Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   226 / 308
(#) Schnitt válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 11, 2013 /

Régen volt nokiára az a kukac játék.
Nem tudtam, hogy analóg szkópra is létezik
(#) szamóca válasza Schnitt hozzászólására (») Ápr 11, 2013 / 1

Ez-e?

17114-075.jpg

(#) Schnitt válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 11, 2013 /

Igen csak nem ilyen szépen, hanem összevissza.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2013
(#) Doncso hozzászólása Ápr 11, 2013 / 1

Köszi urak, nagyon örülök neki egyébként. Mióta Blasz mester philips pm3207-ese járt nálam egy kis kalibrációra, kondizára, azóta szeretnék egy hasonlót. Végre sikerült. Nagyon tetszik a precizitása, és a vékony, de erős, kontrasztos sugár. Marha jó gépek szerintem. Szórakoztam a tárolójával, még a gyerek is nekiállt tekergetni, "nézd Apa tudok vele rajzolni"
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 11, 2013 /

Nem semmi gép! Gratulálok hozzá, használd lehetőleg minél többet hasznosan, sokáig, egészséggel! Megérdemled!
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 11, 2013 /

Köszönöm mesterem. Reméljük sok szép és hasznos ábrát fog firkálni nekem az évek során. Jó helyen lesz az biztos.
(#) janos14 hozzászólása Ápr 17, 2013 /

Sziasztok szeretnek egy pantografot késziteni találtam egy oldalt http://hobbiasztalos.blog.hu/2012/07/02/pantograf_maro_3d-s_szobor_masolasa
csak nem 3D-be a segitségeteket kérem
(#) Zoli28 hozzászólása Ápr 17, 2013 /

Sziasztok segítségeteket kérném hogy van egy makita 440 porszívóm és van benne egy 80209BDX vezérlő panel ! egy olyan segítség kéne nekem hogy van benne egy sárga színű kondenzátor és van egy nagy ellenállás értékeit tudná valaki nagyon megköszönném ha megírná !!
(#) zolika60 válasza janos14 hozzászólására (») Ápr 17, 2013 /

Sok elektronika nincs ugyan benne, de azt a pár lécecskét nem gond megcsinálni. Bővebben: Link
(#) janos14 hozzászólása Ápr 17, 2013 /

de valaki adna pontos leirast hogyan tudnam megcsinalni?
(#) zolika60 válasza janos14 hozzászólására (») Ápr 17, 2013 /

Ha elolvasod amit LIK-eltem, nem okozhat problémát.
(#) nzozz hozzászólása Ápr 18, 2013 /

Hali!
Múltkor keresett valaki szilikon kábelt a pákájához, most láttam egy ilyet: link.
(#) janikukac válasza nzozz hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Üdv! Én voltam az, köszi! Sajnos túl sok ere van, meg drága. Kicsivel ha kitoldanám, akkor akár bírnék venni eredeti, szerelt kábelt..
(#) zoly15 válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Már annyi ideje keresed a kábelt hogy én a helyedben már vettem volna egy eredetit, annyi pénzért amennyi lenne.
De most itt van neked a várt alkalom hogy 10 métert vegyél 3K huf + postáért, erre nem élsz vele, nem értelek én téged. Olyan sok az a 3000Ft? Ha 30.000Ft lenne megérteném.....
(#) janikukac válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Nem akarok kiadni rá annyit, meg el se tudnék használni 10m-t. Mellesleg nálunk nem lehet Vakerázni...
(#) helektro válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Én már több, mint egy hónapja ajánlottam neki a lenti linken lévő kábelt.
Akkor sem kellett neki.

Mondjuk olyan szempontból érthető, hogy még hozzá a gyári welleres csatlakozó 1,5-2eFt, azzal együtt már 5eFt, amiből lehet teljes kábelt venni.
Neki kábelből meg elég 1,5m.
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2013
(#) gordonfreemN válasza helektro hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

De ebben jól látom, hogy tömör réz van,, nem pedig sodrott?
Az bírja majd a mechanikai terhelést?
ui: én még lehet anélkül is veszek ilyen kábelt, hogy kéne
A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2013

Tehát sok az a ~4E forint, ez hihetetlen számomra. Ha mióta keresel ilyen kábelt minden nap csak 50Ft-ot tettél volna a perselybe ma bőségesen ki tudnád fizetni az árát. No meg hogy nem tudod elhasználni, van tartalék, vagy kikötöd vele az ebet, vagy ruhaszárító...
(#) zoly15 válasza helektro hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Nem értem az efféle emberek gondolkodását... Inkább vár a dologra de sajnálja rá a pénzt, akkor ilyen erővel minek a páka?
(#) helektro válasza gordonfreemN hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Én még nem vettem (így nem is láttam), de nem hiszem, hogy tömör lenne.
Akkor nem lenne hajlékony, az pedig egy forrasztópáka-kábelnél fontos tényező.
(#) janikukac válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Mivel még nincs saját keresletem, nincs is miből félrerakni az 50forintot. Én döntésem, hogy mire , mennyit költök. Na, de ne offoljunk, mert szokás szerint megint én iszom meg az egésznek a levét...

Persze, a te dolgod mire költöd a pénzedet, csak kissé dühítő a helyzet jelenlegi állása a számomra...
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Ráadásul ez nem is jó neked, mert 5 eres bumszli. Az pákához nem is igen jó. Pontosabban jó csak kényelmetlen vele forrasztani.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

"Sajnos túl sok ere van, meg drága", írtam is. Most egy sima hosszabító kábelt találtam neki.. Sajnos vannak olyan kedves felhasználok minden témában, akik szeretnek belém kötni.. Itt is. Köszi..
(#) Bigpeterson válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Én sokáig szövet szigetelésű vasalókábelt használtam. Majdnem olyan hajlékony, mint a szilikonkábel. Hozzá lehet jutni rossz vasalóból, vagy 1000 ft körül veszel. Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza Bigpeterson hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Azért egy kattogós Wellerhez nem az igazi.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Így van. Kül. vasaló kábelt már tudtam volna korábban is szerezni, ha akartam volna..
(#) Bigpeterson válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Nem az igazi, egyetértek, de nekem annó ezt sikerült szerezni, mint hajlékony vezeték.
Azért vetettem fel, mert a sima hosszabbító kábel (én ezalatt 3*1,5mm2-es kettős szigetelésű sodrott kábelt értettem) túl merev, hozzá képest sokkal jobb a vasalózsinór (szintén 1,5-es). Persze nem volt szép, de kényelmes volt.

Egyébként miért nem keresel valakit Janikukac, akinek szintén nem kell 10 méter? Ha 5 embernek kell két méter, akkor máris csak 600Ft-ra jön ki.
(#) zolika60 válasza Bigpeterson hozzászólására (») Ápr 18, 2013 / 1

De az a kábel akkor sem lesz jó, ha ingyen adják, mert 5 eres és vastag.
(#) _vl_ válasza gordonfreemN hozzászólására (») Ápr 18, 2013 /

Az van a nevében, hogy "flex". Tuti biztos, hogy nem tömör...
Következő: »»   226 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem