Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ha lehet egy észrevételem, bükköt válaszd. Könnyebb vele dolgozni. Martam tölgybe reliefet de nem lett jó, vannak a tölgynek keményebb és puhább részei, téli/nyári évgyűrűk. A bükk homogénebb.
Sziasztok újra itt . Pár kép a szintén Vicsys féle In-13-as kivezérlésmérőről. Remekül működik.
Nemrég készült el az enyém is.Bár nem ezzel a NYÁK-al,de tényleg látványos.
Beépítés után is mutass majd képeket róla, ha lehet! Kíváncsi vagyok rá, működés közben is. (Tetszik nagyon a "dizájnja"!)
Hőmérőnek próbálta már valaki? Úgy az igazi
?! Erre nem is gondoltam! Mekkora ötlet!
Nekem van 1 rövid videom róla,felteszem,de elég rossz a minősége(telefonnal készült sötétben) sajnos,de azért a lényeg látható.
Helló.
Megrendelésre készült egy lámpa időzítő. Hasznos ki s jószág. Lámpa időzítő - videó A doboz tetején lévő billenőkapcsoló kicsit rontja az összképet, de ez volt a megrendelő kívánsága. PIC16F873A kontroller, Triakos fényerőszabályzással. (fotoellenállás-LED kombó, valamint még néhány alkatrész, az automata elhalványulásért.
Jópofa!
Anno Vic is tett fel videot az Övéről. Köszi! A beépített változat is érdekelne majd...
Szupi lett
Elalváskapcsoló lámpához. Jó lett!
Az még sajna kicsit várat magára,egyenlőre se idő,se energia nincs rá. Mégcsak "ömlesztve" van a cucc Egyébként TDA7294 híd hajtja meg. Ha egyszer elkészül,teszek fel róla képet.
Szép darb lett
dehonnét tudnék én is beszerezni pár IN13 csövet?
értem, köszönöm, csak felénk nem nagyon tudok (románia), most a google se a barátom
Nyugi, felénk sincs tolongás 7-800Ft-ért lehet kapni, ha jobban szétnézel. (Én Ukrajnából rendeltem.)
Megint itt Sziasztok !
Itt a 2db Pa 300 végfokmodul.
Kicsit csiricsárén állnak a TO220-as tokosok, vagy csak a kép csalóka? Egyébként szép lett.
Nekem azért tetszik!!
Üdv!
Tetszik ahogy kialakítottad a neved a panelen, ötletes! Szép munka és így tovább!
Moddoltam egy egeret. Az elektronika része, csupán 2 zöld led (alávilágítás). A többire fektettem a hangsúlyt...
Valami csontváz rámászott, vigyázz nehogy rád támadjon.
Az ember akinek tul sok ideje van gondolkodni s más dolgokra is:p
Az én patkányom már régota zöldet világit
Üdv!
Publikus a lay file a sztereo tda2822-esnek amit készítettél? Utánépíteném ha lehetséges. Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |