Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Javaslom, hogy próbálj ki valamit ebből a századból.
Ez nagyon Szép!!! Nagyon ritka az ilyen igényes munka!!!
Csodaszép, gratulálok
OTL? Vagy hibrid? Aki még nem hallgatott jó minőségű anyagot vinil lemezen, az nem tudja értékelni ezt. Én ha nem analóg forrást hallgatok, akkor valamilyen veszteségmentest: többnyire wav és flac. A wavokat magam szedem a CD-imről és egy NASon tárolom, optikán a saját DAComon keresztül a szintén csöves fülhallgató erősítőm hallgatom. Ágyúval verébre, de vajon miért gyártanak nagyképernyős tévét, esetleg versenyautót és még sorolhatnám
Jól elbeszélgetek magammal
Se nem OTL, se nem hibrid... A fedlap feletti fa korongban van a kimenő trafo? Az alsó a hálózati?
Szép munka, valaki csinált már hasonlót, akkor is felhívtam a figyelmet az Ampliflier szóban az f utáni l betű hiányára.
Még jó, hogy nem hallgattak rád.
Hol látsz te az f után l betű hiányt? Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Köszönöm. Ha jobban megnézed, ott van az "i" betű az f után.
Mit rejt a fa "korong"? Egy ugyan ilyen hálózati trafót. A kettő szembe van fordítva egymással.
Ezt biza rosszul tudod! Jó az, ahogy van!
Biztos, hogy ez a téma a legjobb annak megvitatására, hogy az angol nyelvben mi a megfelelő írásmódja egy szónak?!
Napfényes napot!
Átépítettem egy kipurcant USB ventilátort. A motorról mindkét vezeték leszakadt propellercsere közben. Egy öt ledes panellal és egy váltókapcsolóval, melyet közvetlenül a panelra forrasztottam egészült ki a szerkezet. A középső lábát (pozitív bemenet) kidrótoztam (IMG_0436D.jpg). A "funkció 1" két speciális piros-kék villogó LED, a "funkció 2" pedig három fehér hideg fényű kisebb LED-del készült. Az on/off kapcsoló maradt az eredeti. Persze szerelés közben sikerült kissé rövidre hagynom a drótokat, úgyhogy állandóan szétjött, amit össze tekertem, ráadásul először a kapcsoló fém "ruhája" direktbe rázárta a pozitívot a fehér LEDekre, amiket így nem lehetett kikapcsolni a funkcióváltóval. Végül egy kis "meleg(_)takony" segítségével szigeteltem el.! A kevesebb néha több- A szöveget újraformáztam, hogy jobban olvasható legyen. ÜDV: Moderátor A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2016
Ez a matt felület a bronzkefés tisztítás gyantamentesítés jele lehet....
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Ott a pont! A gyantát puha drótkefével tisztítottam le.
Ezt a műfajt még gyakorolnod kell.
Milyen műfajt?
A felesleges szövegdekorációkat (betűméret váltogatás, szürke betűszín alkalmazása) kerüld, kérlek! Borzasztó nehezen olvasható így a hozzászólásod.
Ja hogy azt! Bocsi! (Amúgy csak normál meg off (szürke) lenne benne némi kisebb betűmérettel, mert nem akartam 2km-es hozzászólást...) Amúgy a lényeg az, amit készítettem!
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Az meg a rossz képek miatt nem látszik.
Jobb kép nincs! Amúgy ezt úgy kell elképzelni, hogy olyan, mint egy USB ventilátor, csak a propeller tengelyének helyén aszimmetrikusan fel van csavarozva a panel. A két közeli képen látszódnia kéne...
Tehát ez olyan mint egy USB ventilátor, de nem az, mert a motor kivezetéseit letépted, de forrasztottál rá egy kétállású kapcsolót. Ok. De akkor mire való?
Ez egy USB lámpa? Ha igen, mire való a piros/kék fény? A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2016
Merész, bátor, konstruktív kivitelezés. Ebben az alkotásban koncentrálódik ennek a nemes hobbinak az alapmondata: az alkotás öröme. Emiatt vagyunk itt sokan. Mennyi és mennyi, mások számára haszontalan dolog születik és bemutatódik itt, ezért bizton állíthatom, jó helyen vagy. Alkottál valamit és ez a lényeg.
Ne is hallgass a "károgókra" ők is így kezdték. Valamit "szétbeleztek" aztán lett belőle ami lett. Lehet hogy ki is dobták azóta!
Jó úton haladsz, csak finomítani kell az eljárásokon! Én csak gratulálni tudok! Lesz ez még jobb is!
Nekem nagyon tetszik a fadobozos kivitelezés, a belső is teljesen rendben van. Szép, rendezett összkép, korrekt kivitelezés!
Alig bírtam elolvasni a szöveget, olyan sok formázás van benne. Elvileg nekem van képlátásom, de biz' én nem igazán tudom, mit is nézzek a képeken. Csak sejtem a leírás alapján. Igazából ennek semmi értelme, szerintem. Vagyis hogy van, a fehér LED-eknek világítás funkciója. De a kék villogó LED-et nem tudom a hasznosságát elképzelni jelen eszközhasználata közben.
Kék villogó led= party for everybody dance kezdö verzió
Köszönöm szépen. Igyekeztem.
Sziasztok!
A PIC kezdőknek rovatba linkelt be valaki egy videót egy futófényről, ami meglehetősen minimalista stílusban épült. Azaz igen kevés alkatrészt tartalmazott. Bővebben: Link Nagyon megtetszett, úgyhogy neki is láttam sajátom elkészítésének.Bővebben: Link A sikeren felbuzdulva azon agyaltam, mit lehet még kihozni ebből a módszerből. Így született végül meg, egy mindössze 6 kivezetéses PIC-ből (csak a tokozás 8 lábú), 7db LED-ből, és 1 ellenállásból a kissé még talán nyers kivitelű, ám tökéletesen működő elektronikus dobókockám. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |