán próbálva is volt pár éve.) Valamint túl kicsi és nem elég hideg. Fagyasztója sincs.
Sajnos a "100" éves 120 l-es hűtőm végleg megadta magát. Valahol mostanában láttam régi, de működő hűtő felajánlást. Valaki tud róla?
Nekem a légkondi nélküli vonatokkal még nem volt bajom, pedig nem hajnalban utazom, de légkondissal többször. Azóta kerülöm.
A busz kényelmetlen, szűk, nem mindegyiken zárható el a befújó; kötőhártya, fül, váll, nyak. Olykor 2 hétig is nyekk! 15-20' utazástól. A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2024
Humafolacid, receptre olcsóbb. Vagy már nem X-ekkel írható a kor)
Ez is a tervezett elavulás áldozata. Valamint a spórintásé. Nálam 30+-os cilinderzárak, lakatok működnek kiválóan.
Ezeknek a zárbetéteknek a kenés gyorsítja az erodálódását. Gyenge anyagból van, elkopott; csere egy jobb minőségre. A faggyú tud időleges segítséget nyújtani, az siklatja a bekerült szennyet (lerágódott részeket). Némi haladék.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2024
A nejem mondja, hogy MUSKOTÁLYZSÁLYA (SALVIA SCLAREA VAR. TURKESTANICA) a virág.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |