Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem hideg ha kibéleled ronggyal. Az sem jó ha túl nagy a doboz és az sem ha kicsi, akkora kell amibe úgy kényelmesen bele tud gömbölyödni, illetve tud egy picit nyújtózni is ha akar. A bejáratot meg úgy csináld meg (kartondoboz) hogy a karton nyíló részét felül hagyd meg és csak alul vágd le vagy hajtsd vissza, tehát úgy kellejen neki "lehajolva" belebújni.
Inkább a hely megválasztása a lényeg, azt kell megfigyelni már ha mondjuk egy teraszról van szó, hogy hova fekszik le szívesebben és oda kell rakni a dobozt, ha van mondjuk asztal akkor célszerű az asztal alá, ott nincs is útban meg szeretni is fog odabújni.
Ebben neked igazad van.
Tapasztalatom szerint is mindenbe belemásznak, és elfoglalják. Nagyobb dobozra szoktam vágni lyukat, abba is beköltöznek, és néznek kifelé. Ugyanakkor hamar ráúnnak, aztán rá se néznek. Röviden: Ésszerű méreteken belül, amit kiad az anyag. Ő esztétikai érzékük más, mint a miénk. Sértődés ne legyen, ha mégsem tetszik őkelmének, vagy csak simán megúnja. Szigetelőnyag ne látszódjon ki, mert aztán sepregetheted a hungarocellt (karomerősítés). Hasonló okból, nagyon erős vegyszerekkel ne impregnáld, mert messze el fogja kerülni...
Én is tettem ki nekik dobozt. Amíg nagyon nem volt hideg rá se néztek. Hungarocell körben és szalma. Az utóbbi fontos mert az száraz és lehet cserélni. A ruha a levegőből is összeszedi a vizet.
Nem a kinézetével van bajom, hanem a látható szöveg méretével! Az lenne kívánatos hogy inkább legyen vízszintesen kevesebb de lefelé meg folyjon, mint hogy széles és így mindkét irányban tologatni kelljen a képernyőt. A két képen szépen látszik a különbség, hogy előbbin sűrű a szöveg, emiatt nehezen olvasható, míg a másik szellős, kényelmes.
Az egyel régebbi motor egyébként úgy működött, hogy ha a középső részen duplán böktem, akkor kizoomolta teljes szélességében, és hozzá tördelte a szöveget. Imádtam! A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2024
Értem. Továbbítom az illetékesek felé.
Ez a böngésző beállításától függ. (Az én telefonomon, a Samsung-böngészőn a "weboldal szövegmérete" dolgot kell beállítani.)
Az egyik képen 200%-ra állítottam, a másikon 100%-ra: A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2024
Kedves Sargarigo!
Az Ecosia egy ugyan olyan chrome / chromium alapú böngésző, tehát alapértelmezetten mindennek ugyan úgy kell működnie, hogy tartalom közepére duplaklikkre hozzászólás szélesre zoomolja az oldalt, de szövegméreten nem végez semmilyen módosítást. Teszteltük is most az általad említett Ecosia böngészővel Android alapon, és minden a hagyományos chrome-nak megfelelően működik. Érdemes lehet megnézni, hogy nincs-e nálad bekapcsolva olvasáskönnyítő, vagy adatforgalomcsökkentő beállítás, mert ezeket felkínálhatja a böngésző, aminél fogva ő maga határoz, hogy milyen stílusokat töröl és miket nem tölt be direkt, ami okozhatja, hogy másképpen (például más betűmérettel) jelenik meg. A fórummotor megjelenítőjét/stíluslapokat utoljára 2024 februárjában módosítottuk. hozzászólás keresésÜdv!Hogyan tudom előhívni a hozzászólásaimat bármelyik témában? Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Okt 3, 2024
Először "Csak ebben a témában keresés" a téma fejlécében, majd a keresési kifejezést egészítsd ki a felhasználóneveddel így:
user:"zamatőr" Bővebben: Link
Tessék, kb. így: Bővebben: Link
Én már el is kezdem az avatar tervezést.
Hát én ilyesmiket nem láttam benne, mégsem egyformák nálam. Mindegy, elengedem a témát, bevonul a többi érthetetlen dolog mellé.
A változás amiről beszéltem, nem idén történt, hanem régebben, de már nem tudom mikor. Egy két éve talán. Köszönöm hogy foglalkoztok vele!
Redmi 8A 10-es androiddal, nálam működik a gyárilag integrált böngészővel (elvileg ez is Chrome de a fene tudja).
Idáig nem is tudtam róla hogy van ilyen, de tetszik.
Yeah. Nálam is bezoomol, csak nem tördeli a szöveget. De használható így is, nem rugózok rajta. Örülök hogy sikerült újat mutatni!
Amúgy Ferenc nap vanFülük érjen bokáíg.Bár annyi névnapjuk van mint a fene...
Jó film volt a csillagkapu maga idejében meg volt DVD az 1 - 11 évadig az összes.
Porcelán csőIlyen porcelán csövet lehet valahol kapni? Szeretnék valamit kipróbálni.
Ettől rövidebbek vannak régi vasalóban, rezsóban ha ez segítség.
Szerintem elég nekünk a belsőnkkel foglalkozni...
A mancs a munkálkodásodért. Szerintem valósabb a Kálmán a szent...
Ilyesmi huzalellenállások teste.
Ne vegyél, mert van belőle, csak hirtelen nem találom. Balatongyörökön szerintem ott van a bejárattól balra, középen, mellmagasságban. Amúgy mihez kell, mert lehet van készen is...
Ha beírtad volna a gépbe a mellékletben lévő választ láthattad volna...
Nem hiszem. A radiátorba akarok tenni egy fűtő betétet. Egyáltalán nem biztos, hogy 230-ról menne. A lényeg, hogy a nagy szoba állandóan fűtve legyen. Ha egy páka 30 watton olyan meleg mint amilyen akkor hadd ne kelljen már sok száz vagy kilowattos betétet tenni bele. Utána meg fognám a fejem a villany számla miatt. Jövőre jutok odáig, hogy a környezetem fejlődjön. Most az udvar van soron a sár miatt. Utána minden más.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |