Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Régen volt nokiára az a kukac játék.
Nem tudtam, hogy analóg szkópra is létezik
Igen csak nem ilyen szépen, hanem összevissza.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2013
Köszi urak, nagyon örülök neki egyébként. Mióta Blasz mester philips pm3207-ese járt nálam egy kis kalibrációra, kondizára, azóta szeretnék egy hasonlót. Végre sikerült. Nagyon tetszik a precizitása, és a vékony, de erős, kontrasztos sugár. Marha jó gépek szerintem. Szórakoztam a tárolójával, még a gyerek is nekiállt tekergetni, "nézd Apa tudok vele rajzolni"
Nem semmi gép! Gratulálok hozzá, használd lehetőleg minél többet hasznosan, sokáig, egészséggel! Megérdemled!
Köszönöm mesterem. Reméljük sok szép és hasznos ábrát fog firkálni nekem az évek során. Jó helyen lesz az biztos.
Sziasztok szeretnek egy pantografot késziteni találtam egy oldalt http://hobbiasztalos.blog.hu/2012/07/02/pantograf_maro_3d-s_szobor_masolasa
csak nem 3D-be a segitségeteket kérem
Sziasztok segítségeteket kérném hogy van egy makita 440 porszívóm és van benne egy 80209BDX vezérlő panel ! egy olyan segítség kéne nekem hogy van benne egy sárga színű kondenzátor és van egy nagy ellenállás értékeit tudná valaki nagyon megköszönném ha megírná !!
Sok elektronika nincs ugyan benne, de azt a pár lécecskét nem gond megcsinálni. Bővebben: Link
Ha elolvasod amit LIK-eltem, nem okozhat problémát.
Hali!
Múltkor keresett valaki szilikon kábelt a pákájához, most láttam egy ilyet: link.
Üdv! Én voltam az, köszi! Sajnos túl sok ere van, meg drága. Kicsivel ha kitoldanám, akkor akár bírnék venni eredeti, szerelt kábelt..
Már annyi ideje keresed a kábelt hogy én a helyedben már vettem volna egy eredetit, annyi pénzért amennyi lenne.
De most itt van neked a várt alkalom hogy 10 métert vegyél 3K huf + postáért, erre nem élsz vele, nem értelek én téged. Olyan sok az a 3000Ft? Ha 30.000Ft lenne megérteném.....
Nem akarok kiadni rá annyit, meg el se tudnék használni 10m-t. Mellesleg nálunk nem lehet Vakerázni...
Én már több, mint egy hónapja ajánlottam neki a lenti linken lévő kábelt.
Akkor sem kellett neki. Mondjuk olyan szempontból érthető, hogy még hozzá a gyári welleres csatlakozó 1,5-2eFt, azzal együtt már 5eFt, amiből lehet teljes kábelt venni. Neki kábelből meg elég 1,5m. A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2013
De ebben jól látom, hogy tömör réz van,, nem pedig sodrott?
Az bírja majd a mechanikai terhelést? ui: én még lehet anélkül is veszek ilyen kábelt, hogy kéne A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2013
Tehát sok az a ~4E forint, ez hihetetlen számomra. Ha mióta keresel ilyen kábelt minden nap csak 50Ft-ot tettél volna a perselybe ma bőségesen ki tudnád fizetni az árát. No meg hogy nem tudod elhasználni, van tartalék, vagy kikötöd vele az ebet, vagy ruhaszárító...
Nem értem az efféle emberek gondolkodását... Inkább vár a dologra de sajnálja rá a pénzt, akkor ilyen erővel minek a páka?
Én még nem vettem (így nem is láttam), de nem hiszem, hogy tömör lenne.
Akkor nem lenne hajlékony, az pedig egy forrasztópáka-kábelnél fontos tényező.
Mivel még nincs saját keresletem, nincs is miből félrerakni az 50forintot. Én döntésem, hogy mire , mennyit költök. Na, de ne offoljunk, mert szokás szerint megint én iszom meg az egésznek a levét...
Persze, a te dolgod mire költöd a pénzedet, csak kissé dühítő a helyzet jelenlegi állása a számomra...
Ráadásul ez nem is jó neked, mert 5 eres bumszli. Az pákához nem is igen jó. Pontosabban jó csak kényelmetlen vele forrasztani.
"Sajnos túl sok ere van, meg drága", írtam is. Most egy sima hosszabító kábelt találtam neki.. Sajnos vannak olyan kedves felhasználok minden témában, akik szeretnek belém kötni.. Itt is. Köszi..
Én sokáig szövet szigetelésű vasalókábelt használtam. Majdnem olyan hajlékony, mint a szilikonkábel. Hozzá lehet jutni rossz vasalóból, vagy 1000 ft körül veszel. Bővebben: Link
Azért egy kattogós Wellerhez nem az igazi.
Így van. Kül. vasaló kábelt már tudtam volna korábban is szerezni, ha akartam volna..
Nem az igazi, egyetértek, de nekem annó ezt sikerült szerezni, mint hajlékony vezeték.
Azért vetettem fel, mert a sima hosszabbító kábel (én ezalatt 3*1,5mm2-es kettős szigetelésű sodrott kábelt értettem) túl merev, hozzá képest sokkal jobb a vasalózsinór (szintén 1,5-es). Persze nem volt szép, de kényelmes volt. Egyébként miért nem keresel valakit Janikukac, akinek szintén nem kell 10 méter? Ha 5 embernek kell két méter, akkor máris csak 600Ft-ra jön ki.
De az a kábel akkor sem lesz jó, ha ingyen adják, mert 5 eres és vastag.
Az van a nevében, hogy "flex". Tuti biztos, hogy nem tömör...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |